A+ A-

Saci 3. rész

A víz csorgását hallgattam, majd én is szedelőzködni kezdtem. Saci a zuhany alatt dudorászott, amikor bementem. Rám nézett, mosolyogni kezdett, majd kinyúlt, és behúzott maga mellé. Nyelves csókot váltottunk, ő hozzám bújt, elzárta a vizet, sóhajtott egyet, majd kilépett, és törölközni kezdett. Amikor végzett, odanyújtott nekem is egy törölközött, én is letörölköztem, majd kimentünk a konyhába enni.
Megebédeltünk, majd a hátsókertben nudiztunk estig. Mikor elkezdett alkonyodni, bementünk, lemostuk magunkról a naptejet, majd a nappaliban leültünk tévét nézni.
- Behozod a testápolót? - kérdezte Saci, majd miután visszaérkeztem azt kérdezte – Bekensz vele?
Nyomtam egy adagnyit a tenyerembe, Saci mögé álltam, és elkentem a testápolót a vállain. Picit felszisszent, a hideg krém libabőrössé tette, de aztán ahogy eldolgoztam a hátán-vállán a krémet, már enyhült. Hasra feküdt a kanapén, így a derekánál is bekentem, majd megfordult, és a hasát vettem kezelésbe.
- Feljebb is. - mosolygott rám pajkosan.
Vékony csíkot nyomtam a melleire, majd masszírozni kezdtem. A mellbimbói az érintésemre megkeményedtek, nekem pedig keményedni kezdett a farkam. Saci lepillantott, meglátta a meredező farkamat, és bal kezével megmarkolta, és aprókat húzott rajta. Egyik kezemmel lenyúltam, és a nedves punciját simogattam. Az ágy elé térdeltem, Saci pedig felült, felhúzta a lábait, és kitárulkozott előttem. Behajoltam a két combja közé, nyelvemmel megkerestem a csiklóját, és lágyan körözni kezdtem rajta. Jobb kezével a fejemet simogatta, és irányított. Nyögései engem is mindjobban feltüzeltek, egyre hevesebben nyaltam, bebarangoltam nyílása minden pontját, még a fenekéhez is lejutottam. Hörgött, sikongatott, és a teste egyre jobban remegett. Ezekből a jelekből már ismertem, hogy mindjárt itt a vége, így nagyobb tempóra kapcsoltam. Saci már dobálta a testét, a combjaival satuba fogta a fejem. Ekkor a két kezemmel széttártam a lábait, és nem hagytam, hogy összezárja. Nem kis erőfeszítésbe került, de sikerült így tartanom Sacit. És ekkor megindult az orgazmusa. Én pedig folyamatosan, és intenzíven nyaltam. Saci ész nélkül hörgött, üvöltött, sikoltott, majd egyszer csak abbahagyta, szemei felakadtak, és visszahanyatlott a kanapéra.
Eleresztettem a combjait, lassan lecsúsztak a földre a talpai, Saci egyenletesen, de kapkodva szuszogott, a szemei félig lehunyva.
- Kész vagyok. Ennyire még senki nem intézett el. Most inkább alszom, ne haragudj.
És eldőlt a kanapén. Felkeltem a földről, és felmentem az emeleti szobába. Végignyúltam az ágyon, majd lassan én is elaludtam.
Szerda reggel frissen ébredtem, lebotorkáltam a földszintre, ahol Saci még aludt. Behúztam a nappali ajtaját, és a konyhába kávét főztem. Mire elkészült Saci is felébredt, bejött, rám mosolygott, adott egy nyelves csókot, majd leültünk és megreggeliztünk.
- Lassan kezdjünk készülődni, mert délben jönnek haza Mariannék.
Az elmúlt napok eseményeitől teljesen kiment a fejemből.
- Rendben. – mondtam kissé szomorkásan.
- Nyugi, megígértem, hogy lesz még folytatás, ha betartod a játékszabályokat.
- Tudom, csak annyira elvarázsolt ez a néhány nap, hogy mindenről megfeledkeztem.
- Te, csak nem azt akarod mondani, hogy belém szerettél?
- Hát valami olyasmi.
- Ez kedves, de neked ott a lányom, nekem meg a férjem. Nagyon magasra tetted a mércét a tegnap éjszaka, és bár a férjem, mint mondtam a fiatal csajokat hajtja, azért néha nekem is jut belőle. Na készülődj, pakolj, mert húsz perc múlva indulnunk kell.
Azzal kaptam még egy nyelves csókot, és elvonult a fürdőszobába, rendbe hozni magát. Felszaladtam az emeletre, elpakoltam a ruháimat. Nemsokára Saci is megjelent, bedobálta egy táskába a cuccait, és már zártuk is a házat. Egy óra múlva otthon voltunk, érzékeny búcsút vettünk egymástól, és én hazagyalogoltam. Este Mariann átjött, elmentünk a Duna-partra sétálni, majd utána hozzájuk mentünk. Saci vacsorát készített, megkajáltunk, majd aludni mentünk. Saci egész végig úgy viselkedett, mintha semmi nem történt volna köztünk. Arra gondoltam, hogy tényleg ennyi volt.
Eljött a szeptember, elkezdődött a suli, mi pedig ismét csak egyszer aludtunk együtt hetente Mariannal. Kezdtem kielégületlen lenni, néha újra magamhoz nyúltam, és ilyenkor a nyári emlékek idéződtek fel bennem. Már szeptember végén jártunk, amikor Mariann szólt, hogy két hét múlva az anyával és a HR-s kolléganővel Sopronba utaznak, mert ott nyitnak új fiókot, és ő segít nekik a leendő alkalmazottak kiválasztásában. Szomorú voltam, mert az a hétvége így ugrott, maradhatok otthon. Pénteken indultak volna, de Mariann szerdán kificamította a bokáját. Rögzítő kötés, borogatás, lábpolcolás, szóval ágynyugalom. Mariann apja maradt otthon vele, de kellett valaki, aki segít. Mariann egyből megkérdezte, hogy akarok-e segíteni. Egy picit tanácstalan voltam, de ekkor Saci szólalt meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 1. péntek 01:02
Legyélszives és folytazsd.

10 Pont!
#5 A57L 2015. 03. 6. péntek 07:00
Nem rossz.
#4 papi 2015. 02. 25. szerda 20:49
Tetszik
#3 cervelo 2015. 02. 24. kedd 10:35
Folytatni kellene.
#2 listike 2015. 02. 24. kedd 09:00
Nagyon kár hogy ennyi volt.
#1 Törté-Net 2015. 02. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?