A+ A-

Leselkedők

Mit tagadjam, éppen dugtam az asszonyt. Ilyenkor nem figyeli az ember a környéket.
Egy idő után, míg éppen lovagláshoz igazította keményen álló faszom a puncikájába
A szemem sarkából mozgást láttam az ablakpárkány szintjén. Talán csak az ismétlődés miatt tűnt fel. Egy kis zsebtükör csillant meg. No, mondom magamban, valakit érdekel az asszony formás feneke és puncikája baszás közben, vagy a melleit stíröli, a kis kíváncsi? Tényleg szép és jó látvány lehetett, ahogy buzgón tüntette el magában, illetve, kitárt lába közt lévő örömvölgy mélyén, jó mélyen a faszom. De az is szép látvány lehetett, amikor szájába ki-be siklatta vérvörös szerszámom. Mert, baszás előtt a fő kedvtelése volt a szopás. Élvezte, mekkorákat sóhajtok és szisszentek egy-egy erősebb szívására amitől a homlokom is majdnem behorpadt. Mondta is, hogy Ő öröméért szopja minnél nagyobbra a faszom.
Nem sokat meditálhattam, mert az aktus volt a fő téma, és a mindent bele. Fordulót javasoltam Terikémnek, de nem szóltam a felfedezésről. Az új helyzetben már óvatosan folyamatosan figyeltem az ablakot. A tükör fel-feltünt-eltünt időnként. Belemelegedtem a kefélésbe, de most már inkább a Terikém mellbe kúrására helyeztem a hangsúlyt. Ami jó az jó. Nemsokára beterítettem Terikém szemét, száját, mellét jó forró gecivel, úgy ahogy kívánta. Összesimulva pihegtünk. Most már több figyelmet szentelhettem a tükör figyelésének. Terikém magára húzta a lepedő sarkát és farkam simogatásával foglalatoskodott. Nekem nagyon tetszett. Egy idő után felül kerekedett bennem e kíváncsiság, ki lehet a leselkedő. Kiugrottam az ágyból és az ablakhoz siettem. Kinéztem, de már csak a közel bokros ágmozgását láthattam. Eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Igazából nem is tudtam, hogy mióta leselkedett? Lehet, hogy már régebben is, vagy csak most erre járt és
Hallotta a hangokat. Figyelni fogom. Másnap magnóra felvettem a szeretkezésünket. Igyekeztem jó hangos lenni és az asszonynál is rátettem, hogy egy kicsit sikkantgasson, ha jó mélyen benn járok a punciba és simogatom közben a csiklóját is. Gondoltam ezzel majd elkapom a hallgatódzó leselkedőt. Igen csak jól benne voltunk a mókában, mikor megint ott látom a tükröt. Nem értettem, mert mielőtt elkezdtük kinéztem az ablakon és sinkit sem láttam. Nem akartam a szexet félbehagyni, és eddig az asszonynak sem szóltam róla, hogy ne feszélyezze magát, nyugodtan szopja csak a faszom, vegye be tövig. De elhatároztam, hogy elkapom a kíváncsit.
Másnap Terike a barátnőivel strandra ment és és otthon jobb elfoglaltságom nem lévén egy pornó újságot olvastam meztelenül a nagy hőségben az ágyon heverve miközben farkamat borotváltam. Here-vere ügy. Ahogy haladok, lapozgatok és húzogatom a pengét a kéttenyérnyi farkamon, megint feltűnt a tükör.
Ennek fele se tréfa, nincs is dugás ez meg leskelődik. Csak nem az én farkam bűvölte el?
Felkeltem az ágyról és úgy álló fasszal az ablakhoz mentem. Kinéztem. Egy tizennyolc év körüli fiú állt ott és tartotta, illetve engedte le a tükröt. Na mi van, kérdeztem? Az meg csak vigyorgott és a szemembe nézve mondta, hogy szívesen leszopna, ha hagynám, mert nagyon tetszik neki a farkam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.86 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 11. 7. szombat 04:15
A véleményem gyenge lett,összevisszaság jellemzi.
#8 cscsu50 2015. 10. 3. szombat 23:17
elmegy de csak épp hogy
#7 nathanblack95 2015. 10. 3. szombat 22:26
Szeretnék egy ilyen szomszédot smile
#6 gustavson44 2015. 09. 30. szerda 12:17
Reális.
#5 szekely18 2015. 09. 29. kedd 20:54
Nagyon uncsi!!
#4 veteran 2015. 09. 29. kedd 13:41
Már megint ho..., uncsi.
#3 papi 2015. 09. 29. kedd 07:35
Nem nagy szám.
#2 Rinaldo 2015. 09. 29. kedd 06:48
elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 09. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?