A lakástulajdonos fia 2-3. rész

Szavazás átlaga: 6.03 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2015. június 23.
Hossz: 28 655 karakter
Elolvasva: 1 265 alkalommal
2. rész
Már két hét telt el azóta, hogy ajánlatot tettem az ingatlanra. Végre fél év után az összes barátnőm Pesten lesz a hétvégén, így csajos estét szervezhetünk. Átmegyünk Krisztihez iszogatni és jól kitrécseljük magunkat, majd elmegyünk táncolni.
Miközben készülődni kezdek az estére a lakáson gondolkozom. Számtalanszor jutott eszembe, hogy mennyire szeretném azt a lakást. Minden tekintetben tökéletes lenne, ahogy a tulaj fia is az. Már éjszaka többször álmodtam arról, hogy újra találkozunk. Véletlenül összefutunk az utcán, vagy a villamoson és ő is megismer, beszélgetni kezdünk. Én bocsánatot kérek az édesapám stílusa miatt, majd ismerkedni kezdünk. Kiderül, hogy közel dolgozunk egymáshoz és meghív, hogy töltsük együtt a másnapi ebédszünetet. Hmmm álom álom, édes álom...
Elkezdődött a csajos este Krisztinél, itt vagyunk mind az öten. Ildi barátnőm nagyon nőies lány. Alacsony termetét mindig gyönyörű és hihetetlenül magas tűsarkú cipőkkel ellensúlyozza. Én az első lépéskor kitörném a bokám benne. Ma este fekete egyrészes miniruhát visel egészen mély dekoltázzsal. Még a melltartója is kilátszik alóla néhány mozdulatnál. Kriszti farmersortot visel, fekete „v” nyakú feliratos , ami teljesen ráfeszül hibátlan alakjára. Szettjéhez egy western jellegű, lyukacsos bakancsot vett fel. Ő kicsit fiúsabb stílus. Barbi mindig kihívóan öltözködik, most sincs ez másképp. Szinte a hatalmas fülbevalója a legnagyobb ruhadarab rajta, amit visel. Fekete miniszoknyában és tigris mintás haspólóban van. A szoknya fölött egy arasznyival kezdődik csak a felsője, szabadon hagyva a hasát. A legvisszafogottabb barátnőm Lejla. Ő mindig jó kislány volt, aki hisz a nagy szerelemben és az igazi romantikában. Most is piros blúz van rajta egy fekete térdig érő szoknyával és babacipővel. Messziről sugárzik róla, hogy jó kislány. Rajtam egy egyszerű testhezálló világos farmer van, fekete magassarkú és egy fekete csőtopp, ami szabadon hagyja vállaimat, de kellőképp rám simul ahhoz, hogy megmutassa a telt kebleimet.
Mindenki hozott és valami gyümölcslét hozzá. Én áfonyalét választottam. Alattomos itallá válik így a , a gyümölcslé elnyomja az ízét, csak a buborékok maradnak és a gyümölcs édes íze, így sokkal több fogy belőle, mint azt gondolnánk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.03 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
listike
2015. június 26. 10:58
#7
Egyáltalán nem tetszett.
1
f
feherfabia
2015. június 24. 05:46
#6
Közepes!
1
p
papi
2015. június 23. 07:51
#3
Nagyon tetszik
1
a
A57L
2015. június 23. 04:07
#2
Nagyon jó lett.
1
T
Törté-Net
2015. június 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1