A+ A-

Büntetés barátok között

- Képzeld el Tamás, megcsalt a feleségem! –mondta a barátom Dávid, miközben a finom hideg sörünket kortyoltuk a megszokott kisvendéglőnk asztalánál ülve.
- Hülye vagy! Honnan veszed ezt a baromságot?
Kortyolt egyet a söréből miközben tekintete elkomorul és maga elé nézett. Homlokán megjelentek az erős koncentrációt jelentő ráncok, arcára kiült egy fájdalmas grimasz. Keze kicsit remegett, miközben cigarettára gyujtott. Mélyet szívott a füstölgő rudacskából, majd maga elé fújta a füstöt.A jelekből megértettem fájdalmát, meg hogy igazat mondott. Végig gondoltam történetüket. Pár évvel ezelőtt, társaságunkból utolsónak, ő is megadta magát, megnősült. Egy igazi szőke bombázót vett feleségül, Évát, akit a baráti kör minden tagja képzeletében többször is megfektetett. Gyönyörű arca, kacér nézése, szilikon nélkül is magasba néző bimbójú mellei, karcsú dereka, hosszú combú formás lábai a félholtat is életre keltették volna. Igazi ágyba dönteni való nő volt, de mégis csak a barátunk felesége, aki ezért tabunak számított körünkben. Bármilyen kívánatos is volt, vágyaink szempontjából elérhetetlennek számított.
- Ha gondolod mesélj! Hátha enyhíti lelked fájdalmát! – mondtam neki. Szeme összeszűkült, mélyet sóhajtva beszélni kezdett.
- Tudod, hogy hatalmas szerelem a miénk, ezért nem is akartam elhinni az eseményeket. Egy céges buliból jött haza, ahol többet ivott a kelleténél. Elmondta, hogy nagyon jó volt a hangulat, beszélgettek, idogáltak, eszegettek, volt halk kellemes zene is. A kolléganőivel szinte barátnői viszonyban voltak, ezért néha kacér mondatokat is elsuttogtak egymásnak a jelenlévő férfi kollégákról. Volt közöttük egy fickó, aki már régóta tette a szépet neki, már esküvőnk előtt is igyekezett ágyba vinni. Most is ott legyeskedett a lányok körül, vidáman, viccelődve igyekezett jó kedvre deríteni őket. Közben szabályosan kellette magát kedvesem előtt. Felkérte táncolni. A halkan szóló lassú andalító zene ütemére ringatóztak. Időnként összeért a testük, a srác oda – oda dörzsölte felső testét a feleségem melleihez, akinek a mellbimbói már erősen kiemelkedtek a vékony blúz anyagából.
- Honnan tudod ezeket?
- Amikor hazaért igyekezett beslisszolni a fürdőszobába mellettem, hogy lemossa és kimossa magából a vad kefélés nyomait. Utána mentem, és gyorsan ledobát ruhái tetején fekvő tangája alsó részén észre vettem egy száradóban levő fehéres foltot. A vékony blúz anyaga is áttetszővé vált a testéről letörlődött spermától. Ő már a zuhanyfülkében állt, és igyekezett ledörzsölni a cicijeire száradt ondót. A combjai között elől is, hátul is vékony csíkban odaszáradt valami fehéres folyadék, ami a ráfolyó fürdővíztől már oldódott lefelé.Egyik kezével a punciját, másikkal popólyukát nyitogatta, hogy a bele fröcskölődő víz ezekről a helyekről is kioldja a bekerült gecit. Elborított a féltékenység, és ráüvöltöttem, hogy mit tettél velem te kurva! Szája sírásra görbült, szemei bepárásodtak a sírás kezdeti jeleitől, bőre sápadttá vált, majd zokogva megszólalt, hogy megcsaltalak. De hidd el, csak téged szeretlek, ez tévedés volt. Már zokogott, az egész testét rázta a sírás. Én eszemet vesztettem, kiirántottam a kabinból