A+ A-

A party ribanc

Történt, hogy páran a munkatársakkal elmentünk kicsit iszogatni. Az egész elején egy kikötésem volt: ismerőssel, munkatárssal semmit. Csak olyanokkal kezdek kalandba, akik idegenek, és akiknek én is idegen vagyok. Így a munkatársak ugyan kizárva, de gondoltam, egy bulis estén történhet ez-az, vagy ha nem, legfeljebb jót mulatok.
Már javában benne voltunk az estében, jöttek a piák egymás után, hogy néha megpihenjünk a táncban, míg a pasikat hergeltük a seggrázással, meg minden, ami kell. Volt egy nagyon helyes pasi, magas sportos, tüsihajú, szép szemű. Sokat táncoltunk, elég sokat simultunk, ő próbálkozott, én néha adtam alá a lovat, néha incselkedtem. Tetszett neki, mikor a csipőmozgás közepette a fenekem az ágyékához simult, nem voltam biztos benne, hogy kezdődő merevedést érzek, vagy csak telefon vagy ilyesmi, de tetszett a gondolat, hogy az. Néha felfedező útra indult a keze, de leállítottam. Ahogy a szabály az volt, hogy ismerősökkel nem, úgy ismerősök előtt sem, nem kell a pletyka meg a szarkavarás. Kíváncsi voltam, meddig menne el, valószínűleg a végsőkig, de nem kockáztattam.
A tánc közben, gondoltam, kicsit megpihenek, mondtam neki, hogy most elég volt, megnézem a barátnőimet. Ő közölte, hogy kimegy dohányozni. Szerintem itt kezdett leesni neki, hogy nem lesz semmi, így le is mondott rólam, nem kereste a kegyeimet. Itt beugrott az ötlet, hogy ha kint vagyunk, ott nem lát senki, lehet kicsit húzni, smár, petting, ilyesmi. A munkatársakkal pár szót beszélgettem, majd eljátszottam, hogy be kell jelentkezni az uramnál, kimegyek telefonálni. Be vették, meg is volt az alibi. Kimentem a helyről, kerestem a srácot, majd meg is láttam kicsit arrébb egy kocsinak támaszkodva merengett, miközben fújta felfelé a füstöt. Odasétáltam hozzá, lassan, mint a filmekben a végzet asszonya, elvettem a cigijét és beleszívtam. Nagyon elképzeltem, de mivel nem dohányzom már évek óta, egyből köhögni is kezdtem, így oda lett a pillanat, cserébe én zavarba jöttem, míg ő röhögött.
- Nem is cigizel, igaz? - kérdezte.
- Jó pár éve nem szívtam… cigit. - És a szünet meg is tette a hatását, láttam, hogy bekapta a horgot, és komiszan nézett rám a szemöldöke alól:
- És mást? - Mire én mosolyogva
- Az nincs ellenemre. - És itt meg is volt, az enyém volt, vagy én az övé, nézőpont kérdése. Terelésként megkérdezte, hogy nem fázok-e, mert beülhetünk a kocsijába is beszélgetni. Én persze belementem a dologba, és ő mint egy lovag ki is nyitotta nekem az ajtót, és beszálltunk. Szinte be sem csuktuk az ajtót, máris megcsókolt, finoman, de szenvedéllyel tele. Pillanatok alatt már a melleimet taperolta, és a keze lassan haladt lefelé, akárcsak az enyém. Csókcsata közben kigomboltam a nadrágját, mag ő a szoknyám alatt a bugyimba nyúlt, és a puncimat simogatta. Isteni érzés volt, és csak fokozta, mikor én benyúltam az alsójába és kiszabadítottam a farkát. Hatalmas volt, még nem volt teljesen merev, kissé ernyedt, de már így is nagy volt. Az a fajta farok, ami ugyanakkora ernyedten is, mint mereven. Közben egyre nedvesebb lettem, ahogy a puncim simogatta, én viszonoztam neki a farka kényeztetésével, simogattam, huzigáltam lassan, érzékien, és így percek alatt kőkemény lett.
