Saci 3. rész

Szavazás átlaga: 8.05 pont (61 szavazat)
Megjelenés: 2015. február 24.
Hossz: 20 990 karakter
Elolvasva: 2 343 alkalommal
A víz csorgását hallgattam, majd én is szedelőzködni kezdtem. Saci a zuhany alatt dudorászott, amikor bementem. Rám nézett, mosolyogni kezdett, majd kinyúlt, és behúzott maga mellé. Nyelves csókot váltottunk, ő hozzám bújt, elzárta a vizet, sóhajtott egyet, majd kilépett, és törölközni kezdett. Amikor végzett, odanyújtott nekem is egy törölközött, én is letörölköztem, majd kimentünk a konyhába enni.
Megebédeltünk, majd a hátsókertben nudiztunk estig. Mikor elkezdett alkonyodni, bementünk, lemostuk magunkról a naptejet, majd a nappaliban leültünk tévét nézni.
– Behozod a testápolót? – kérdezte Saci, majd miután visszaérkeztem azt kérdezte – Bekensz vele?
Nyomtam egy adagnyit a tenyerembe, Saci mögé álltam, és elkentem a testápolót a vállain. Picit felszisszent, a hideg krém libabőrössé tette, de aztán ahogy eldolgoztam a hátán-vállán a krémet, már enyhült. Hasra feküdt a kanapén, így a derekánál is bekentem, majd megfordult, és a hasát vettem kezelésbe.
– Feljebb is. – mosolygott rám pajkosan.
Vékony csíkot nyomtam a melleire, majd masszírozni kezdtem. A mellbimbói az érintésemre megkeményedtek, nekem pedig keményedni kezdett a farkam. Saci lepillantott, meglátta a meredező farkamat, és bal kezével megmarkolta, és aprókat húzott rajta. Egyik kezemmel lenyúltam, és a nedves punciját simogattam. Az ágy elé térdeltem, Saci pedig felült, felhúzta a lábait, és kitárulkozott előttem. Behajoltam a két combja közé, nyelvemmel megkerestem a csiklóját, és lágyan körözni kezdtem rajta. Jobb kezével a fejemet simogatta, és irányított. Nyögései engem is mindjobban feltüzeltek, egyre hevesebben nyaltam, bebarangoltam nyílása minden pontját, még a fenekéhez is lejutottam. Hörgött, sikongatott, és a teste egyre jobban remegett. Ezekből a jelekből már ismertem, hogy mindjárt itt a vége, így nagyobb tempóra kapcsoltam. Saci már dobálta a testét, a combjaival satuba fogta a fejem. Ekkor a két kezemmel széttártam a lábait, és nem hagytam, hogy összezárja. Nem kis erőfeszítésbe került, de sikerült így tartanom Sacit. És ekkor megindult az orgazmusa. Én pedig folyamatosan, és intenzíven nyaltam. Saci ész nélkül hörgött, üvöltött, sikoltott, majd egyszer csak abbahagyta, szemei felakadtak, és visszahanyatlott a kanapéra.
Eleresztettem a combjait, lassan lecsúsztak a földre a talpai, Saci egyenletesen, de kapkodva szuszogott, a szemei félig lehunyva.
– Kész vagyok. Ennyire még senki nem intézett el. Most inkább alszom, ne haragudj.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.05 pont (61 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
vakon53
2016. január 1. 01:02
#6
Legyélszives és folytazsd.

10 Pont!
1
a
A57L
2015. március 6. 07:00
#5
Nem rossz.
1
p
papi
2015. február 25. 20:49
#4
Tetszik
1
cervelo
2015. február 24. 10:35
#3
Folytatni kellene.
1
l
listike
2015. február 24. 09:00
#2
Nagyon kár hogy ennyi volt.
1
T
Törté-Net
2015. február 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1