A+ A-

Kaland a szőlőhegyen 1. rész

Apámnak ötven éves korában az az ötlete támadt, hogy szőlő birtokot vásárol, és borászkodni fog. Mert a saját termésnél nincs jobb, meg az biztos szőlőből van győzködte a családot. Az abszolút nem zavarta, hogy életében nem csinált semmi hasonlót, és fogalma sincs mivel jár ez az egész.
A Balaton felvidéken megtalálta álmai szőlőjét, amit azonnal meg is vásárolt. Amikor először vitte le a családot, egész úton a hely csodálatos fekvéséről, az isteni csendről, és nyugalomról beszélt. A fekvésről annyit, hogy kocsival csak száraz időben lehetett megközelíteni, egyébként gyalogolni kellett. A hegy legtetején volt a telek, fölötte már az erdő kezdődött. A nyugalom azt jelentette, hogy a következő szomszéd is több kilométere volt. A szőlő végén volt egy kis pince. A földalatti részében volt a borospince, a földszinti rész volt a présház, és szerszámtároló. A tetőtérben pedig egy kis szoba lett kialakítva, itt lehetett lepihenni, vagy akár néhány éjszakát is ellehetett tölteni, ha több napra jött az ember. A berendezése nagyon puritán volt, állt egy heverőből, egy asztalból, két fotelból, és egy vaskályhából.
Apa összebarátkozott néhány helyi férfival, akik megígérték, hogy segítenek az első évben megmunkálni a birtokot, aztán már magunk is meg tudjuk oldani mondták.
- Zoli nincs kedved lemenni a telekre, lenne egy kis munka? - kérdezte apa egyik nap.
Miért ne gondoltam, időm van középiskolába jártam, épp most kezdődött a tavaszi szünet.
- Lehet róla szó - egyeztem bele. Mit kell csinálni? - A Jani bácsiék megmetszették a szőlőt, ki kéne hordani a venyigét a sor végére, meg karózni is kéne. Tudod, amelyik karó ki akar dőlni, vagy lötyög arra nagy kalapáccsal néhányat rá kell ütni.
- Oké akkor holnap lemegyek.
- Jaj de jó, akkor a hétvégén le is tudjuk kötni a vesszőket.
Másnap a korai vonattal indultam, megizzadtam mire gyalog felértem. A hátizsákom meg volt tömve kajával, és üdítővel. A venyige kihordással hamar végeztem, a karózás az már keményebb munka volt, neki kellett vetkőznöm. Ahogy felnézek, látom az erdő felől egy női alak közeledik. Ki lehet ez, itt ahol a madár sem jár. Ahogy közelebb ért jobban szemügyre tudtam venni. Emlékeztem rá, hogy a Jani bácsiék meséltek apának egy cigány nőről, a bolond Zsuzsiról. Nem veszélyes mondták, állandóan a hegyet járja, és összegyűjt egy kis zöldséget, gyümölcsöt. De most április közepe van, nem sok mindent találhat, akkor mit keres erre. Kérdéseimre hamar választ kaptam, mert a nő odaért.
- Nics egy kis bora fiatalember? - kiálltott oda.
Szemügyre vettem a vándort, korát olyan ötven év körülire saccoltam, színes szoknya volt rajt, lábán fehér sportcipő, fölül vastag pulóvert viselt, és a fején színes kendővel volt a haja hátra kötve. Elég bizarr látványt nyújtott, és még mindig kérdőn nézett rám.
- Nincs. - válaszoltam bizonytalanul.
Dünnyögve tovább ment, majd néhány lépés után visszafordult.
- Ha adsz egy üveg bort leszoplak, he - hunyorgott bele a tavaszi napsütésbe.
- Renben - válaszoltam azonnal.
Utólag ijedtem meg a saját válaszomtól, de hát abban a kórban voltam, hogy egy jó szopásért az egész birtokot is oda adtam volna.
- Tényleg - lepődött meg ő is.
- Bizony, és ha jól csinálod még egy kis pálinkát is adok. - próbáltam ösztönözni.
Láttam felcsillanik a szeme, oda ballagott egy diófához, és leült a tövéhez a fűbe.
- Gyere, mire vársz? - hivott integetve magához.
Ledobáltam a szerszámaimat, és az asszony elé álltam.
- Na vedd elő! - utasított.
Lehúztam a cipzáramat, és kiszabadítottam a nadrág fogságából a már keményen meredező fegyverem. Egyik kezével alá nyúlt a zacsimnak, a másik kezével hátra húzta a bőrt a rudamon, és már be is kapta. Látszott rajt, hogy nem az élvezetért csinálja, és szeretne minél előbb túl lenni rajt, de kit érdekelt nekem nagyon jó volt. Megfogtam kétoldalt a fejét, és ütemesen ki-be mozogtam. Élveztem a farkam körülvevő nedves forróságot, mind mélyebbre engedett magába, makkom már a torkát csiklandozta.
- Ó Istenem!
Csak ennyit tudtam kinyögni mielőtt a szájába élveztem. Kiengedte az ajkai közül a még mindig lüktető hímvesszőt. Keményen marokra fogta, keze föl-le járt az érzékeny szerven, miközben én egész testemben remegtem a gyönyörűségtől. Miután az utolsó cseppet is kisajtolta belőlem, elengedte a meggyötört szerszámot, megtörölte a száját, és felállt.
Én is felöltöztem, és remegő lábakkal elindultam a pince felé.
- Gyere, adok bort, megdolgoztál érte.
- Meg pálinkát is - emlékeztetett az ígéretemre.
A pincébe alig akart bejönni, nagy nehezen kötélnek állt, leült az asztal mellé a székre.
Elővettem a szekrényből apa pálinkáját, és öntöttem neki egy jó decire valót. Lementem a pincébe borért, az ajtóból láttam, hogy egy hajtásra kiissza, és újratölti a poharát. Mire visszaértem a borral megint üres volt a pohara, újból teleöntöttem pálinkával.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 08. 28. péntek 05:59
Közepes!
#4 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:29
Nagyon jó.
#3 tiborg 2010. 05. 27. csütörtök 01:58
Ogree markas!! Kituno, vicces.
#2 ede 2010. 05. 11. kedd 11:04
jó történet izgató a részeg cigány nő baszása aki öntudatlanul hagyja hogy seggbedugják
#1 Törté-Net 2010. 05. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?