Benyúlt a kesztyűtartóba, és kivett egy óvszert, majd rámnézett kérdőn. Bólintottam, mire kibontotta, és felhúzta. Itt kezdtem izgulni, hogy hogy fogjuk kivitelezni, illetve hogy milyen lesz egy ekkora farok bennem, de meg akartam tapasztalni. Kis mocorgás után, átült az anyós ülésre, én pedig fölötte guggoltam, majd mikor elhelyezkedtünk, lassan elkezdtem lejjebb ülni. Először a hegyét engedtem be a puncimba, és már ez is mámorító érzés volt. Aztán egyből becsusszant a nagyrésze, és éreztem, hogy már most szétfeszít, de hihetetlenül élvezetes volt, stimuláló. Lassan elkezdtem föl-le mozogni rajta, és ahogy gyorsult a szívverésünk, úgy a levegővétel is lihegéssé vált. Közben vadul csókoloztunk, és a mélyen dekoltált felsőmből előkerültek a melleim is, melyekre egymás után adta az élveztető csókokat, puszikat, nagyon érzéki volt, és mégis állati, ahogy ott mozogtam fel-le a hatalmas farkán. Közben megcsörrent a telefonja, de nem vette fel (még jó) csak folytattuk tovább a vad rítust. Nekem eszembe sem jutott, hogy valaki arra jöhet, de ő figyelt erre is, mert egyszer csak megállt, és szólt, hogy jön valaki. Elöntött a para, hogy most lebukunk, feljelentenek, letartóztatnak, minden kiderül, minden borul. Aztán egyszer csak annyit mondott, hogy nyugi, nincs gáz.
- Elment? - kérdeztem, és ebben a pillanatban valaki kopogott az ablakon. Én talán még fel is sikítottam egy kicsit, de ő nyugtatgatott:
- Ne izgulj, csak a haverom. - És leengedte az ablakot. Én zavaromban elfordítottam a fejem, húztam fel a felsőm, hogy ne lássa a mellemet, mire ő meglepetten és elnyújtottan mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 61karcsi 2017. 01. 15. vasárnap 20:48
Közepes de élvezhető
#13 A57L 2016. 12. 6. kedd 05:09
Nem egy nagy szám.
#12 Pavlov 2015. 12. 3. csütörtök 20:50
Gyenge a történet, nem szórakoztató...
#11 cscsu50 2015. 10. 31. szombat 06:45
Gyenge!
#10 veteran 2015. 10. 28. szerda 16:25
Egynek elmegy.
#9 RAVETRAIN 2015. 10. 28. szerda 12:31
Ebben az az érdekes, hogy egy ilyen igénytelen történet is kapott annyi szavazatot, mint az én egyik történetem, ami sokkal "művésziesebben" kidolgozott, és minden bzonnyal nem csak az én szubjektív véleményem szerint, hanem objektíven megítélve is dimenziókkal izgalmasabb ennél.
#8 specialist 2015. 10. 28. szerda 08:57
Kár volt időt pazarolni a megírására
#7 Rinaldo 2015. 10. 28. szerda 07:59
Mit várt.
#6 zsuzsika 2015. 10. 28. szerda 07:17
Gyenge.
#5 gyuri0926 2015. 10. 28. szerda 07:08
Megdugtak, megszopattak, és utána, mintha már nem is léteztem volna számukra.

Tudod miért , mert egy hülye kurva vagy , aki ráaádsul megjátsza magát , megérdemelted .
#4 feherfabia 2015. 10. 28. szerda 05:09
Gyenge!
#3 joozsi 2015. 10. 28. szerda 04:36
Mire jó ez a megaláztak duma? Megkapta, amit akart, szexelt.
#2 sztbali 2015. 10. 28. szerda 00:12
Tetszetős.
#1 Törté-Net 2015. 10. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?