és durván a fürdőszoba járólapjára döntöttem. A farkam keményen állt, és kímélet nélkül bedöftem a pinájába. Éreztem a belefröcskölt idegen sperma nedvességét, amitő úgy csúszott, mint egy korcsoly pálya. Néhány ki – be mozdulat után durván rákiáltottam, hogy tartsa a seggét, és megtettem azt, amit a házasságunk alatt még soha. Alig bezáródott ánuszába igyekeztem beerőltetni a farkamat. A külső izomgyűrűje még ellenállt, de durván behatoltam a fenekébe. Szamályosan megerőszakoltam análisan a feleségemet, keményen, áterőszakolva magamat a belső izongyűrűn is. A fájdalomtól még jobban zokogni kezdett, de szégyenében és bánatában tűrt mindent, ami vele történik. Elélvezésem határáig jártam a szűk végbélben, de b első csúszósságából már tudtam, más is járt ma a szentélyben. Kikaptam a farkam a seggéből és kiabálva követeltem, hogy szopjál kurva! Szó nélkül a szájába vett, és gépiesen szopta a farkamat, amíg kielégültem, Tele fröcsköltem az arcát, legeciztem gyönyörű melleit, amiknek a bimbói fájdalom határig ki voltak szívva. Az udvaruk szinte friss vér színű volt, mellei köze is ki volt pirosodva a közöttük járt farkak dörzsölésétől. Továbbra is zokogva sírt. Kérte, ne hagyjam el, maradjunk együtt, higgyek neki, hogy nagyon szeret, és nem tudja, mi történt vele, hogy hagyta magát megbaszni a munkatársaitól. Felnyaláboltam, és bevittem a szobába. Lefektettem az ágyra, mellé feküdtem, lehiggadva átöleltem és megcsókolta. Betakaróztunk, és ő megtört hangon mesélni kezdett. Elmondta, hogy tánc közben kapott valamit inni, amitől furcsán kezdte érezni magát. Az izgalomtól benedvesedett puncija égni kezdett, mellei szinte fájdalmasan megfeszültek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.71 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 sipospista 2017. 05. 1. hétfő 00:53
Btutal jooo
#17 sikamika 2016. 09. 25. vasárnap 00:45
nem rossz
#16 vakon53 2016. 02. 24. szerda 13:58
érdekesnek ígérkezik 10 pont!
#15 Pavlov 2015. 12. 3. csütörtök 20:47
A karakterek beszélgetése elég irreális. Nem tetszett a szex sem.
#14 listike 2015. 12. 2. szerda 06:56
Ugyan olyan állat vagy, mint akik megerőszakolták.
#13 A57L 2015. 10. 25. vasárnap 03:46
Ez gyenge lett.
#12 zsuzsika 2015. 10. 17. szombat 08:07
Ha nem muszáj ne folytasd.
#11 Rinaldo 2015. 10. 8. csütörtök 07:45
Folytatást.
#10 feherfabia 2015. 10. 8. csütörtök 05:45
Ez gyenge lett!
#9 sztbali 2015. 10. 7. szerda 23:43
Inkább ne folytasd.
#8 szekely18 2015. 10. 7. szerda 13:32
Folytasd!
#7 veteran 2015. 10. 7. szerda 09:57
Nagy az isten á....kertje.
#6 Andreas6 2015. 10. 7. szerda 08:47
Egyetértek Papival. A nőt megerőszakolták, hiszen ha beadnak egy tudatmódosító szert, akkor erőszak történik, erre még a férj is bebizonyítja, mekkora nagy bunkó állat. Ráadásul még partiba is akarja vágni a szerencsétlent.
#5 papi 2015. 10. 7. szerda 07:43
Tényleg nagy marha vagy.
#4 cscsu50 2015. 10. 7. szerda 07:19
jöhet a folytatás
#3 gyuri0926 2015. 10. 7. szerda 07:15
Hatalmas büntetés , több faszt fog kapni , tényleg jól megbünteti , hülye fasz !
#2 hairy_pussy 2015. 10. 7. szerda 06:18
érdekesnek ígérkezik 10p wink
#1 Törté-Net 2015. 10. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?