A+ A-

Saci 2. rész

Délután fél kettőkor ébredtem, Saci már nem volt mellettem az ágyban. Kimásztam, fogtam az alsógatyámat, és kiléptem az előszobába. A konyha felöl zeneszólt, ezért arra indultam. Saci az asztalnál ült, és kávézott. Meglátott, elmosolyodott, majd azt mondta:
- Fürödj le, és gyere, egyél valamit.
Beálltam a zuhany alá, lemostam magam, megtörölköztem, felvettem az alsógatyámat, majd a konyhában leültem az asztalhoz. Sacival egymásra mosolyogtunk.
- Szóval? - kérdeztem.
- Szóval, a múltkor megláttalak, és beindult a fantáziám. Sanyival már régen nem élünk szexuális életet. Neki a fiatal cicababák jönnek be, mint az a kis fiatal titkárnője. Tudtam, hogy ha már annyira ki vagy éhezve, hogy maszturbálsz, akkor bármikor szól a lányom, megdugod. Viszont, ha rá tudlak venni, hogy ne tedd, ahhoz hathatósan kell „érvelnem”. És mi lenne annál erőteljesebb érv, mint hogy kapsz egy puncit, ami ki van éhezve, és ha te is akarod, ezután bármikor megkaphatod? - és közben mosolygott.
- Na és Mariann?
- Ezt neked kell eldöntened. Én nem szólok neki, érthető okokból. A lányom, a boldogsága mindennél előbbre való nekem, és természetesen, ha megbántod, köztünk is vége mindennek. Ez zsarolás, tudom. De egy ilyen fergeteges kefélés után, mint amit reggel rendeztünk már izgatottan várom a folytatást. És hidd el, lesz folytatás!
- Ezt előre eltervezted? - mosolyogtam most már én is.
- A ma reggelt igen. De a továbbiakat csak egy órája.
- És hogyan tovább?
- Apáddal beszéltem, és kértem, hogy szerda délutánig engedjen el velem a Velencei-tóhoz, mert a nyaralónkba egy-két kerti munka, a kerítésfestés, és egyebek várnak rád. Szóval, ha az étterembe el tudnád intézni, hogy szabad legyél a következő két napra, akkor akár már most is tudnánk indulni.
- A jövő hétig tartana úgyis a munkám. Telefonálok, és meglátjuk.
A főnököm nem nagyon akart elengedni, de amikor mondtam, neki, hogy egyrészt jobb lehetőséget kaptam, másrészt úgy sincs szerződésünk, így bármikor kiléphetek, nagy duzzogva, de elengedett. Amikor elmondtam Sacinak, hogy szabad vagyok, ujjongva ment csomagolni. Gyorsan összepakolt mindent, beraktuk a kocsiba, majd hazamentem én is csomagolni.
Fél óra múlva útra készen vártam Sacit, aki csakhamar megérkezett, a csomagtartóba bedobtam a hátizsákom, és bepattantam a kocsiba. kikanyarodtunk az utcából, de a körút előtt Saci félre állt.
- Tudsz vezetni?
- Igen. Miért?
- Te vezetsz.
És már pattant is ki a volán mögül. Átültem, indítottam, és már indultam volna, amikor megdöbbenve tapasztaltam, hogy Saci nem mellém, hanem a hátsó ülésre szállt vissza. Egy Toyota RAV4-ről beszélünk lefóliázott első-hátsó ablakokkal. Ahogy kiértünk az autópályára, Saci fészkelődni kezdett. Lebillentettem a belső visszapillantót, és azt láttam, hogy felhajtja a szoknyáját, lehúzza a bugyiját, odadobta mellém az anyós ülésre. Hátradőlt, a combjait széttárta, és így a puncija teljesen szétnyílva ott pompázott tőlem egy karnyújtásra.
- Sofőr úr, ugye nem bánja, ha egy kicsit játszom magammal?
És ezzel a lendülettel jobb keze középső ujjával nyílásához nyúlt, megkereste a csiklóját, és érzékien körözni kezdett rajta, miközben folyamatosan engem nézett a tükörben. A farkam egyből reagált a látottakra. Saci nyögdécselt hátul, miközben az ujja egyre hevesebben, egyre gyorsabban járt körbe-körbe a csiklóján. Egyszer csak belenyúlt puncijába, ott is megjáratta az ujját, majd kihúzta, előredőlt, és az ujját végig húzta az orromnál, majd a számba dugta. Megszopogattam, Saci visszahúzta, majd újra maszturbálni kezdett. Eközben a bal kezével felhúzta a pólóját, a fejét átbújtatta a póló nyakán, a mellei pedig szabaddá váltak. Az ujja már ismét rohamtempóban kergette Sacit az orgazmus felé, a mellbimbói kemények voltak, a bal kezével pedig gyúrni kezdte a melleit, a bimbókat pedig morzsolgatni néha. Kéjes nyögései egyre hangosabbak egyre elnyújtottabbak lettek, majd megremegett, teste megfeszült, vinnyogni kezdett, majd elhallgatott, és csak pihegett hátul.
Néhány perc múlva már csak az egyenletes szuszogása hallatszott. Lassan Velencére értünk, fel kellett ébresztenem, hogy tudja, hova kell menni. Kéjesen nyújtózott egyet, a pólóját visszahúzta a mellei elé, a bugyiját viszont a táskájába tette, a szoknyáját pedig lesimította.
A nyaraló egy mellékutcában volt, talán 10 perc sétára a tótól. A kiskert közepén egy szép kétszintes ház állt, a kapun behajtva a ház mellett parkoltam le, és akkor láttam, hogy a házikó mögött egy medence volt. A fű még nem volt nagyon nagy, a kipakolás után egy önjáró fűnyíróval egy óra alatt levágtam. A kerítésfestés viszont elmaradt, mert fából volt, és frissen lakkozva. Miután végeztem a fűnyírással már kezdett alkonyodni. Gyorsan lefürödtem, és a konyhában Sacival bekaptunk néhány falatot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2015. 02. 25. szerda 20:50
Nagyon tetszett
#9 listike 2015. 02. 24. kedd 07:48
Nagyon jő.
#8 zsuzsika 2014. 09. 23. kedd 07:45
Jó.
#7 listike 2014. 09. 20. szombat 16:50
Még folytatsd. 10pont.
#6 Andreas6 2014. 09. 19. péntek 07:57
Jó. Talán egy kicsit kevés.
#5 veteran 2014. 09. 19. péntek 07:56
JÓ, folytasd.
#4 A57L 2014. 09. 19. péntek 06:12
10P Nagyon jó volt.
#3 Rinaldo 2014. 09. 19. péntek 06:05
Jöhet a folytatás.
#2 feherfabia 2014. 09. 19. péntek 05:57
10p
#1 Törté-Net 2014. 09. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?