A+ A-

Spontán szex - A vadak ura 2. rész

Úgy szopta a faszt mintha sose akarna megválni tőle: játszadozott vele, csapkodta a nyelvéhez, körbenyalogatta, az ajkait nedvesítette vele, az arcához dörgölte, szerette volna ha mindenhol éri ez a fenséges íz, ami a puncijából erre a méretes dorongra került, majd egy hirtelen váltást követően tövig benyelte. Hihetetlenül élvezte, hogy szinte levegőt se kap, miközben egy farok tölti ki a száját meg a torkát. Kecses kis vékony ujjai önkéntelenül is a lábai közé tévedtek, amikből úgy tűnt el három is egyszerre a farok tágította, nedves kis lyukában, mintha vákuum kerítette volna hatalmába őket.
Teljesen letaglózta ez a vehemencia a férfit, csak kapkodta a levegőt és tátott szájjal bámulta ezt a lehengerlő látványt, amit csak tetéztek a csaj huncut, játékos beszólásai, amiket kézimunkával egészített kit:
- Ugye szereted ha így kényeztetik a farkad, mi?... Egész nap tudnám szopni!... A te kis kurvád imádja a farkadat!... Mártsd bele minden lyukamba! - majd a heréitől a makkja hegyéig végignyalta, őrjítően lassan és közben végig a szemébe nézett éhes szemeivel.
- Ügyes ribanc vagy te, látod? Így kell ezt csinálni! - próbálta a legkomolyabban válaszolni a srác, de majd szétrobbant az agya az élvezettől. Szinte csak kapkodta a levegőt. Nem csak azt élvezte, hogy milyen technikásan dolgoznak a farkán, azt is, hogy ennyire kívánhatja valaki. Csak úgy sugárzott a nő szeméből, hogy menten fel akarja falni, nem tud betelni az érintésével, csak többet és többet akar, egy fékezhetetlen erő készteti hogy az övé legyen. Testük érzékei annyira felerősödtek, hogy a legfinomabb cirógatás, leggyengédebb hajtincs félresöprés, komótos simogatás, olyan élvezet hullámokat gerjesztett, ami végigsöpört bőrük egész felületén, mint egy szökőár. Nem akkora hullámokkal mint egy orgazmusnál, de szépen lassan egyre magasabbak lettek, építkeztek, alattomosan kúsztak felfelé, pendítettek meg olyan húrokat, amikről nem is tudták hogy léteznek, de imádták! Bármit megtettek volna egymásnak. Tartogatott még finomságokat a férfi a tarsolyában, így mielőtt újból elélveztek volna és teljesen eszüket vesztik, megragadta a nőt a karjánál fogva és talpra állította. Szinte felrántotta a földről. Ruhája felső része a derekán maradt ugyan, de a szoknyarész lehullott a hirtelen mozdulattól. A lány olyan kétségbeesetten nézett a férfira mint egy kislány, mikor elveszik tőle a játékbabáját. Az ajkairól a szájába terelte az utolsó cseppeket is az ujjával és szinte azonnal könyörgő arcra váltott repetáért.
- Na, ebből.. elég! Kiadtam a feladatod! Lássam, hogy maszturbálsz.. mikor nem vagyok itt! - próbálta erélyesen mondani, de meg-meg csuklott a hangja azt észvesztő élvezetek hatására, ami egy alig észrevehető mosolyt eredményezett a már kacérkodó nézésre váltó lány arcán.
... csak ki ne essek a szerepből... - villant át hirtelen a férfi gondolatai közt visszanyerve önuralmát, és újból magára öltötte kemény és határozott álcáját. Ez most a játék része, nehogy már a célegyenesben szúrja el..
Mondhatni egy csöppet sem segített a hölgy ennek az állapotnak a megtartásában, mert olyan szexi járással távolodott a férfitól kopogó magassarkújában, hogy muszáj volt "kezébe venni a dolgot". Kegyes kötelességének eleget téve figyelte a csodaszép, hosszú lábait, ringatózó csípőjét, szép egyenletesen barna hátát az épphogy kivehető szőke pihékkel, kecses vállait és az ide-oda himbálózó, ébenfekete hosszú haját. A lány tudta magáról mennyire ámulatba ejti a férfit és ki is használta. Önbizalma mindig az egekben járt, mikor ezzel a sráccal volt és természetesen azt is tudta, hogy a férfi le sem tudja róla venni a szemét, pláne mikor a felállástól lehullott ruhájának szegélyét megfogva és megemelve sétált tovább, kivillantva a helyes kis fenekét és formás, hosszú combjait. Pontosan az ilyen finom mozdulatokkal gerjesztette a férfi vágyát a végsőkig, az már csak hab volt a tortán, hogy hátrafordult az előbbi huncut mosolyával, majd szétnyíló ajkakkal és nagy sóhajjal kúszott lejjebb a tekintete a srác szeméről, egészen az ágyékáig. Le sem vette róla a szemét amíg fel nem térdelt a kanapéja szélére, és a ruháját a derekára dobva pucsított be úgy, hogy a húsos, keféléstől duzzadt puncija kitüremkedjen a combjai közül és tálcán kínálják fel magukat kóstolásra a tökéletesen szimmetrikus nagyajkai. Teljesen előredőlt a kanapén és balra visszafordulva támaszkodott meg a jobb vállán, hogy jól láthassa milyen reakciókat vált ki, a még mindig a farkával játszó férfiból, miközben enyhe terpeszbe helyezkedett, nemcsak hogy könnyebben átférjen a keze a lábai közt, hanem hogy pont farokmagasságba kerüljenek a behatolásra váró nyílásai. Közben persze egy kis riszálás is belefért.. Bal kezével kicsit még szét is feszítette a feneke partjait és ekkor már a férfi azt se tudta hova nézzen..(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov
2016. 03. 20. vasárnap 14:20
Szép és jó, de kár, hogy nem volt a végén átnézve valakivel, hogy az apró megfogalmazásbeli hibákat kiküszöböljétek. Válaszolok rá!
#6 vakon53
2015. 12. 27. vasárnap 10:34
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogy 10 pont! Válaszolok rá!
#5 tomi19
2015. 06. 19. péntek 10:12
Jóféle 10 pont Válaszolok rá!
#4 papi
2015. 06. 18. csütörtök 09:49
Nem rossz Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2015. 06. 18. csütörtök 06:28
Közepes! Válaszolok rá!
#2 A57L
2015. 06. 18. csütörtök 04:31
Elég jó írás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 06. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!