A+ A-

A legjobb barátnőm

Egy nyár eleji péntek este az utolsó volánnal jöttünk haza a legjobb barátnőmmel, Henivel. Eléggé berúgott szegény. Nem szokott inni, de akkoriban mintha valami bántotta volna, amiről nem akart beszélni. A sofőr rendes volt, simán megtehette volna, hogy nem engedi föl, amilyen állapotban volt. Hátul ültünk le.
Miután elindult a busz, Heni hamarosan a vállamra hajtotta a fejét, és elaludt.
A falu határában az úton volt egy kisebb döccenő. Amikor a busz átment rajta, Heni feje lecsúszott a vállamról a melleim közé. Ekkor magához tért, és elnézést kért.
Egy mélyen kigombolt ing volt rajtam, így a szájával végigsimította a mellkasomat, és a mellemet. Meglepően kellemes érzés volt. Néhány hónapja ismertem Henit.
A gyerekkori barátnőm régi ismerőse volt, és amikor elkezdtünk bulikba járni, ő is a baráti társaságunk tagja lett. Én 17 éves voltam akkor, Heni 18. Több közös volt bennünk, mint a gyerekkori barátnőmmel, és vele jobban éreztem magam. Henivel igazán jól el tudtam beszélgetni, és hamar jó barátnők lettünk. Azért is kedveltem Henit, mert még ő is szűz volt, és vele felszabadultabban éreztem magam. A többi barátnőm már egy ideje elvesztette a szüzességét, és emiatt kicsit feszélyezve éreztem magam a társaságukban. Volt egy fiú, akivel kb. 2 hónapja jártam, de nem ment vele a szex. Pedig a sok jóképű fiú közül, akikkel azelőtt találkoztam, ő volt az, akinek igazán kedveltem a társaságát. Egyszerűen nem izgultam föl az előjáték alatt, azt pedig kifejezetten visszataszítónak éreztem volna, ha hagytam volna, hogy belém dugja a farkát. Ez néhány nappal azelőtt a péntek este előtt történt. Miután hazakísértem Henit, hazamentem, és lefeküdtem. Arra gondoltam, milyen izgató érzés volt, amikor a buszon pár pillanatra a mellemhez értek Heni ajkai. Mindig is egy lány érintésére vágytam. Heni már a kezdetektől fogva tetszett nekem, és ahogy egyre jobban összebarátkoztunk, a vonzalmam is erősödött iránta, de nem mertem kezdeményezni, mivel ő is a baráti társaságomhoz tartozott, és kínos lett volna továbbra is nap, mint nap találkozni vele, ha visszautasít. Sokat vívódtam magamban, mert olyan érzésem volt, mintha Heni valahogy más lenne, mint a többi lány. Sosem adta egyértelmű jelét, hogy akarna tőlem valamit, de néha már - már zavarba jöttem attól, ahogy néha rám nézett, és ahogy viselkedett velem.
Heni amolyan odabújós típus volt. Gyakran, amikor filmet néztünk az ágyon fekve, a mellkasomra hajtotta a fejét. Mindig vonzalmat ébresztett bennem a közelsége. Amikor ültünk az ágyon, és ő elfeküdt elnyújtózni kicsit, és kérdezett tőlem valamit közben, alig bírtam a szemébe nézve válaszolni. Fiúkról nem igazán beszélgettünk. Egyszer mondta, hogy még nem volt barátja, de majd biztos találkozik a megfelelő sráccal. Volt már egy - két lány, aki tetszett, de Heni volt az első, aki iránt így éreztem. De mint említettem, nem mertem kezdeményezni, mivel egy olyan barátnőmről volt szó, akit a többi barátnőm is ismert. Még olyan lányoknál sem mertem, akiket csak futólag ismertem. Reméltem, hogy majd egy leszbikus buliban megismerkedek egy olyan lánnyal, aki feledteti a vonzalmamat Heni iránt.
Ott legalább nem lesz kérdés, hogy ki hetero, és ki nem. Ezen gondolatok között vergődve próbáltam álomba szenderülni, de csak akkor sikerült, amikor elképzeltem, hogy Heni mellém fekszik, gyengéden átölelve a mellemre hajtja a fejét, és csendben mély álomba merülünk.
Másnap reggel egy nagyon intenzív álomra ébredtem. Éjjel volt, teli hold.
Sokkal nagyobb, mint a valóságban szokott lenni. Henivel a szobája erkélyén, meztelenül csókolóztunk egymással. Néhány fiatal srác jött arrafelé az utcán.
Az egyikük odaszólt a többieknek:
- Azt nézzétek! Két csaj szeretkezik egymással!
Heni pedig mosolyogva odaszólt nekik:
- A barátnőmmel sokkal jobb, mint veletek valaha lehetne!
