A+ A-

Az új titkárnőm

A helyzet a következő: 22 éves srác vagyok, most végeztem egy magánfőiskolán és Atlantában dolgozom üzletemberként. Nem panaszkodhatom, világéletemben ezt akartam csinálni. A középiskolában és a főiskolai éveim alatt is végig keményen tanultam, hogy miután lediplomázok, megkaphassam, amire mindig is vágytam: sok pénzt. Mióta az eszemet tudom, gazdag akartam lenni.
Minden alkalommal, amikor a TV elé ülök, mást se látok, csak a rappereket, pénzt, kocsikat, nőket. Ezzel pedig elérkeztünk ahhoz, ami miatt gazdag akartam lenni. Imádom a nőket, de nem úgy, ahogy minden más férfi. Tudod, néha olyan nőkbe esek bele, akiket mások egyáltalán nem tartanak vonzónak. Ne érts félre, szeretem a szexis csajokat és jópárral össze is gabalyodtam már, egyszerűen csak nehéz hibát találnom egy nőben. Ha tiszta és nem túl hájas, nagy a valószínűsége, hogy találok benne valamit, ami legalább egy kicsit felizgat.
Pont, mint abban a lányban, akivel a főiskolán jöttem össze. Csak azért jött be a szobámba, hogy együtt tanuljunk. A legtöbb srác nem találta szépnek (én sem), de valami okból nagyon szerettem volna látni, hogy mutat az arcán és a szemüvegén a spermám. ĺgy egyik este ráizzítottam, a többit pedig sejted. Sokkal jobban mutatott, mint ahogy elképzeltem, bár ő eléggé kiborult amiért kihúztam a farkam a szájából és az arcára élveztem. De ez engem rohadtul nem érdekelt.
Nem is ezt akarom neked elmesélni. Ahogy mondtam, üzletember vagyok Atlantában, ahol a férfi/nő arány nekem kedvez. Az állásommal együtt jár a saját iroda egy felhőkarcolóban és egy saját titkárnő. Az első napomon nagyon izgatott voltam, hogy végre találkozhatom a titkárnőmmel, azzal a nővel, akit - terveim szerint - el fogok csábítani és szó szerint a tenyeremből fog enni. A legelegánsabb öltönyömet vettem fel (mondhatni, egész jól néztem ki) és elindultam a munkahelyemre.
A viccet félretéve, tényleg elég tűrhetően nézek ki. Valahogy így írható le a külsőm: "magas, barna, jóképű". Olasz származású vagyok, a bőröm és a szemem sötét és a főiskolai atlétikai karrieremnek köszönhetően még mindig remek formában vagyok. Tulajdonképpen amikor főiskolás voltam, minden lány el akart csábítani. Egyszerűen odajöttek és a szemembe mondták, hogy megkívántak. Azért így csinálták, mert azt gondolták, hogy úgysem kerülök komoly kapcsolatba soha senkivel. És amikor velük összejöttem, továbbra is fenntartották ezt a látszatot, nehogy felhívják barátnőik figyelmét arra, hogy "kapható" vagyok. Alapjában véve tehát végigkeféltem az összes csajt anélkül, hogy erről bárki tudott volna, és minden lány azt hitte, egyedül őt dugom. Jó kis helyzet volt...
Szóval elegánsan felöltözve munkába indultam, aztán bemutattak a titkárnőmnek, aki majd kezeli a bejövő hívásokat, postát, meg az ilyen szarságokat. Tudom, hogy azt mondtam, imádom a nőket, de ezzel a 63 éves nagymamával még én sem voltam képes kikezdeni. A főnököm, Jim mutatott be neki:
- Ez a titkárnőd, Judy. 29 éve dolgozik itt és 6 hónapon belül nyugdíjba vonul. De addig is hű titkárnőd lesz - mondta.
'Remek' - gondoltam - 'De legalább csak 6 hónapig marad.'
Nagyon vágytam egy szexi titkárnőre, aki MINDEN igényemet kielégíti, erre megkapom ezt a lestrapált matrónát. Az elkövetkező 6 hónapban egész jól összecsiszolódtam Judy - val és bár szexuális értelemben egyáltalán nem volt köztünk semmi, nagyon jó volt vele dolgozni.
Egy decemberi napon Jim beugrott hozzám és emlékeztetett, hogy a hó végén Judy nyugdíba vonul. Már alig vártam. Megkérdeztem Jimet, hogy tagja leszek - e a titkárnőmet válogató bizottságnak. Nemet mondott, de közölte, hogy ne aggódjak, mert saját kezébe veszi az ügyemet.
'Ne bassz ki velem! Jobb lesz, ha valami szexiset szedsz össze nekem, vagy marha pipa leszek' - csak ez járt a fejemben.
