A+ A-

Ébredés 2. rész

Fordítás
Eredeti író: Freefantasy
Eredeti történet
Az ajtó halkan csukódott be mögöttem. Megint az előtérben voltam.
Meztelen talpammal éreztem a vastag szőnyeget. Védtelennek éreztem magam. Egy idegen házban álltam meztelenül, félig merev farokkal.
Felmentem a lépcsőn, és találtam egy köntöst. Rózsaszín volt és bolyhos, de jobb, mint semmi. Leültem az ágyra és végiggondoltam az elmúlt harminc percet. Rádöbbentem, hoyg bizonyára meghibbantam.
Ha a tényeket nézzük, engem elkábítottak és kiraboltak. Ezek után úgy döntöttem, hogy fizikailag és szexuálisan is kihasználok egy totál idegent. Az igaz, hogy ez a bizonyos idegen nagyon is benne volt a játékban, de attól még egy idegen volt, aki végül is nem mondta ki, hogy bármibe beleegyezne. És mindezek tetejébe nem is védekeztem.
Bármi bekövetkezhet. Megvádolhatnak erőszakkal, elkaphatok valami betegséget, vagy még rosszabb. A következményeken töprengtem, és rájöttem, hogy ez az én vesztem; mindig túlspilázom a dolgokat. Sosem merek kockáztatni.
Hát ma kockáztattam. Elhatároztam, hogy nem leszek egy félős János. Kiélem ezt az éjszakát, és élvezem is, amennyire csak lehet. Az történik majd, aminek történnie kell.
Felálltam, ledobtam magamról a köntöst, és nekiálltam felfedezni a házat.
A bútorokból és a falon lévő képekből ítélve a lány szobatársa is nőnemű volt. A nappali olcsó cuccokkal volt telezsúfolva, mint egy átlagos diákszállás, csak annál rendesebb.
A ház alaprajza alapján a lány jelenleg a régi kamrában lehetett lekötözve. A konyha mellett volt, és a ház elég réginek tűnt ahhoz, hogy legyen benne ilyen helyiség. A felszerelések alapján pedig a szobatárs tudhatta, mik történnek abban a is helyiségben. Nehéz lehetett volna titokban tartani.
Mondjuk ez annyira nem is érdekelt. Találtam a konyhában egy levél aszpirint, abból leküldtem kettőt egy kis vízzel, és visszamentem. A cetli még mindig az ajtóra volt tűzve. Támadt egy ötletem.
Öt perc múlva már a telefonomon is volt a fénykép. A cetli jól látható a lány arca mellett, akárcsak az írás a testén. Kissé megkönnyebbültem, hogy csökkentettem a rám leselkedő veszélyeket, úgyhogy a másik oldalam nyugodtan elő tudott bújni.
Ahogy a lányt néztem, kezdett keményedni a farkam. A karjai felkötözve, melle ágaskodva, lábai széttárva. A spermám az arcára száradt, de a hajában is látszott egy kicsi. A szeme csuka volt, úgy csüngött a kampón, mint egy bábu. Bizonyára jó erősen a plafonhoz erősítették azt a kampót, gondoltam, miközben felkaptam a bőrből készült korbácsot. Vastag üvegnyele volt, gömbölyű véggel. A padlóra eresztettem a vékony bőrcsíkokat és a lány elé álltam. A farkam mostmár teljes erejével ágaskodott.
A lány kinyitotta a szemét, rámnézett, majd a korbácsra. Mintha mosolyt láttam volna arcán, de aztán üres és érzelemmentes kifejezést öltött fel. Behunyta a szemét.
Finoman a melléhez simítottam a csíkokat, aztán a combjához majd a puncijához. Mivel még sosem használtam ilyet, finoman kezdtem, gondolva, majd kitapasztalom. A lánynak még csak a szeme sem rebbent úgyhogy erősebben csapkodtam. Kezdett hangosan nyöszörögni, ahogy a vékony csíkok a bőréhez csapódtak.
Az arcán kívül a teljes testén végigmentem. Próbált elhúzódni, de csak a kötelékei feszültek meg ettől jobban. A bőrszíjak csattanása visszhangzott a kis szobában.
Kezdtem izzadni. A testét vörös csíkok borították. Hevesen zihált. Abbahagytam, és a szobára újra csend telepedett.
- El akarsz élvezni, ribanc? - suttogtam a fülébe. De ő csak csöndesen nézett maga elé..
Megragadtam egyik mellét és megszorítottam. Ellazítottam, hagytam, hogy a tenyerem végigcsússzon az izzadtságán. Összecsippantottam a mellbimbóját, amitől felsikkantott.
- El Akarsz Élvezni, Ribanc? - kérdeztem hangosabban, és most a másik mellét fogtam finoman.
Erre sem volt válasz, úgyhogy ezt a mellét is meggyúrtam-csippentettem. Erre már felszisszent és arrébb húzódott. Végigsimítottam az arcát, és éreztem, hogy könnycseppek keverednek a rászáradt gecimmel.
Ismét megkérdeztem, és ezúttal már bólintott.
- Jó kurva - mondtam csöndesen.
Mögé álltam, a lába közé nyúltam és a végigsimítottam a punciajkait. Csöpögött a nedvességtől. Éreztem a fenekében az análdugót. Kitapintottam a csiklóját: keményen meredt előre.
Mosolyogva nyomtam a farkam a pinájának, és megint végigsimítottam az arcán, éreztem a szájpecken a nyálát. Próbálta magát hátranyomni, hogy magába húzza a farkamat. Nagyon akarta már magában.
Felkaptam a korbácsot, és megkerültem a lányt. Rámnézett, majd a korbácsra. Mellei föl-le emelkedtek, ahogy vette a levegőt.
A korbács üvegnyelét a pinájába döftem. Összerándult és felsikkantott. Kihúztam és újra bedöftem, és figyeltem, ahogy arca a meglepettből valami egész mássá alakult. Elkezdtem dugni a korbács nyelével. A lány nekifeszült a kötelékeinek, de csak centiket tudott mozogni. Erősen zihált, szája sarkából nyál csöppent ki. Másik kezemmel körözni kezdtem csiklóján, ami vadul ágaskodott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo
2018. 04. 15. vasárnap 17:07
Egész jó ez is. Válaszolok rá!
#10 Pavlov
2016. 03. 26. szombat 13:37
Köszi! Válaszolok rá!
#9 zsuzsika
2016. 01. 17. vasárnap 16:09
Nem rossz. Válaszolok rá!
#8 Pavlov
2015. 12. 13. vasárnap 11:43
Ha lesz folytatás, mindenképpen fordítom! Válaszolok rá!
#7 veteran
2015. 12. 12. szombat 10:18
Kezd jó lenni. Válaszolok rá!
#6 tomi19
2015. 12. 10. csütörtök 16:32
Tetszett jöhet a folytatás... Válaszolok rá!
#5 deajk2008
2015. 12. 10. csütörtök 16:17
nekem is tetszett és folytasd ... Válaszolok rá!
#4 nandika66
2015. 12. 10. csütörtök 15:25
Remek! Válaszolok rá!
#3 papi
2015. 12. 10. csütörtök 08:53
Egész jó, folytasd. Válaszolok rá!
#2 A57L
2015. 12. 10. csütörtök 05:17
Továbbra is magas színvonalúak az írásaid. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 12. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!