A+ A-

Anyukák egymás közt

Amikor a férjem és a lányom kívánságának eleget téve beleegyeztem, hogy kiköltözzünk Budapestről egy közeli település lakóparkjába, sok szempontból megváltozott az életem.
Nem túlzás, ha úgy fogalmazok, hogy alapjaiban MÁS életet élek azóta, amit nem csupán a környezet váltásnak köszönhetek.
Jó érzés reggelente kiülni az erkélyre és a tájat figyelve elkortyolgatni az első kávémat, mielőtt nekiállok az itthoni teendőknek. Miután beköltöztünk azon a nyár eleji hétvégén, hétfőn minden ugyanúgy ment tovább, mint azelőtt. A férjem dolgozni, a lányom iskolába indult, én pedig itthon tettem vettem. Egyik hétköznap délelőtt beültem a lakópark szélén levő ételbárba. A szomszédok elég maguknak valóknak tűntek, gondoltam, jó lenne megismerkedni egy hozzám hasonló fiatalos anyukával, akivel el tudnék társalogni néha. Miközben ettem a pizzát, bejött egy nő. Nagyjából velem egykorúnak néztem.
Az ilyesmiben mindig jó voltam. Persze vannak, akik jóval fiatalabbnak vagy idősebbnek látszanak a koruknál, de mint később kiderült, Violával kapcsolatban szinte évre pontosan helytállónak bizonyult a feltételezésem, miszerint nemsoká lesz 40.
Egy kávét kért, és a mellettem levő asztalhoz ült le elkortyolgatni.
Mire megfogalmazódott bennem, hogy azzal fogom megszólítani, milyen jó illata van a kávénak amit iszik és talán én is kérek egyet ha itt ilyen jót főznek, Viola már rám köszönt. Amikor kiderült, hogy két házra lakik tőlünk a szemközti oldalon, beugrott, hogy láttam már őt, csak akkor be volt dauerolva a haja, és viszonylag messze is volt tőlem, így ott az ételbárban nem ismertem föl egyből, de védelmemre szolgált, hogy addigra lemosta a szőke hajfestéket magáról és a valójában fekete haját ezúttal copfba fogta.
Egyébként szerintem jobban is állt neki az eredeti hajszíne. Igaz, nem láttam őt közelről, amikor még szőkére volt festve a haja, de találkozom már ezzel a jelenséggel, hogy egy sötétebb hajú nő befesteti szőkére a haját, aztán pár nap múlva meggondolja magát, mert túlságosan elüt a bőrszínétől, mivel minél sötétebb árnyalatú valakinek a hajszíne, a bőre is annyival barnább, szóval egy barna hajú nőnek még talán, de egy fekete hajúnak szerintem nem áll jól, ha beszőkíti. Ugyanúgy, ahogy egy szőke nőnek sem áll jól, ha túlságosan lebarnítja a bőrét. Persze ezek csak az én elmélkedéseim, természetesen mindenki azt csinál, ami jól esik neki. Lehet, ha nem szőkének születtem volna, én is beszőkítetném.
Aznap még csak nagyvonalakban ismerkedtem össze Violával, mert sietett valahová, de látszott, hogy örül nekem, és meghívott magához. Akkoriban ő is csak otthon tengett lengett. Megbeszéltük, hogy másnap délelőtt átmegyek egy kávéra. Mivel jó idő volt, és még nem ismertem a környéket, ahelyett, hogy a négy fal között beszélgettünk volna, elvittük sétáltatni a németjuhászát a közeli erdő szélére.
- Azelőtt szerettem a városi életet –mondtam - , de amióta anyuka lettem, már úgysem találkozok olyan gyakran a barátnőimmel, meg végül is nem a világ végére költöztünk. Kocsival hamar beérek Pestre, és itt legalább lehet kerti partit tartani.
- Én is csak ritkán futok össze a régi barátnőimmel, de már nem is érdekel az a mozgalmas élet, amit korábban éltem. Ha esetleg elunom magam, kijövök ide futni kicsit a kutyussal.