Ekkor ébredtem föl. Az álomkép még elevenen lebegett a szemem előtt. Nem tudtam ellenállni, simogatni kezdtem magam. Győzködtem magam, hogy ezt nem lenne szabad, hiszen Heni a barátnőm. Azelőtt csak olyan lányokról fantáziáltam, akiket az utcán néztem meg magamnak, vagy leszbikus pornóra, de Heni iránt többet éreztem ennél. Elképzeltem, ahogy Heni rám fekszik, és csókolgatni kezdi a melleimet. A szívem hirtelen hatalmasakat dobbanva, iszonyú gyorsan kezdett verni. Ennyire még sohasem izgultam föl maszturbálás közben. Óriásit élveztem, de utána bűntudatom volt emiatt, mert azelőtt barátnőre gondolva még sosem csináltam ilyet. Igaz, olyan barátnőre, akit régóta ismertem, és csak barátként tekintettem rá, nem is ment volna, de Henihez vonzódtam is, amióta megismertem.
A következő pénteken délután Heni felhívott, és azt mondta, nincs kedve este bulizni menni, de örülne, ha lenne kedvem iszogatni vele. Megbeszéltük, hogy 8 körül átmegyek hozzá egy üveg pálinkával, meg egy szatyor sörrel, és kimegyünk a közeli patakhoz az erdő szélére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 RAVETRAIN 2016. 05. 31. kedd 10:40
Talán a lényeget egy mondatban is megfogalmazhattam volna smile
Csak ma reggel is folyékony kenyérből reggeliztem be bőségesen.
Tehát a külsőségek, a forma, mit sem számít, ha a tartalom nem hozza várt mélységet, és szerintem ha a külsőségek másnak is bejönnek és a tartalom is, a külsőségek akkkor sem dobnak rajta annyit, hogy többre pontozzák,
mintha csak a tartalom lenne jó.
Nem tudom, érthető- e! Mert már én sem értem smile
Lényeg, hogy tetszik, amit írtál smile
#12 RAVETRAIN 2016. 05. 31. kedd 10:27
Ja és amit Gyuritól kérdeztél!
Szerintem nem ilyeneken múlik, hogy mennyire jó egy történet,
mert kérdésedre válaszolván, engem speciel jobban izgat, ha egy nő biszex, viszont a nőket jobban szereti, mintha -a te szavaiddal élve- simán leszbi, de ez mit sem számít, meg ilyenek például, hogy kinek milyen izgalmas helyzetekben "volt szerencséje" leskelődni!
A gördülékeny átkötések a fogalmazásban, a részletgazdag helyzet és karakter ábrázolás, és főként az életszerűség a sorok mögött!
Ezektől lesz jó egy történet! amit te kérdeztél, meg például, hogy milyen helyszínen történik, ilyesmi, ezek dobhatnak a hangulatán, de abszolút nem az ilyenek számítanak a pontozásnál!
Ahhoz képest, hogy ez az első történeted, szerintem nagyon jó lett!
Mesélj még nekünk!
#11 RAVETRAIN 2016. 05. 31. kedd 10:17
Nekem nagyon tetszik! 10p
Nagyon aranyosak lehettetek smile
Mondjuk annyit mesélhettél volna még magatokról, vagy legalább a barátnődről, hogy például milyen színű a haja, meg gondolom bizonyára helyes arca volt smile
De ennek is meg van a hangulata, mert így mindenki olyannak képzel titeket külsőre, amilyen a vágyálmaiban szerepel smile
#10 deajk2008 2015. 12. 3. csütörtök 09:44
tetszik mikor két nő egymás pucér testével játszik, jó lett folytasd
#9 cscsu50 2015. 11. 7. szombat 07:00
életszerű
#8 veteran 2015. 11. 6. péntek 13:35
Jól sikerült.
#7 papi 2015. 11. 5. csütörtök 08:38
Tetszik, jó történet.
#6 genius33 2015. 11. 5. csütörtök 05:33
Nekem tetszik, aranyos smile Lehetne 2. része is.
#5 timi11 2015. 11. 4. szerda 12:28
Gyuri!

Csak kérdezem, mert érdekel, hogy te miért szereted jobban a biszex történeteket?
Azért, mert izgatóbb számodra az, amikor egy nő annak ellenére jön rá, hogy jobban kívánja a nőket, hogy közben a férfiakat is szereti, és nem csak simán leszbi?
Vagy úgy érted, hogy gruppen?
De mások vélemyényére is nagyon kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban!
#4 gyuri0926 2015. 11. 4. szerda 10:23
Továbbra is jobban kedvelem a biszex történeteket .
#3 sportyman (alttpg) 2015. 11. 4. szerda 09:48
Kellemes leszbi történet, nagyra értékelem! Még soha nem hozott össze a sors ilyen vonzalmú nővel, amit nagyon sajnálok. Egy "lélek kurkászást" szívesen végig csinálnék vele.
#2 A57L 2015. 11. 4. szerda 04:43
Kellemes jó történet,folytasd.8P
#1 Törté-Net 2015. 11. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?