Judy búcsúbulija után egy hétig titkárnő nélkül maradtam. Jim csak annyit mondott a jelöltről, hogy 21 éves és "jó kis munkaerő lesz". Mondjuk kurvára nem a munkamorálja érdekelt.
A következő hét hétfője gyorsan eljött. Azt hittem, hogy az új titkárnő már várni fog az irodában, ehhez képest hűlt helye volt. Felhívtam Jim irodáját, hogy megkérdezzem, mi van vele és azt válaszolta, hogy ki kell még töltenie pár űrlapot az Emberi Erőforrás - részlegben és kb. 11 - re itt lesz. Szóval volt még három órám, hogy dolgozzak és várjak rá.
10:30 körül kopogtak az ajtómon. Nem számítottam rá, hogy ő lesz az, ezért kikiabáltam, hogy "Bújj be!" és fel se néztem, amíg be nem fejeztem a mondatot, amit éppen írtam. Már majdnem kész voltam, amikor megszólalt.
- Ööö... Mr. Anders? - kérdezte egy lágy hang kedvesen.
Ahogy ránéztem az asztalom mögül az ajtóban álló nőre, csak ennyit tudtam kinyögni:
- Igen. Én vagyok.
- Helló. Trisha vagyok, az új titkárnője - mondta a nő, mintha nem lenne biztos benne, hogy jó helyen van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (185 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 listike 2014. 07. 29. kedd 18:13
Egy folytatást megért volna.
#19 papi 2014. 04. 6. vasárnap 06:59
Nem rossz
#18 A57L 2013. 09. 17. kedd 04:34
Elég jó.
#17 v-ir-a 2011. 04. 2. szombat 00:26
"A teste atletikus felépítésű volt. Nem mondanám rá, hogy csontrakéta, de közel sem volt nagydarab. Csak annyit mondhatok, hogy a maga telt és tömör módján formás. Karjai és lábai finoman izmosak voltak, egy csepp súlyfelesleg nélkül."..akk milyen is volt? 1x puha 1x kemény fenék és mell...1x tömör máskor "hanyattvágott" az izomtól...(xD) testalkat...21 év USAban a felnőtt korhatár...de te 22 évesen egy nagy üzletember vagy egy 19 éves titkárnővel...fasza lehet neked, ha még a tökéletes nőt se tudod jellemezni/leírni nyes grat...plz folytasd...sokat lehetett rajta nevetni...már csak az egymást követő -elég szabadon megírt; összefüggéstelen- mondatokon is...:P:P nyes
#16 kokusz 2003. 05. 2. péntek 00:56
Szerencse,ha atitkárnő szép és vonzó, mert a legtöbb másik is elvárja
#15 GeeYod@boy 2002. 06. 15. szombat 23:12
ja! Lehetne jobb is, egy kicsit izmosabb, egy kicsit nedvesebb, ezért a 10-es listán, talán csak 7-et adnék érte.
Azért csak így tovább!!! :)))
#14 ddd 2002. 03. 2. szombat 22:32
ötös
#13 Joel 2002. 03. 2. szombat 01:16
Helyes kis történet! A helyzet az, hogy ilyen tényleg megesik.. Hasonlóban volt már részem..
#12 Bela 2002. 03. 2. szombat 00:43
Nagyon kellemes kis tortenet, elvezet az ilyet olvasni :) Csak igy tovabb
#11 hihi 2002. 03. 2. szombat 00:32
Nem rossz bar kar hogy az itt talalhato tortenetek kozul elenyeszo ami valodi vagy az lehet. Nem minden lany szereti ezt vagyis nekem meg nem sikerult ilyent talalni!!!
#10 lAce 2002. 03. 1. péntek 23:40
Fiyeltétek már hogy a storykban mindenki beleélvez a csajba? Mi van itt mindenki gyógyszert szed vagy petevezeték elkötése van vagy terhes lesz?
#9 nevezett 2002. 03. 1. péntek 22:23
Nagyon jóóóó!!
#8 Jenő 2002. 03. 1. péntek 19:08
Na ez az tortenet az elmult hetek legjobbika volt !!!
Ilyeneket tipusuakat szeretek olvasni :D
Jenci
#7 Denzel 2002. 03. 1. péntek 18:38
A munkahelyi sextol nincs jobb :)
#6 Plague 2002. 03. 1. péntek 15:12
ez az egyik legjobb.
#5 Sovany Jozsef 2002. 03. 1. péntek 15:03
Ez majdem olyan jo volt, mint a szerenad 1. Asszem, ez is hamar bekkerul a Top 10-be. Baromi jo
#4 Dugika 2002. 03. 1. péntek 14:26
Aranyos! :-)
#3 rc211 2002. 03. 1. péntek 14:10
Király kis melóhely lehet!
#2 Kiwike 2002. 03. 1. péntek 10:36
Képzett titkárnő állást keres... :-)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?