A+ A-

Unokahugom és én

Sokat tanakodtam hogy, le írjam e az egyik velem történt esetet... de mivel elég régen történt, és ráadásul nem volt kivel megosztanom, úgy határoztam hogy Ti lesztek az elsők akiknek "elmondom".
A történet valós, és már közel 20 éve történt! 17-18 éves koromban nem igazán voltam jártas a szex terén... Nem volt tapasztalatom, nagyon barátnőm sem akivel megélhettem volna bizonyos dolgokat.Némelyik akkori barátnőmmel el el jutottunk valameddig, de maga az aktus nem akart össze jönni! Már teljesen kezdtem kétségbe esni hogy sosem fogom elveszíteni a szüzességem, mikor egy alkohollal túl fűtött házi bulin össze jöttem egy lánnyal. Meg is történt vele minden ami egy szexuális kapcsolatban történhet, mert ugye nem azért voltunk együtt hogy egy pár legyünk hanem csak a szex kedvéért! Na de nem ez a történet lényege hanem ami azután történt hogy az aktus megesett! Nem azt kaptam amire vártam... jó volt persze de nem az a mindent elsöprő szeretkezés! Pár hét vagy talán egy hónap telt el mikor keresztanyám megkérte a szüleimet hogy egy hétre had jöjjön el hozzánk a lánya, mivel éjszakás műszakban kell dolgoznia, és így a nyári szünetben nem igazán tudna rá vigyázni! 12 órás műszak után még nappal is helytállni nem nagyon tudott volna otthon. Természetesen szüleim nem mondtak nemet így az unokahúgom egy hétre hozzánk költözött.
Kicsi lakásban élünk (még a mai napig is) Ami annyit jelent hogy egy ágyban kellett vele aludnom a hely szűke miatt. Nagyon pici kora óta nincs vele gond éjszakánként, nem forgolódik nem alszik keresztbe és mivel sok időt töltöttünk már el így (együtt aludva) pontosan tudtam hogy azon kívül hogy hozzám fog bújni nem lesz gond. Nem így lett... 15 éves kora ellenére álmomban sem mertem voltam gondolni hogy ennyire érdeklődik a másik nem után! Már az első este megbeszéltük hogy Ő alszik belül és övé lehet a nagyobbik párna. Nem is volt gond lefekvéskor, a szokásos esti zuhany is olajozottan ment. Ő ment először, és mire én végeztem ő már ágyban volt. Bebújtam mellé én is... fáradt is voltam na meg kicsit nyűgös is hogy megint nincs barátnőm akivel lehetne kicsit hancúrozni... szóval el voltam a magam kis gondolataival mikor elkezdett forgolódni, simulni... meg lepetten vettem észre hogy még nem alszik. Egyszer csak suttogó hangon megszólalt:
-Bátyus oda bújhatok a mellkasodra?
-Persze miért ne bújhatnál (gyanútlanul válaszoltam majd szépen lassan kezdtem álomba merülni...Nem telt el sok idő megint izgett mozgott és megint megszólalt:
-Bátyus adj nekem egy jó éjt puszit!
gondoltam magamba ha ettől végre hagysz aludni hát legyen... fel emeltem a fejem amire ő is felkelt és felém fordította a fejét. Az arcára akartam de mivel már sötét volt így csak vakon hajoltam felé... és sikerült a szájára adni a jó éjt puszit! kicsit meghökkentem és azonnal bocsánatot kértem tőle, mire jött is azonnal a válasz:
-semmi baj családba marad... (egy halk kuncogással kísérve.)
Még ekkor sem volt semmi gyanús gondolatom, csak simán álomba zuhantam.
hajnalban egy nagyon furcsa érzésre lettem figyelmes és szinte pattant ki a szemem. Fura matatást éreztem a lábam közt... hát a keze pont a szerszámomra tévedt és azt éreztem meg. hát ijedtemben azt sem tudtam mit csináljak így átfordultam a másik oldalamra és vissza aludtam. ez így ment a második éjjel is! A jó éjt puszi megint a száján csattant amit már nem kuncogás hanem egy hangos sóhaj kísért! Na itt kezdett gyanús lenni nekem a dolog... Hajnalban megint ugyanúgy riadtam fel hogy a keze épp a szerszámom táján matat. Próbáltam elhessegetni a gondolataim de nem nagyon ment... Az utolsó este már gondoltam hogy megint az lesz, hogy szájra puszi meg hajnalba megint matatás... Kíváncsiság vagy a piszkos fantázia, nem tudom melyik okozta nálam de úgy döntöttem nem alszok az éjjel hanem kivárom mit is fog tenni! Este amíg zuhanyzott gyorsan megittam egy kávét! gondoltam az majd ébren tart. Így is lett! Lezuhanyzott és bújt is be az ágyba, várta hogy végezzek. gyorsan zuhanyoztam és mivel iszonyú melegem volt így nem vettem fel pólót csak egy kis gatyát, majd irány az ágy! Bebújtam mellé majd automatikusan a hátamra feküdtem hogy oda bújhasson.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 5. szombat 09:42
Szalanics, netörődjél a sok fikázó parasztal írjáltovább.

Várom a folytatást!
#9 A57L 2015. 06. 6. szombat 04:16
Nem tetszett.
#8 papi 2015. 03. 28. szombat 07:48
Egyetértek az előttem szólókkal.
#7 Ulysses 2015. 03. 27. péntek 20:30
Veteran találóan minősítette a történetet.
#6 veteran 2015. 03. 27. péntek 07:52
Nagyon gyenge.
#5 gyuri0926 2015. 03. 27. péntek 07:43
Deajk2008 itt a legjobb páciens , neki minden tetszik .
#4 Rinaldo 2015. 03. 27. péntek 07:21
Rövidke.
#3 listike 2015. 03. 27. péntek 06:43
Az egyik leggyengébb történet az oldalon.
#2 Andreas6 2015. 03. 27. péntek 06:20
Engem a sok helyesírási hiba zavart leginkább. Az igekötőt egybe kell írni a hozzá tartozó igével, ha előtte áll, a mondatok MINDIG nagy betűvel kezdődnek, és a had az sereg, ha nem az, akkor hadd! Na, jól kimérgelődtem magam...
#1 Törté-Net 2015. 03. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?