A+ A-

A párom és a főnököm "megerőszakolt"... - És én élveztem!

Mindenki munkahelyén akad egy fiatal, dögös lány, vagy egy sármos, fiatal pasi, akivel szívesen kefélne… És ez az én munkahelyemen sincs másképp. 2 hónapja dolgozom egy nevesebb vállalatnál, irodán. Nem akartam kitartott lenni Gábor mellett, így hát erőt vettem magamon, és beadtam pár helyre a fényképes önéletrajzomat. A csatolt fényképen úgy nézek ki, mint egy nyolcadikból most ballagott diáklány. Fehér ing, semmi smink, összefogott haj, enyhe mosoly. Első ránézésre még ártatlannak tűnnék. Báránybőrbe bújt farkas.
Emlékszek, már az első napon máris szexuálisan túlfűtve indult. Mint azt már korábban párszor említettem, nem szeretem ugyanis a push-up melltartót, főleg ebben a nyári hőségben nem. És sok nőtársam bánatára, nincs is rá szükségem sem méret, sem formaügyileg. Viszont iroda lévén a munkahelyem légkondicionált. A helységbe lépve szinte a mellbimbómon éreztem a hűs levegő érintését, ahogy körbetáncol a hegyén és az udvarán. Lenéztem. Karba kellett tennem a kezem, mivel elég feltűnően ágaskodott, és a halványrózsaszín, dekoltált blúzom még inkább kihangsúlyozta. Napszítta barna hajam laza loknikban hullott a vállamra, de sajnos nem volt elég hosszú ahhoz, hogy kellemetlenségem okát leplezhessem vele.
Leültetnek, várni kell.
Ujjhegyemmel feljebb tolom a vékony, fekete keretes szemüveget az orromon. Körbenézek.
Sok, jólöltözött, csinos nő ül egymáshoz elég közel, egymás mellett lévő asztaloknál, a teremben csupán egyetlen férfi van. Beszélget. Amint észrevesz, elodázza a társalgást, és felém tart.
Iszonyat dögös. Sötétszürke, Nem túl passzentos nadrágot, halványkék inget, és a nadrághoz passzoló zakót visel. A haja sötétbarna, hátrafésült, angolos. A szeme pásztázó kék. Fazonra nyírt borosta, szabályos, fehér fogak. Olyasmi mosoly, aminek az erejét a nyakamon érezném.
- Üdvözlöm! – nyújtja a kezét messziről – Gondolom ön az új munkatársunk. Elina, ugyebár?
- Üdv. – mosolygok, de a kezem félve indul meg a keze felé. A bimbóm még mindig ágaskodik, szinte kukucskál. Mintha meg akarná nézni magának a férfit. A kezünk összeér, és pillantása a mellkasomra téved. Szinte apró szikrák röpködnek a pupillája körül. El akarja kapni a tekintetét, de mintha ez megterhelő lenne a számára. – Igen, Szekeres Elina. – végre felnéz, és újra rám mosolyog. Óráknak tűnnek a másodpercek.
A szemembe néz, és én elmerülök benne. Igéző. Ártatlan. Szexi. Mint egy barnahajú, élő Ken baba, akivel azt csinálsz, amit akarsz. A gondolataim eltévedni látszanak, szinte máris elképzeltem meztelenül. Nem, nem lehet, ez az első napom.
- Füredi András. – mutatkozott be. – Tegnap beszéltünk telefonon. Nos, akkor vágjunk is bele, körbevezetném, ha megengedi. – a hangja búgó, mély, tapintatos, ellentmondásos a tekintetével. Valami azt súgja, vigyáznom kell vele.
