A+ A-

Áramszünet

A szüleimmel átmentünk a szomszédba, ugyanis meghívtak vacsorára. Egyáltalán nem bántam, mert a srác, Dániel már nagyon régóta tetszik.
Az asztalnál ültünk, mellettem Dani, amikor hirtelen elment az áram. A konyhában korom sötét lett, kintről csak a Hold fénye világított be.
- A francba - hallottam Dani anyjának Kingának a hangját, majd az alakját láttam kimenni a helyiségből.
- Király - nevetett fel mellettem Dani, és a kezét a combomra tette. Nyilván véletlen volt, így megfogtam és elhúztam onnan, de ő visszatette. Furcsán ránéztem, és a kezét egyre feljebb csúsztatta, mire fészkelődni kezdtem. Megköszörültem a torkomat, majd kicsit felemelkedtem a székről, ahogy a combom belső felét kezdte simogatni.
- Hagyd abba - súgtam neki. Nem láttam, de el tudtam képzelni az önelégült vigyort a képén.
Lassan megfogta a kezemet, majd felállt és kihúzott a konyhából. Olyan gyorsan történt, hogy fel se fogtam, csak amikor már az előszobában a falhoz nyomott. A fejem mellett támaszkodott a kezével, majd az ajkait éreztem a nyakamon.
- Ah - sóhajtottam fel, s a szememet becsuktam. - Te jó ég, mit csinálsz?
- Akarlak - súgta a fülembe, és az ágyékát nekem nyomta. Egyik kezemet az arcára tettem, hogy tudjam, hol van. Hirtelen megcsókolt, én pedig gondolkodás nélkül vissza, s a hajába túrtam. Teljesen hozzám simult, úgy téptük egymás ajkait perceken keresztül.
Kezét a fenekemre vezette, és kicsit megmarkolta, majd felemelt. Lábaimat automatikusan a dereka köré fontam, mire belemosolygott a csókunkba, és az emelet felé vette az irányt. Felment a lépcsőn, elfordult jobbra és a lábával berúgta az ajtót. Még ment pár métert, majd letett a puha ágyára, és fölém mászott.
- Te jó ég, milyen régóta várok erre - morogta a nyakamba, és csókolgatni kezdte az érzékeny bőrömet. Lábaim még mindig a dereka körül voltak, s kezét fel-le húzta a combomon. Alig bírtam magam visszafogni, annyira beindított. Megfogtam a pólóját, és egy egyszerű mozdulattal lekaptam róla. Végigsimítottam a testén, s éreztem, ahogy izmai megfeszülnek. Ajkaimnak esett és vadul csókolt, miközben kezét a felsőm alá vezette, majd benyúlt a melltartóm alá is, és megmarkolta a melleimet. Belenyögtem a csókunkba, majd levette rólam a pólót, és megkereste a melltartó kapcsát. Éreztem, amint kikapcsolja, majd egy szempillantás alatt eltávolítja rólam. - Kár, hogy nem láthatom - súgta, és finoman masszírozni kezdte a melleimet. Sóhajtozni kezdtem, és néha egy-egy halk nyögés is elhagyta a számat.
Végigsimította a hasamat, elérte a farmeremet, kigombolta, és elkezdte letolni rólam. Megemeltem a csípőmet, így segítve ezzel őt. Hamar megszabadított tőle, majd a vállánál fogva hanyatt fektettem, és fölé kerekedtem. Megcsókoltam, miközben a már így is merev férfiasságához nyomtam magam. Felnyögött, és kezét a fenekemre tette. Végigcsókoltam az állcsontját, majd áttértem a nyakára és kicsit megszívtam a bőrt.
- Siess - zihálta halkan. Lejjebb másztam, kikapcsoltam az övét ügyelve arra, hogy minél többször érintsem büszkeségét, majd levettem róla a nadrágot. Tapogatva kerestem a boxere szélét, majd mikor megtaláltam, attól is megszabadítottam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sztbali 2016. 09. 4. vasárnap 21:21
Közepes.
#10 szekely18 2015. 03. 16. hétfő 22:52
Egynek elmegy!
#9 papi 2015. 03. 16. hétfő 10:56
Nem nagy durranás
#8 csaba91 2015. 03. 14. szombat 16:08
Hát vicces a vége, bár lehet csak nekem nem hihető.
#7 gyuri0926 2015. 03. 13. péntek 08:23
Nekem nem tetszett
#6 veteran 2015. 03. 13. péntek 08:17
Elkapkodott gyenge.
#5 A57L 2015. 03. 13. péntek 07:31
Egynek elmegy.
#4 listike 2015. 03. 13. péntek 06:59
Ebből elég volt ennyi, elkapkodtad.
#3 deajk2008 2015. 03. 13. péntek 06:15
nagyon jó lett, 8p, folytasd...izgató egy történet...
#2 Ropesz 2015. 03. 13. péntek 00:22
Nagyon jó. Várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2015. 03. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?