De szinte mindig van mit csinálni otthon. Hamar eljön az este. Mi azért költöztünk ki, mert itt friss a levegő, közel a természet, nincs zaj, meg persze a családias környezet miatt.
Viola életvidám nőnek tűnt, és sok mindenről elcseveghettem vele.
Nagyjából hasonló életutat jártunk be és rengeteg dologgal kapcsolatban egy véleményen voltunk, amikor mégsem, akkor is érdekes beszélgetés alakult ki közöttünk.
Másnap is kimentem vele a falu szélére. Azt beszéltük futunk egy kicsit.
Viola ezúttal is vidám volt és barátságos, a hazafelé úton már túlságosan is.
- Jól áll neked ez a ruha! Kiemeli az alakodat! –a türkizkék, köldökig érő topomat vettem föl, és a testhez simuló fekete rövidnadrágom, úgyis futni megyünk címszó alatt, de neked bevallom azért is, mert - persze sosem csaltam volna meg a férjem - élveztem, hogy megnéznek a férfiak.
- Köszi! –mosolyogtam - Neked is jól áll ez a trikó! –azt már nem tettem hozzá, hogy a dekoltázsa viszont merész egy 38 éves férjezett anyukának. Akkor még nem sejtettem, hogy nekem akarta megmutatni magát.
- Tudod, attól még, hogy a férjed már csak ritkán mondja, még mindig nagyon szexi vagy! –úgy nézett rám és olyan hangon mondta, ha nem lett volna családos anyuka, azt hittem volna, flörtöl velem, de ezt még szimpla barátnői gesztusnak vettem. - Nem kell úgy érezned, hogy most már egész hátralevő életedben csak a szürke hétköznapok várnak!
- Ezt hogy érted?
- Nem vágysz még valami újra, valami kis izgalomra, mielőtt elszalad melletted az élet?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 zoltan611230 2018. 01. 17. szerda 08:22
Nagyon szép .......imádom..
#25 Olvasó5 2017. 06. 24. szombat 14:54
Ez a történet nem pornó, nem leszbi, hanem emberi! Tele igazi, bárki által átélhető érzésekkel. Ettől ilyen jó! Nálam 10 pont, egyrészt mert tetszik, másrészt hogy az átlagon is lendítsünk valamit smile
#24 Gulya721 2017. 01. 28. szombat 16:46
IGEN, EZ CSODÁS VOLT
#23 Annaahh 2016. 12. 4. vasárnap 10:58
No csak no csak! Megint ostromolnak a trollok? Hehe cheers!
Tükörbe néztél mostanában?
#22 deajk2008 2016. 12. 4. vasárnap 08:42
I loved this story... I love lesbian story 10p
#21 RAVETRAIN 2016. 12. 3. szombat 17:47
ó máj gád....
ez ezerszer végigolvasva is gyönyörű!
#20 cvirag 2016. 11. 9. szerda 00:42
Sajnálnám, ha tényleg elmennél és nem írnál többet. A pontozás szerintem a te szinteden már nem kellene, hogy számítson - aki szereti és olvassa az írásaidat, az úgyis téged értékel, nem a pontokat és nem a tömeg pillanatnyi hangulata után határozza meg, hogy mennyit is ér egy-egy írásod.
#19 RAVETRAIN 2016. 11. 8. kedd 18:04
Kár, hogy én még nem írtam olyan történetet, amit érdemes lenne másoknak ostromolnia smile
Szóval ilyen turpisságok folynának a toplistákon? smile Az kemény!
#18 Annaahh 2016. 11. 3. csütörtök 09:43
Látom nagyon megy a harc! Gondolom az alattam levő és/vagy levők ostromolnak engem a o pontjaikkal, hogy maguk alá rántsanak. Mert hogy nyilván ha kb.2-3 szavazattal nőtt a szavazataim száma, és 9.05-ről leestem 9-re, akkor az csak úgy történhetett, hogy valaki vagy valakik 0 pontot adtak rám. Nem is egyszer. Onnan gondolom, mivel szavaztam már 10 ponttal egy olyan történetre, amire előttem már ehhez hasonlóan kb.70-80-an szavaztak, és 1 századot dobott rajta az én 10pontos szavazatom.