Ahogy sétálunk teremről teremre, és egyre több idegen nevét próbálom memorizálni, azt veszem észre, hogy András külsejét tanulmányozom. Az ápolt kezeket, széles vállait, a lüktető eret a nyakán. Gyorsan ver a szíve. A homlokán enyhe verejték játszik és szinte érzem az áradó feromon illatát. Talán izgul. Beindultam. A bimbóm talán már nem is a hűvöstől áll, és azt veszem észre, hogy kezeimmel már meg sem próbálom takarni őket. A karom összefonom a melleim alatt, még inkább kihangsúlyozva azt. András pillantása rá-rá téved a mellemre, mikor ő azt hiszi, hogy épp nem figyelek.
A hosszas körbevezetés és bemutató monológok után végül megköszönte, hogy azonnal tudok kezdeni, sok sikert kívánt, és telefonszám cserét kért. Természetesen, semmi akadálya. Elköszönéskor, pedig a lehető legszexibben igyekeztem elhagyni a helységet. Mielőtt becsuktam volna az ajtót, hátrapillantottam, még „utoljára”, András pedig elkapta hátsómról a tekintetét. Szűk, halványkék, répaszárú hosszúfarmer volt rajtam, alacsony, kis fehér magas sarkúval, ami felett az arany bokalánc, amit még Gábortól kaptam, kacéran csillogott. Az ajtó becsukódott, és én enyhe önelégültséggel indultam haza. Alig vártam az első munkanapom.
Másnap. Felébredtem. Meztelenül feküdtem az ágyban, egyedül. Gábor már dolgozott. Nyújtózkodtam, és éreztem, ahogy a mellem megfeszül. Ahogy felültem, valami furcsát éreztem magamban. Lenyúltam, és egy zsinór lógott a lábam között. Kihúzva nem értettem a helyzetet, a kis, tojás alakú rezgő csoda volt bennem, persze már nem rezgett. Előző este Gábor elég fáradt volt, meg ami azt illeti, én is. Délután még leugrottam anyámékhoz, segíteni a kertben.. megrögzött kertfüggő.. A hosszas kapálástól, a melegtől, és gereblyézéstől kimerülten estem be az ágyba. Szóval egyike volt azoknak a ritka estéknek, amikor nem szexeltünk.
Lenéztem az ágy mellé, a csipkés, régi hálóingem, amit már csak a csoda tartott egyben, szétvágva hevert a földön. Mi a szösz? Felálltam, és kisétáltam a nappaliba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 61karcsi 2017. 01. 14. szombat 19:15
Nagyon szuper !!!!
#12 Fireball65 2015. 12. 5. szombat 22:02
Nem rossz történet, és egész jó a fogalmazás is, viszont: az ikes igék használatára figyelj oda, egyes szám első személyben... emlékszem pl. és nem pedig "emlékszek"... igényesen fogalmazol, de mégis néhol "pongyola vagy" ebbe a történetfűzésbe, a kajálda helyett az étkezde kifejezés jobban illene pl.
Napszítta barna hajjal menni egy nőnek állásinterjúra, hááát szerintem nem igazán előnyös! Tőlem "szakértői" 3x9 pont
#11 Pavlov 2015. 12. 3. csütörtök 20:45
A passzív rész nem túl érettségre vall...
#10 tomi19 2015. 11. 29. vasárnap 11:04
Tetszett 10 pont ......
#9 vakon53 2015. 11. 27. péntek 21:56
Kérjük a folytatást a feleségemmel.

10p.
#8 papi 2015. 11. 27. péntek 20:56
egész jó
#7 Feri0120 2015. 11. 27. péntek 16:10
Jó! Jöhet a folytatás!
#6 sportyman (alttpg) 2015. 11. 27. péntek 10:23
Ismerős történet, de sokadszorra olvasva is izgalmas. Jöhet a folytatás!
#5 Rinaldo 2015. 11. 27. péntek 09:43
Jöhet a folytatás.
#4 hairy_pussy 2015. 11. 27. péntek 06:17
érdekes történet
#3 A57L 2015. 11. 27. péntek 05:40
Furcsa írásmódban írtad sajnos.
#2 genius33 2015. 11. 27. péntek 05:19
Ez most nem olyan jó.
#1 Törté-Net 2015. 11. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?