A+ A-

A lakástulajdonos fia 2-3. rész

2. rész
Már két hét telt el azóta, hogy ajánlatot tettem az ingatlanra. Végre fél év után az összes barátnőm Pesten lesz a hétvégén, így csajos estét szervezhetünk. Átmegyünk Krisztihez iszogatni és jól kitrécseljük magunkat, majd elmegyünk táncolni.
Miközben készülődni kezdek az estére a lakáson gondolkozom. Számtalanszor jutott eszembe, hogy mennyire szeretném azt a lakást. Minden tekintetben tökéletes lenne, ahogy a tulaj fia is az. Már éjszaka többször álmodtam arról, hogy újra találkozunk. Véletlenül összefutunk az utcán, vagy a villamoson és ő is megismer, beszélgetni kezdünk. Én bocsánatot kérek az édesapám stílusa miatt, majd ismerkedni kezdünk. Kiderül, hogy közel dolgozunk egymáshoz és meghív, hogy töltsük együtt a másnapi ebédszünetet. Hmmm álom álom, édes álom...
Elkezdődött a csajos este Krisztinél, itt vagyunk mind az öten. Ildi barátnőm nagyon nőies lány. Alacsony termetét mindig gyönyörű és hihetetlenül magas tűsarkú cipőkkel ellensúlyozza. Én az első lépéskor kitörném a bokám benne. Ma este fekete egyrészes miniruhát visel egészen mély dekoltázzsal. Még a melltartója is kilátszik alóla néhány mozdulatnál. Kriszti farmersortot visel, fekete „v” nyakú feliratos pólóval, ami teljesen ráfeszül hibátlan alakjára. Szettjéhez egy western jellegű, lyukacsos bakancsot vett fel. Ő kicsit fiúsabb stílus. Barbi mindig kihívóan öltözködik, most sincs ez másképp. Szinte a hatalmas fülbevalója a legnagyobb ruhadarab rajta, amit visel. Fekete miniszoknyában és tigris mintás haspólóban van. A szoknya fölött egy arasznyival kezdődik csak a felsője, szabadon hagyva a hasát. A legvisszafogottabb barátnőm Lejla. Ő mindig jó kislány volt, aki hisz a nagy szerelemben és az igazi romantikában. Most is piros blúz van rajta egy fekete térdig érő szoknyával és babacipővel. Messziről sugárzik róla, hogy jó kislány. Rajtam egy egyszerű testhezálló világos farmer van, fekete magassarkú és egy fekete csőtopp, ami szabadon hagyja vállaimat, de kellőképp rám simul ahhoz, hogy megmutassa a telt kebleimet.
Mindenki hozott pezsgőt és valami gyümölcslét hozzá. Én áfonyalét választottam. Alattomos itallá válik így a pezsgő, a gyümölcslé elnyomja az alkohol ízét, csak a buborékok maradnak és a gyümölcs édes íze, így sokkal több fogy belőle, mint azt gondolnánk. Mi pedig annyira feloldódtunk, hogy minden nevetünk és egyre izgalmasabb témákat boncolgatunk. Kiderül Lejla barátnőm eddig féltve őrzött titka, hogy nagyon vágyik egy egyéjszakás kalandra. Eddig csak hosszú kapcsolatai voltak, amik mély érzelmekre alapulnak és most kötöttségek és érzelmek nélküli fülledt erotikát szeretne.
- Igazi falhoz baszós férfit akarok - így fogalmaz. Csatlakozunk ehhez még páran, így szépen lassan mindenkiről kiderül, hogy titkon arra vágyik, amit eddig csak filmekben látott. Vad erotikát. A falhoz baszós kifejezéstől eszembe jut az álmom, amikor Hassan, mint egy filmbéli gonosz főhős vadul megerőszakolt, amiből teljesen felizgultan ébredten fel. Az emlékképektől érzem, hogy elpirultam. Hogy eltereljem a gondolataimat igyekszem visszakapcsolódni a többiek beszélgetésébe.
Kiderül, hogy egyedül Barbinak volt már része ilyen egyéjszakás kalandban, sőt ő már profi benne. Annyira meglepi, hogy ő az egyetlen a társaságból, hogy úgy dönt ez nem maradhat így tovább. Végig néz rajtunk és Lejla ruháját nem találja alkalmasnak a terveihez.
- Ennél sokkal szexibb ruhára van szükséged a ma estéhez. - mondja. Lejla rémülten néz ránk, de mi már eleget ittunk ahhoz, hogy egyet értsünk tapasztalt barátnőnkkel. Barbi áttúrja Kriszti szekrényét, majd új ruhát választ Lejlának. A babacipő mellé egy piros miniszoknyát választanak és mélyen kivágott mintás nyakban megkötős felsőt, ami szabadon hagyja Lejla hátának nagy részét. Visszaülnek közénk és mindenki Lejlán csodálkozik. Sosem láttuk még, hogy mennyire szép lábai vannak. Mindig eltakarta magát a ruháival. Fogadni mernék, hogy az új szettjében valóban hatalmas sikere lesz ma este a férfiak körében. Miközben lelkendezünk a ruháján megszületik a terv az este hátralévő részére.
Barbi úgy beszél, mint egy diktátor. Mindenkinek tölt egy tequilát, mondván ennél sokkal több bátorságra van szükségünk. Mindannyian tudunk flörtölni, hisz mindannyiunk csinos nő és szedett már fel pasit, de akkor nem az azonnali szex volt a cél. Ez most más lesz. Isszuk Barbi szavait, amikor arra buzdít minket, hogy mi szemeljük ki az áldozatot, ne ő minket. Csábítsuk el azzal, hogy messziről folyamatosan őt nézzük, amikor táncolunk. Tekerjük a csípőnket úgy, mint egy szexistennő tánc közben. Ha pedig észre veszi, hogy őt nézzük, akkor mosolyogjunk rá és tartsuk fent a szemkontaktust. Ámulunk és bámulunk Barbi taktikáján, de tudjuk, hogy ennek egy férfi sem tudna ellenállni. Miután minden szükséges tudást magunkba szívtunk és az alkoholtól kellőképp felbátorodtunk, taxikat hívtunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 06. 26. péntek 10:58
Egyáltalán nem tetszett.
#6 feherfabia 2015. 06. 24. szerda 05:46
Közepes!
#5 veteran 2015. 06. 23. kedd 13:37
Klasz.
#4 veteran 2015. 06. 23. kedd 13:36
KLASZ:
#3 papi 2015. 06. 23. kedd 07:51
Nagyon tetszik
#2 A57L 2015. 06. 23. kedd 04:07
Nagyon jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?