A+ A-

Rabszolga emlékek 2. rész

Reggel korán bejöttek mind a ketten. Leszedtek rólam minden, szíjat és bilincset. Majd rám adtak egy latex kezeslábast. Olyat aminek a fejrésze is egyben volt a többivel. Ezen egy kis cso volt a szájnak, meg egy pici csonk a vállam felett. Semmi más nyílás nem volt rajta. Miután belebújtattak. És rám cipzárazták elvezettek. Elég szuk volt, és meleg. Nem tudom hova mentünk, de lehet, hogy abba a szobába ahol eloször ébredtem. Valamit matattak a vállamnál lévo csonknál. Aztán hallottam ismét a halk morgást. A vákuumszivattyú volt az. Kiszívatták a levegot a ruhából és az teljesen ráfeszült a testemre, és fejemre. Szorította a nyakamat is a számnál lévo csövön kaptam csak levegot. Majd ismét elvezettek. Valószínuleg egy furgonba tettek és elhajtottak velem. Néhány órát autóztunk, nekem pedig közben egyre melegebb lett a ruha.
Mire megálltunk teljesen ki voltam izzadva. Persze a ruha nem engedte át az izzadságot. Csak egyre jobban csípett. Kivettek a kocsiból és összebilincselték a kezemet a hátam mögött meg a lábamat, úgy hogy éppen tudjak járni. Egy pincébe vihettek, mert elég hideg és dohos levego jött be a légzocsövemen. Ajtók nyílottak és csukódtak majd lelöktek földre, aztán rázáródott egy ajtó. Nem tudom meddig ültem a földön azt sem tudtam hol vagyok és hogy nappal van vagy éjszaka. Az ajtó nyílott és elvezettek. Egy nagyobb terembe vittek ahol sok ember hangját hallottam. De nem nagyon értettem, német volt a szöveg csak zagyva. Egy oszlophoz kötöztek, majd lecipzározták a fejemrol a csuklyát. Levego jött be a ruhába és engedett a szorításból. Az arcom tiszta víz volt.
A helyiségben sötét volt. Egy erosebb lámpa világított rám. Semmit nem láttam abból, hogy kik vannak körülöttem. Közvetlen mellém lépett egy állarcos domina. Hosszú bokáig éro borkabátot viselt. És tusarkút.
- Hölgyeim és uraim! A mai utolsó rabszolgát Ausztriából hozták nekünk. Nézzék meg alaposan. Fiatal és eros. Alkalmas bármilyen S/M játékra.
- A kikiáltási ára 5000DM.
- Tartom! - hallatszott a sötétbol.
- Hatezret adok érte!
- Hét ! - szólalt meg ismét az elozo hang.
- Nyolc és fél! - ez egy férfi hang volt.
Csak nehogy valami, szadista buzi vegyen meg. Gondoltam magamban.
Végül is a legelso licitáló 10000 DM - ért megvett és noi hangja volt. Bár a hangjából ítélve idosebb lehetett. A csukja felkerül, ismét kiszívták a levegot. És elvezettek. Egy ládába kellett belekuporodnom a számnál lévo csonkra tettek egy csövet ami feltehetoleg kivezetett a ládából. Majd rámzárták. Beemeltek egy autóba ami aztán elhajtott velem. Ismét órákig autóztunk. Elég kényelmetlen testhelyzetben. Majd megálltunk és nyílott a csomagtartó. A légzo csövemen érdekes ízu gáz kezdett bejönni és éreztem, hogy ez ugyanaz, mint amivel az ál rendorno elaltatott. Ismét elkábultam.
Amikor felébredtem. Hanyatt feküdve meztelenül egy asztalhoz voltam kikötözve. Amit puha bor borított. Már nem voltam izzadt sot izzadság szagom sem volt. Feltehetoleg megfürdetett valaki. A terem aminek a közepén az asztal állt. Hasonlított egy régi kastély pincéjében lévo kínzókamrára. Csak nem volt dohos. A mennyezetrol különbözo csigákon mindenféle eszközök és bilincsek lógtak. A falak mentén pedig különbözo berendezések. És ruhák. Többnyire borbol. Nyílott egy ajtó és az új úrnom jött be rajta. Megállt mellettem. Állarcot viselt. Hosszú fekete haja össze volt kötve hátul és lófarokban lógott le. Egy hosszú ujjú magas nyakú, a térde fölött 5cm - rel rövid szoknyában végzodo., erosen a testének feszülo bor ruha volt rajta. A ruha alatt még lehetett egy fuzos mellemelo is, mert a mellei majdnem vízszintesen meredtek elore.
Egy tíz centi széles szegecselt bor öv is volt rajta. A lábán hosszú tusarkú bor csizma volt aminek a szárai eltuntek a szoknya alatt. Feltehetoen a combtoig értek. A ruha elöl cipzárral záródott az ujjaknál pedig három - három patent volt. A kezében tartott valami ruhaféleséget. Ledobta a földre, és eloldozott.
- Talpra! Elég volt a lazsálásból. Itt az ideje, hogy megnézzem megérted e a pénzedet. Azt ajánlom, ne ellenkezz.
- Vedd fel azokat ott!
A földön fekvo ruhákhoz léptem. Borbol voltak. Az egyik egy rövid ujjú rövid nyakú, gallér nélküli bor ing. A másik pedig egy bor sort. Felvettem az inget. Nagyon szuk volt alig tudtam összecipzárazni. A mellbimbóimnál két 5cm átméroju fém karika volt belevarrva, a közepében nem volt bor. Így kidudorodott, mind a két bimbóm. A sort következett. Ez is nehezen jött rám. Nagyon szuk volt. A farkam és a heréim egy nyíláson kibújtak. A seggemnél pedig két nagy kb. 15cm ovális nyílás volt. Így mind a két farpofám szabadon fedetlenül kilátszott hátul. Ez a ruhadarab patenttal záródott. Most két bokapántot és két csuklópántot dobott elém. Ezeket is felcsatoltam. Mindegyiken egy - egy eros fémkarika volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2017. 03. 26. vasárnap 17:38
elég durva de jó
#3 papi 2014. 01. 21. kedd 05:43
Csatlakozom az előttem szólóhoz
#2 xxe 2002. 08. 10. szombat 09:18
Nem igazán az Én stílusom..első adandó alkalommal FELCSERÉLNÉM a szerepeket :))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?