A+ A-

Kaland a szölőhegyen 2. rész

Alig vártam, hogy vége legyen a tanévnek, kitörjön a vakáció, és én minél előbb leköltözhessek a birtokra. Összepakoltam egy nagy hátizsákba, levettem lóvéval apát is anyát is, és leutaztam a Balatonhoz. Hosszabb időre terveztem a leköltözést, most nem csak dolgozni, hanem nyaralni is szerettem volna. Apa, amikor utoljára volt itt kocsival lehozta a bringámat, reméltem könnyebb lesz így közlekedni, strandra, boltba járni. Az elmúlt időben nagyon sokat gondoltam Zsuzsira, a fantáziálásaim közben minden helyzetben megdugtam. Alig vártam, hogy újra találkozhassunk, és kiélhessem rajta a vágyaimat. Két napja voltam itt, sajnos Zsuzsi nem jelentkezett, kezdtem aggódni, hogy valami történt vele. Harmadik nap, amikor a diófa alatt a déli sziesztámat tartottam az ismerős rekedtes hangra ébredtem.
- Mi van ember, miért nem dolgozol? - érdeklődött kedvesen.
- én is örülök neked Zsuzsi, hogy vagy?
- jól, jól… szomjasan.
- gyere, igyál egy pohár bort - invitáltam be a pincébe.
Zsuzsin nyári szett volt, egy kifakult póló, egy színes szoknya, és természetesen nem volt rajt cipő.
Mintha fogyott volna valamennyit mióta nem láttam. Egy hajtásra kiitta a bort, láttam rajt tudna még inni.
- Adsz még bort?
- Persze, szívesen adok még egy pohárral.
- De, de üvegbe is adsz?
- Persze, de tudod az árát?
- Tudom, tudom - mosolyodott el.
Indult kifelé.
- Gyere vissza itt bent akarom. Oda üljél le, és vesd le a pólódat - utasítottam.
Szó nélkül engedelmeskedett a kérésemnek, levetette a felsőjét, mögé álltam, és jól megcsöcsörésztem. Vihorászva fogadta közeledésemet, öntöttem neki egy pohár pálinkát is, hogy jobb kedve legyen, és talán beválalósabb is lesz. Becsuktam a pince ajtót, ledobáltam a ruháimat, leültettem egy sámlira. Álló fasszal álltam elé, mióta vártam erre a pillanatra, hónapok óta erről fantáziáltam. Zsuzsi szakértő mozdulatokkal vette kézbe a dolgokat. Először kézzel később a nyelvével izgatta a makkom, majd ajkai közé vette és úgy kényeztetett tovább. Zsuzsi kötelező feladatnak vette e dolgot, egyre gyorsabb tempót diktálva szeretett volna minél előbb túl lenni rajt.
- Lassabban, lassabban - fogtam meg a fejét kétoldalt.
Mostantól én diktáltam a tempót, szerettem volna minden percét kiélvezni a dolognak. Lassan, komótosan járattam a pattanásig feszült bránerem a nő nedves szájában. Majd kihúztam a fegyverem a szájából, és hagytam, hogy a zacsimat nyalogassa, mennyei érzés volt. Halkan sóhajtozott, megfogta melleit és szerszámom köré fonta őket. Meglepett vele, de nagyon jó volt. Amikor látta rajtam, hogy teljesen kész vagyok újra szájába vette a farkam. Hátrahúzta a makkot fedő vékony bőrt, és lassú szopó mozdulatokkal szívta. Ez már sok volt, zihálva, remegő lábakkal élveztem a szájába. Még néhányszor erősen megszívta, mintha minden cseppet ki akarna préselni belőlem. Megtörölte a száját, és elégedetten hátra dőlt.
- Na, ember? - érdeklődött kedvesen
- Ez kurva jó volt - rogytam le egy székre.
Ezzel meg is beszéltünk mindent. Felöltöztem, öntöttem neki egy pohár bort, és egy kupica pálinkát. Leszaladtam a pincébe, és megtöltöttem két üveget borral, visszatérve az asszony mellé tettem.
- Köszönöm Zsuzsika, nagyon ügyes voltál ma.
Kérdőn nézett rám, láttam erősen gondolkodik, nem tudta mire vélni a dolgot.
- Nem akarsz megbaszni? - érdeklődött óvatosan.
- Most nem, talán majd máskor.
- A valagamat sem akarod megbaszni - kérdezte diszkréten.
- Az mondtad a múltkor, hogy nem volt jó.
- Majd úgy csinálod, hogy jó legyen.
Engedve a kérésnek megadtam magam.
- Nem bánom, vesd le a szoknyád is!
Én is levetettem újból a ruháimat, persze ahogy gondoltam nem volt rajt bugyi. Álltunk egymással szemben meztelenül, most tudtam rendesen szemügyre venni a nőt.
- Gyönyörű vagy! - hazudtam.
Zsuzsi szégyenlős mosollyal nyugtázta rajongásom. Vastag, erős combjain, és hatalmas fenekén apró gödröcskék voltak. Mellei lelógtak, a nagy barna bimbóudvar közepén, bimbói most izgatottan meredeztek. Az asztalhoz kormányoztam, mikor ráhasalt, fenekét még jobban kipucsította. Néhányszor rápaskoltam a barna seggre, mögé álltam, és akkor megakadt a szemem a polcon lévő étolajon. Mi lenne, ha ezt használnám síkosítónak, de már le is kaptam, bőségesen megöntöztem vele a ráncos ánuszt. Mögé álltam, szétnyitottam a hatalmas farpofákat kicsi, de határozott lökéssel behatoltam. A makkom eltűnt a lyukban, a teste összerándult, és halkan felnyögött. Ismét rápaskoltam a seggére, de most már erősebben. Miután farkam áthatolt a szoros izomgyürükön könnyebben haladt előre. Talán az étolaj is segített, mégis szép lassan haladtam, néha-néha ráverve a monumentális valagra. Nemsokára már tökig voltam a seggében, és a csípőjébe kapaszkodtam. Kifelé mozdultam, ő meg felnyögött, nem foglalkoztam vele, csak a saját kielégülésemmel voltam elfoglalva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 11. 28. szombat 03:40
Jók az írásaid,ez sem rossz.
#8 listike 2015. 09. 8. kedd 10:45
Nagyon tetszett, folytatsd.
#7 papi 2015. 08. 28. péntek 17:29
Nem rossz, jöhet a folytatás.
#6 szekely18 2015. 08. 28. péntek 11:34
Jó lett!
#5 rockycellar 2015. 08. 28. péntek 09:58
Jöhet afolytatás
#4 cscsu50 2015. 08. 28. péntek 08:25
elmegy
#3 deajk2008 2015. 08. 28. péntek 08:25
nekem tetszenek az análszexes dolgok 9p... folytasd
#2 feherfabia 2015. 08. 28. péntek 06:08
közepes!
#1 Törté-Net 2015. 08. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?