Szóval valakinek vagy valakiknek vagy valakinek több új névvel o pontot kellett rám adnia, ahhoz, hogy így visszaessek. Vajon ki lehetett az? Nyilván az alattam levő akar följebb kapaszkodni. Gratulálok! Idáig én nem süllyednék, hogy csináljak új névvel egy történetet csak azért, hogy lepontozzam a fölöttem levőt a toplistán!
Én csak a sajátomat pontoznám följebb smile De viccen kívül ez szomorú!
Én nem fogok csak azért valami ócska történetet kitalálni, hogy új névvel felrakjam, és másokat lepontozva visszaemelkedjek a toplistán. Ha egyszer megesztek kedves alattam levők, és kiesek a top10-ből, hát legyen úgy, gratulálok!
Majd talán 20 év múlva visszatérek egy olyan történettel, ami 9.5 fölé lesz pontozva, azt aztán majd évtizedekig ostromolhatjátok, hogy az első helyről visszaessen a mélybe smile
Remélem az oldal üzemeltetői nem törlik ezt a hozzászólásomat.
Nem trollkodok értitek, csak ez sajnos eléggé nyilvánvaló, és ki kellett mondanom!
Még egyszer búcsúzom! Boldogsággal tölt el, hogy sokatoknak ennyire tetszettek a történeteim! Egyszer még talán felvillanok valami igazán izgis történettel.
Bár eme irományomat nehéz lesz űberelnem!
Puszi nektek! Sziasztok!
#17 RAVETRAIN 2016. 11. 2. szerda 10:55
Ezt a történetedet, és van még néhány, amit nem először olvasok újra.
Gondoltam megtisztellek, és rávilágítok arra, hogy egy író sincs itt rajtad kívül,
aki ilyen sok magasra pontozott történetet írt a témában! Csupán egyet- egyet.
Szerintem, aki kedveli a leszbi kategóriát annak nem is kell a kedvencek közé tennie a történeteidet, egyszerűen csak rákeres a nevedre, és a lehető legélvezetesebb történetek közül válogathat kedvére!
Olvastam a hozzászólásaidat is itt-ott.
Kár, hogy nem írsz már többet!
#16 listike 2016. 08. 9. kedd 17:49
Gratulálok, nagyon jó.
#15 Annaahh 2016. 07. 4. hétfő 12:09
Ó köszönöm szépen! smile Ez az eddigi legjobb történetem.
Volt még egy 8 és fél körüli, de mostanában egyelőre 7-es 8asok jönnek ki belőlem smile
#14 nyugis 2016. 07. 3. vasárnap 15:27
Annaahh a szavazatommal meg van a 9 pont. Gratulálok.
#13 Lillus 2016. 05. 31. kedd 15:33
Nagyon tetszik! Izgató!
#12 A57L 2016. 05. 22. vasárnap 04:48
Izgi kis írás,de még jobb volna,ott lenni.
#11 RAVETRAIN 2016. 04. 21. csütörtök 17:10
Ez a legjobb történet, amit valaha olvastam! Komolyan mondom, ha nem lenne,
ki kéne találni!
#10 Annaahh 2016. 04. 20. szerda 20:03
Van készülőben néhány történetem. Egyet például most tettem föl.
Gondolom pár nap, egy hét mire fölkerül.
Köszönöm az érdeklődésedet!
Ha gondolod, olvasd el a korábbi történeteimet is smile
#9 sores 2016. 04. 20. szerda 19:00
Nagyon jó. Mikor jön a folytatás? 10 pont
#8 Annaahh 2016. 04. 20. szerda 09:14
Hú de izgi! Írtam már pár bőven 8as történetet, de ezek szerint ez lett az eddigi legjobb. Adjatok még pár pontot, hogy meg legyen a 9es smile
Küldök puszit nektek, ahová csak szeretnétek!
A csajoknak is smile
#7 feherfabia 2016. 04. 20. szerda 06:03
tetszett!