A+ A-

Napozás a gangon

Kora nyár volt, még zajlott a vizsgaidőszak, tele volt a hócipőm, 9 vizsgám volt az év végén. Mindegy, tanulás ürügyén kinyitottam konyhaajtónkat, mely a gangra nézett, kitettem a nyugágyat, levettem trikómat, s félmeztelenül, sortban, élvezve a napsütést tanulni kezdtem. Az utolsó vizsgára, de egyszerűen már fájdalmat okozott minden betű olvasása. Ezért időnként ölembe ejtettem a könyvet, és agyam elkalandozott, kellemesebb tájakra. Eszembe jutott, milyen izgalmas élményeim voltak kora kamasz koromban, ebben a házban. A belvárosi háznak két udvara volt, a hátsó gyakorlatilag nagykert, 3 szomszédos ház tűzfala nézett rá, kb. két és fél méter magasan téglapárkány futott körben, mely a földszintig érő lichthofok előtt falban folytatódott, melyen mi srácok, haverok, szerettünk sétálni. Imádtam a kertben, nyáron néha tök sötétben is a házban lakó csajokkal loptuk az időt, s beszélgettünk arról, ami sok kamaszt érdekel.
Egyszer kifigyeltem, hogy az egyik földszinti fürdőszoba ablak nem tejüveges, létrát támasztottam a párkányra és a fal takarásából lestem, mi történik. Felgyúlt a fény, fürdőköpenyes nő lépett be, ellenőrizni, hogy elég meleg-e a fürdővíz a kádba, amit meglepetésemre csak tenyérnyi magasra engedett. Elégedetten húzta ki a kezét, majd a tükör elé állt, és vetkőzni kezdett. Negyven körüli, formás, göndör barna, csinos, asszonyos nő volt, volt benne rendesen anyag. Ledobta magáról a köpenyt s kedvtelve nézegette magát a tükörben, bugyiban, melltartóban. Láthatóan elégedett volt a látvánnyal, mert hatalmas melleit nagy élvezettel simogatta, miközben én egyre mohóbb érdeklődéssel faltam a szememmel, leginkább vékony, fehér, áttetsző bugyiját lestem, melyen erősen átütött fekete fanszőrzete, s a bugyi be is vágódott a nagy szeméremajkak közé, sejtetve, nem akármilyen homlokos puncival rendelkezik viselője. Majd 14 éves kamaszként teljesen elvarázsolt a látvány, bal kézzel a létrát fogtam, jobb kezem már a sortomat, ébredező férfiasságomat tapogatta. A nő saját kényeztetését a bugyinál folytatta lassan végigsimítva ujjait asszonyos hasán, altestén, majd hosszasan elkalandozva punciján. Szemét lehunyva tenyerével megfogta a pináját bugyiján keresztül, finoman masszírozta, középső ujjával többször benyúlva vágásába. Majd megszabadult melltartójától –szép, nagy kerek fehér mellei voltak – s bugyijától is, lehajolva, háttal nekem ismét ellenőrizte a vizet. Nagy feszes fara, a hajlás miatt még jobban kihangsúlyozta homokóra formáját, - és őrület – behajolva a kádba hátulról is megcsodálhattam csomagját, amit a két lába között cipelt.
A sortom már a térdemnél volt, s kezemmel ütemesen húzgáltam a bőrt a farkamon, mely merev volt, mint egy nyers, hatalmas kígyóuborka. Eközben vágyaim tárgya elhelyezkedett a kádban velem szemben, széttett lábakkal, lassan besamponozta melleit, majd határozottan elkezdte masszírozni szemérem ajkait, először egy, majd több újjal benyúlt a pinájába, s fejét hátra vetve egyre vadabbul maszturbált. Majd váltott, s a samponos flakont, mely leginkább egy hosszú orsóra hasonlított, először kicsit, majd egyre mélyebbre tolta a puncijába, miközben az arca eltorzult a kéjtől. Én vadul vertem a farkamat, mikor neszt hallottam a hátam mögött. Ijedten felhúztam a gatyámat és óvatosan lemásztam a létráról, megfordultam és láttam, mögöttem néhány méterre áll Cica, a házmester korán bakfisodó, nagymellű kicsit kövérkés lánya.
- Mit csinálsz te itt? kérdezte Cicával már egyszer-kétszer beszélgettünk ezekről a dolgokról, nem sok hiányzott ahhoz, hogy megnézzük egymást. Elmondtam, hogy meglestem egy fürdőző nőt, ő azt mondta, hogy ha akarom, megnézhetem az övét is. Izgatottan válaszoltam jó, leguggoltunk a fűbe, Cica felhúzta laza, nyári ruháját, az ablakok fényében szinte világított fehér bugyija.
- Vedd le, mondtam neki
- Jó – válaszolta - de csak akkor, ha pontosan elmeséled, mit láttál a létráról, és azt is, hogy te mit csináltál!
Izgatott, fojtott hangon hozzáláttam a meséléshez, közben lekerült Cica bugyija, eleinte összeszorította szégyenlősen combjait, de ahogy haladtam előre a történetben, úgy nyíltak a combok, felfedve Cica nagy, duzzadt, rózsaszín szeméremajkait, melyet ritka, szőke göndör szőr borított. Egymással szemben guggoltunk, s persze nekem is vetkőznöm kellett, Cica mohón leste ágaskodó farkamat, s felcsigázva hallgatta a történetet a nő maszturbálásáról. Puncijához nyúltam, ő pedig mondta, hagy csinálja azt a kezével, amit én a létrán. Aztán rávettem, hogy pisiljen egyet, ez mind a kettőnknek nagyon jó érzés volt, pisilés közben újbeggyel a csiklójához nyúltam, ő pedig élvezettel simogatta kemény, nedvedző farkamat, de hamar beleélveztem a tenyerébe.
Míg gondolataimban eddig jutottam, szemben a másodikon megjelent Margó „néni”, egy 43 éves, egyedül álló nő, lenézett, „csókolom”-mal üdvözöltem, ő pedig rövid köpenyében, mintha gondolatolvasó lett volna, egy hokedliról elkezdett ablakot mosni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2015. 11. 7. szombat 07:09
Közepes!
#11 veteran 2015. 11. 6. péntek 13:43
Talán folytatással jobb lenne.
#10 papi 2015. 11. 5. csütörtök 08:42
Szerintem is folytathatnád.
#9 fiesta14 2015. 11. 5. csütörtök 08:21
szerintem egy folytatást megérne....
#8 genius33 2015. 11. 5. csütörtök 05:37
Hát őőő... Is meg nem is.
#7 gyuri0926 2015. 11. 4. szerda 10:28
Akár jó is lehetne , ha lenne történet
#6 zsuzsika 2015. 11. 4. szerda 08:17
Nem tetszett.
#5 Rinaldo 2015. 11. 4. szerda 08:10
szuper.
#4 listike 2015. 11. 4. szerda 07:52
Írtál már jobbat is.
#3 feherfabia 2015. 11. 4. szerda 06:24
Közepes!
#2 A57L 2015. 11. 4. szerda 04:45
Nem rossz írás,jót szórakoztam rajta.7P
#1 Törté-Net 2015. 11. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?