A+ A-

A kertvárosi villa titka 1. rész

A gími második osztályának befejezése után anya úgy döntött, hogy ideje lenne nyárra valami munkát keresnem. Nem mintha rá lettünk volna szorulva az én keresetemre, igaz lassan tíz éve egyedül nevel, apa kisétált az életükből. Anya egy jól menő fordító irodát vezet, és gyakran hívják tolmácsolni is. Mivel nagyon jól beszél több nyelven is fontosnak tartotta, hogy én is nyelveket tanuljak. Szerencsére volt érzékem hozzá, és talán kedvem is. Németből már megvolt a nyelvvizsgám, és most készültem az angol nyelvvizsgára is.
Mivel én nem nagyon szorgalmaztam a munkakeresést, anya vette kezébe a dolgokat.
- Találtam munkát neked kicsim - fogadott egyik nap mosolyogva. - A kertvárosba költözött egy német pár, és németül beszélő segítőt keresnek. Egyből rád gondoltam, holnap reggel hatkor várnak.
Bár utáltam korán kelni, azért másnap reggel pontosan megjelentem a megadott címen. Egy magas kerítéssel, és egy még magasabb sövénnyel körülvett gyönyörű villa kapuján csengettem. Lassan nyílt a nehéz tölgyfa kapu, egy ötven év körüli nő méregetett bizalmatlanul. Hamar elmondtam, hogy ki vagyok, és miért jöttem. Az arca felderült, és már mosolyogva tessékelt beljebb.
- Ingrid vagyok - mutatkozott be
- Robert - nyújtottam a kezem.
- Á Roberto! - vihorászott hangosan.
Ha neked így jó legyen Roberto gondoltam magamban. Ingrid körbe vezetett, bár a kert nem volt nagy, azért volt mit tenni, hogy ilyen szép legyen. A hátsó teraszon egy férfit láttam tolókocsiban üldögélni.
- Ő Günther a férjem, sajnos néhány éve deréktól lefele lebénult. Minden munka rám maradt, és bizony ilyenkor nyáron már nem bírom egyedül. Remélem, tetszik itt nálunk, és segítesz nekem rendbe tartani ezt a helyet.
A válaszomra nem igen volt kíváncsi, közben a teraszhoz értünk.
- Drágám mától ő az én segítségem, Róbertnak hívják - kiabált fel a teraszra Ingrid.
Valamit válaszolt a férfi, de nem értettem, olyan furcsán bugyborékolva beszélt.
- Azt mondta nagyon örül - simogatta meg a fejem vigyorogva a ház asszonya.
Miután mindent megmutatott leültünk a nappaliban, töltött egy üdítőt, és azonnal nekem szegezte a kérdést.
- Na hogy döntöttél?
Nem sok időm volt gondolkodni, csak bólintottam.
- Nagyon örülök, nem fogod megbánni - állt fel mosolyogva.
Másnap reggel hatkor bekezdtem, az első nap epret szedtünk, Ingrid végig együtt dolgozott velem. Többször megkínált üdítővel, és tízórait is készített. Megállapodásunk szerint hattól délig szólt a munkaidőm, hamar elrepült ez a néhány óra. Hazainduláskor Ingrid rendesen kifizetett. Másnap az előző napon szedett epret főztük be. A harmadik nap füvet kellett vágnom, ami gyerekjáték volt a szuper fűnyíróval. Tíz óra felé már kezdett nagyon meleg lenni, levetkőztem csak egy fürdőnadrág, és cipő volt rajtam. Ingrid a teraszról nézegetett, úgy éreztem, hogy rajtam legelteti a szemét. Nagyon sokat változtam az utóbbi egy-két évben, megizmosodtam, megférfiasodtam, és kezdtek nagyon érdekelni a nők. Egyre jobban tetszett a ház asszonya, és már fantáziáltam is róla. Ingridnek rövid vörös haja volt, a teremtő nem fukarkodott, amikor teremtette. Nem volt kövér, inkább kellemesen molletnak mondanám. Vékony, bő ruhákban járt, ami eltakarta a testét. Ami még nagyon tetszett mindig finom illata volt. A fűnyíró valamit betekert, amikor megemeltem, a combomnak csapott egy fadarabot. Azonnal kiserkent a vér, leállítottam a gépet megnéztem alaposan a sebet. Szerencsére csak egy karcolás volt, de még vérzett. Ingrid látta az egészet, leviharzott a teraszról, hozzám sietett. Szemügyre vette a sebemet, és már vonszolt is be s nappaliba. Lefektetett a kanapéra, és mentődobozt vett elő. Először valami fertőtlenítővel kezelte le a sebet, ami csípett egy kicsit, felszisszentem.
- Jaj, nem akartam fájdalmat okozni - szabadkozott.
Beszórta sebhintőporral, és leragasztotta. Közben állandóan simogatta a combom, és többször hozzáért a farkamhoz is. Ennyi is elég volt, hogy kemény erekcióm legyen, persze Ingrid is észrevette.
- De itt nem fáj? - tette a kezét már keményen meredező büszkeségemre. - Azért megvizsgálom - nyúlt a nadrágomra, és marokra fogta a fütykösöm.
Meglepett a dolog, tiltakozni sem volt időm, de nem is akartam tiltakozni, nagyon kellemes volt, ahogy Ingrid kézbe vette a dolgokat. Lehúzta rólam a fürdőnadrágot, elégedetten dünnyögött, majd folytatta áldásos tevékenységét.
- Jó ez neked kicsim ugye? - gügyörészett.
Szólni nem tudtam, csak bólintottam, és hagytam megtörténni a dolgokat. Most a másik kezével meggyúrogatta a golyóimat, amibe egész testem beleremegett. A szorgos és fürge női ujjak egyre mesteribben találták meg a gyönyört okozó érzékeny pontokat.
Sajnos nem tartott sokáig a dolog, nyögve élveztem az asszony markába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Ulysses 2017. 03. 18. szombat 18:49
Újra elolvastam. Még mindig jónak tartom! Olvassátok ti is!
#14 sipospista 2016. 10. 8. szombat 10:45
Ez igen
#13 A57L 2016. 03. 25. péntek 04:26
A szokásos jó írás.
#12 szekely18 2015. 08. 18. kedd 16:17
Nagyon rendben van!
#11 nwcastl 2015. 08. 5. szerda 12:27
Ez rendben van. Jöhet a folytatás! smile
#10 veteran 2015. 07. 30. csütörtök 11:42
Klasz.
#9 Ulysses 2015. 07. 29. szerda 19:42
Csatlakozom azokhoz, akik egész jónak tartják.
#8 feherfabia 2015. 07. 28. kedd 06:27
egész jó!
#7 Rinaldo 2015. 07. 25. szombat 06:49
Szuper.
#6 Geridebrencen 2015. 07. 24. péntek 11:34
Folytatás van?
#5 ogree 2015. 07. 24. péntek 11:19
Ezt még biztos, hogy nem olvastátok!
#4 zoltan611230 2015. 07. 24. péntek 10:57
jó .....
#3 papi 2015. 07. 24. péntek 08:47
Én is olvastam, de nem baj, egész jó történet.
#2 listike 2015. 07. 24. péntek 07:27
Ezt már olvastam.
#1 Törté-Net 2015. 07. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?