A+ A-

Titok

Kamill 55 koráig örök agglegényként élte kicsapongó életét. Marketing menedzserként milliós havi jövedelmekre tett szert. A munkáját elismerték. Nem volt ő rút, sem alacsony, sem kövér. Egy 172 cm-es, kisportolt (teniszezett) sármos, fekete, göndör hajú zöld szemű álomlovagként hatott külsőre. A nők kifejezetten buktak rá.
Sok nőt elfogyasztott életében, három zabigyerek után fizetett gyerektartást, és remek kapcsolata volt gyerekeivel és azok szülőanyjaival. Lakását özvegy szomszédasszonya tartotta rendben, és a bevásárlásokat is ő intézte. Kamill vendéglőben étkezett, csak a reggelit és vacsorát készítette el magának.
Szeretett a Duna parti sétányon egy-egy vendéglő teraszán eltöltött konyakozás, esetleg fagylaltozás, vagy somló galuska elfogyasztása után sétálgatni. Ha éppen hosszabb-rövidebb ideje nő nélkül volt, akkor elnézegette a pesti Duna parton korzózó gyönyörű testű pasivadász fiúkat. Ez lett a veszte. Egy négytagú 15-17 év körüli banda kinézte magának. Közülük a legszebbet, Robit állították rá.
Csak a megfelelő alkalomra vártak, hogy tőrbe csalják. Szép nyári este volt. Kamill befelhősödött tekintettel mustrálta végig elhaladtában a felkínálkozó fiúkat és átfutott az agyán, mi lenne, ha? És mit ad az isten: eljött az alkalom. A gyönyörű, szőke, piros arcú, karcsú fiú az egyik hirdetőoszlopnak dőlve sírt. Kamill hozzálépett, megfogta a vállát és megkérdezte:— Miben segíthetek, kisöreg?
A fiú fodros ajkait szóra nyitva, könnyeivel küszködve a következőket mondta.
— Kiraboltak. Elvették a pénzemet, a zakómat, és a hátizsákomat minden holmimmal együtt. Nincs hová mennem.
— Szüleid, vannak, azokhoz hazamehetnél?
– Erdélyi vagyok. Pénzt keresni jöttem át két hónapja. Minden, amit kerestem odaveszett. Csak az útlevelem maradt meg, mert a farzsebemben tartom.
Kamill megszánta és a libidója is emelkedni kezdett. Tesztoszteron szintjét felkorbácsolta a fiú hihetetlen szépsége és kisugárzása. „miért is ne, egyszer ezt is ki kell próbálni!” Futott át agyán és így válaszolt neki.
— Arra gondoltam, egy éjszakára szívesen befogadnálak, aztán holnap majd elmégy a rendőrségre, ha akarsz, feljelentést teszel. Különben mit dolgozol?
— A Tesco budaörsi raktárában vagyok áru feltöltő — hazudta.
— Feljössz hozzám, ott alszol, aztán reggel bemégy a munkahelyedre és elmondod mi történt. Eddig hol aludtál?
— A Máltai szeretetszolgálat szállásán, de leginkább az éjszakában, a haverokkal elszórakoztuk a pénzünket. Este 8 után már nem engednek be a szállásra.
Miután így lekáderozta a fiút, vállát átkarolva hazakormányozta egyszobás öröklakásába. Miután beléptek a hűtőhöz lépve konyakot vett elő és töltött egy-egy pohárkával szíverősítőnek. A fiú kétszerire itta ki a kevéske konyakot. Látszott, hogy nincs hozzászokva. Kamill hideg vacsorát tálalt és megvacsoráztak. Vacsora után bekapcsolta a Tv-ét, és a kanapén egymás mellett ülve, a fiú vállait átkarolva valami filmet néztek. Közben a felbontott pezsgőt kortyolgatták, ami látszólag a fiú fejébe szállt.
Fél tizenegy felé, lezuhanyoztak, majd a fiú ötletére teleengedték a kádat habfürdős vízzel és megmosták egymás hátát, majd Kamill ölébe ülve ennyit mondott:
— Olyan jó itt! Mintha a testvérem, vagy az apám lennél — suttogta, és megpuszilta Kamill nyakát. Kamill ettől begerjedt és végigsimítva a gyönyörű testen annak mereven álló gyönyörűséges falloszán állapodott meg tenyere. Marokra fogva játszadozni kezdett vele. A fiú kipirosodva, és a fejébe szálló alkoholtól felfűtve apró sikkantásokkal adta tudtára, hogy jólesik a játék.
— Olyan, mint mikor a tesómmal a teknőben fürödve egymás kukijával játszadoztunk — jegyezte meg, majd ő is elkezdte Kamill durungját simogatni. Ennél tovább nem mentek. Kiléptek a kádból, megtörölték egymást és meztelenül az ágyba bújtak. Ágyból nézték a TV-ét. Robi így szólt Kamillhoz.
— Van szex csatornád?
— Van.
— Kapcsoljunk át! — indítványozta, majd szorosan Kamillhoz simulva, elkezdte fodros ajkaival a nyakát kiszívni. Kamill, ettől bevadulva hanyatt döntötte és teljes súlyával ránehezedve szájon csókolta. Tekintetét a fiú szemeibe fúrva, szinte ki akarta szívni a lelkét is.
A fiú elernyedve hagyta magát. Kamill végigcsókolta a testét. Mellbimbóit, köldökét, sovány combjait, csupaszra borotvált szeméremdombját, majd fogaival lehúzva a fityma bőrét makkját vette munkára. A fiú elalélt a gyönyörtől.
— Engemet még senki sem szeretett és én sem szerettem igazán senkit.
—Még szűz vagy? — kérdezte hörögve Kamill.
—Igen — jött a válasz.
—Akkor ideje lenne megismerkedni a szeretkezés gyönyöreivel — javasolta Kamill, és mohón nyeldekelte a szájába kilövellt mandulaízű forró gecit.
Miután kiszívta belőle a nektárt, felültek, és a kanapéról nézték tovább a szex csatorna pornófilmjét. Közben felbontotta a második üveg pezsgőt is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 06. 12. péntek 08:36
Nem igazán tetszik.
#4 Rinaldo 2015. 06. 12. péntek 06:10
Megérdemelte.
#3 veteran 2015. 06. 11. csütörtök 08:59
Nagyon gyenge.
#2 A57L 2015. 06. 11. csütörtök 04:41
Gyenge lett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?