A+ A-

Egy házaspár története

A férj és a feleség nagyon szerették egymást, egyáltalán nem terveztek semmi hosszutávu szexkapcsolatot, egy harmadik féllel. Ami a feleséget illeti 30éves nagyon, szép, dekoratív, csinos szőke nő volt, és ráadásul borzasztóan konzervatív. Az első időszakban, amikor összejött, teljesen távol állt tőle az, hogy egy feleség vagy egy férj mással szexeljen.Először a férjnek se jutott eszébe hasonló gondolat. 8 év házasság után észrevették magukon, hogy azok a szexfilmek érdeklik őket a legjobban, ahol ketten dugnak egy nőt, főleg, ha a férj dobja be a nejét a közösbe.Amikor együtt nézték az oktatófilmeket, szándékosan mindig a 2 férfi és 1 nő felállásos filmeket részesítették előnyben. A filmnézés természetesen soha nem fejeződött be, a férj mindig arra lett figyelmes, hogy a neje teljesen beindul. Ezután elkezdett beszélni szex közben neki, hogy mi lett volna, ha ő van a csaj helyében, és a férj szerepében meg a férjed?!Először még a feleség nem válaszolt a férj kérdéseire, de észrevette, hogy borzasztóan élvezi, ahogy beszél róla.
Később már bátran azt mondta, hogy nagyon izgatónak találja, amikor szex közben ilyen dolgokról beszél neki a párja.Ekkor a férj rákérdezett, hogy mi lenne, ha tényleg kipróbálnák egy másik pasi bevonásával a szexet?
Feleség azt felelte, szó se lehet róla, csak beszélgetni jó róla ez csak puszta fantázia.Pár nappal késöbb a férj meglepte az asszonyt egy vibrátorralt, és megkérte rá, hogy szexelésük közben használja bátran.A feleségnek Nagyon tetszett a dolog, főleg akkor, amikor a férje szopatta és ő meg feldugta magának a vibrit.A férj tovább probálkozott ostromolta, hogy szerinte egy igazi, vastag, hosszú és kemény fasz biztos jobb lenne a puncijában.Egy pár nap eltelte után, az asszony rákérdezett a férjénél, hogy valoban nem zavarná e a férjét, ha látná ahogy egy másik pasi megdugja őt? Erre spontán válaszolta a férje, hogy nagyon szeretné látni, ahogy egy idegen pasi kinyalja, megdugja, leszopatja.Ez nem szerelemről szólna, kizárólag a szexről, az élvezetekről. Ő csak annyit mondott, ezen gondolkodnia kell, mert ő nagyon szégyenlős, és nem tudná vele megtenni. Ráadásul nincs is olyan személy, akivel kipróbálhatnák.Meg mi van akkor ha szex közben ő meggondolja magát, és akkor a pasi ott marad hoppon? Erre férje azt felelte, hogy olyan személyt keresünk, aki toleráns lesz, és aki neki is bejön. Ezután vagy 2 honapig nem beszéltek a dologról, de a feleség észrevette, hogy a szexfilmekben ő is a 2 pasi 1 lány-os felállásokat nézegeti egyre gyakrabban. A puncija meg teljesen benedvesedik.A feleség kérdezett rá, hogy biztos nem e gondolta meg magát a férje, hogy bedobná őt a közösbe?Mert furának érzi a helyzetet, fél a férje reakciójátol, hogy mi lesz, ha mással lássa kefélni.Meg különben is, a nyalás, dugás még elmenne, de szopásról szó sem lehet! Ő mást bizony nem fog leszopni jelentette ki a feleség. Annak ellenére hogy nagyon izgatónak találja a dolgot. Ekkor jött közbe egy barát, akit bevontak a dologba.Ez volt az első alkalom, hogy bevettek egy másik pasit a szexbe.Egyébként az első alkalmat mind a ketten nagyon élvezték, amit egyikük sem gondolt volna.Persze a barát is nagyon élvezte a dolgot elvégre nem minden nap kéri fel valaki, hogy dugja már meg a feleségét aki ráadásul nagyon szép csaj!Teljesen váratlanul nem eltervezve történt a dolog.Talán ezért is volt annyira élvezhető a dolog mindenki számára.
A kíváncsiságuk után pár nappal egy nyári napon az egyik barát felment a házaspárhoz.Nevezzük Lacinak a barátot. Hozzá kell tenni, hogy az asszonyka 170 cm magas, 58 kg, hosszú szőke hajú, kék szemű, formás, kerek popójú nő volt. Tipikus olyan asszonyka aki után minden pasi megfordul az uccán.Az nap miniszoknya volt rajta, egy testhez simuló toppal. A barát szinte le se tudta venni a szemét róla, annyira bámulta. Minden egyes alkalommal finoman utánanézett, amikor elhaladt mellettük. 2-3 sör megivása után rákérdezett a férj, hogy mi a véleménye az asszonykájárról? Ő azt válaszolta, hogy nagyon kedves, aranyos nő, ráadásul nagyon házias is. A férj azt felelte, hogy nem ilyen értelemben kérdezte, hanem a testi adottságaira vagyok kíváncsi. Ő azt válaszolta, hogy a feleséged egy szexbomba, nagyon jó dugnivalo csaj. Ekkor a férj visszakérdezte, hogy megakarod-e dugni? Laci azt hitte, csak hülyéskedik, és azt mondta, hogy ne vicceljél drága barátom és nevetett egy nagyot. Ekkor a férj visszakérdezte, ha lehetőséged lenne rá, akkor megdugnád-e? Erre Laci meglepődve de válaszolt, hogy igen megdugnám a feleséged.
Ekkor a férj elmondta neki, hogy már hónapok óta beszélgettek az asszonnyal a témáról, és közös elhatározásból beszeretnének bevonni valakit 3.-nak, és mit szólna ha ő lenne az a valaki?Laci erre a feleség felé fordulva, már a feleséget kérdezte, hogy tényleg komolyan gondoljátok? A feleség elmondta, hogy igen, beszélgettünk róla, és valóban kíváncsi, és ráadásul Laci bejön neki mint férfi, ezért részéről nincs akadálya a dolognak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 4. péntek 12:49
Sikamika, írjálmég ijeneket.
#8 Bob__ 2015. 06. 12. péntek 08:47
Bele olvastam anno a csajom római jog jegyzetébe, na abban több izgató dolog volt mint itt smile
Ez így rettenetes, lehetett volna személyesebbé tenni. Eleve nem is tudjuk a két főhős nevét, csak a buliba bekerülő Lacikáét.
Ez így a nullát súrolja.
#7 papi 2015. 06. 12. péntek 08:41
Jobban szeretem a két nő egy férfis felállást.
#6 veteran 2015. 06. 12. péntek 08:24
Ez már elcsépelt változat.
#5 gyuri0926 2015. 06. 12. péntek 07:32
Ez egy nulla ráadásul van sokkal jobban megírt változata egy másik oldalon
#4 Rinaldo 2015. 06. 12. péntek 06:56
Kis szende.
#3 feherfabia 2015. 06. 12. péntek 05:53
Kezdetnek nem rossz!
#2 A57L 2015. 06. 12. péntek 04:09
Közepes történet.
#1 Törté-Net 2015. 06. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?