A+ A-

Kaland a Swinger klubban 4. rész

Nem volt nehéz a filmezés helyét megtalálni, mert abban az irányban voltak a legtöbben,alig tudtam utat találni,hogy odajussak. A félhomályos folyosón Zoltánnal találkoztam.
- Azt hittem, nem vagy kíváncsi a szexi feleségedre - mondta
- Dehogynem, csak akadt egy kis kalandom az imént - feleltem,de szerintem látszott is rajtam, hogy ki vagyok facsarva
- Gyere megmutatom,hol van a forgatás, de csendben kell lenni, ne zavarjuk a munkát! - mondta
Követtem Zoltánt, aki a nagy terem folyosóján igyekezett az egyik ablakhoz. Már sokan leskelődtek minden lehetséges nyíláson, mindenfelé félmeztelen testek, kéjsóvár nők és férfiak figyelték a műsort.
Sikerült egy ablaknál elhelyezkednünk.
- Éppen most kapta meg a nejed az instrukciókat, hogy mit kell csinálnia - súgta Zoltán.
Izgatottan lestem a szobába. Középen egy ágyon ült a feleségem bugyiban, mellette Paul az operatőr magyarázott, közben párom idegesen pillantgatott körbe.
A szoba egyik oldalán több tucat férfi toporgott, mindegyik alsónadrágban, többnyire a farkukat tapogatták, miközben a feleségemet bámulták leplezetlenül. Fantáziájukban már valószínűleg megbaszták a nejem, ez biztos.
Sok pornófilmet láttam már, de a feleségemmel a főszerepben. . . . hihetetlen volt az egész.
Egyszer csak felkapcsolták a filmes lámpákat és lüktető ritmusú zene szólalt meg a háttérben.
Feleségem lassan felállt, és elkezdett forogni, majd kéjesen ledobta a bugyiját a szőnyegre.
Paul végezte a dolgát, profi kamerájával filmezett, Stefan pedig mellette kézzel integetett nejemnek, instrukciókat adott.
Párom, meztelenül az ágyra térdelt, kipucsította a seggét, és ujjaival széthúzta a punciját a férfiak felé. Ők pedig csak erre vártak. . . néhányan előléptek,levetették alsójukat és álló farokkal közelebb léptek a feleségemhez.
Stefan a férfiaknak kézmozdulatokkal jelzett többnyire, mit kell tenniük, bár ők csak a meztelen nőre meredtek kéjsóváran. Egy izmos, kopasz férfi odalépett az ágyhoz, és rögtön nejem seggébe markolt. Ő megvonaglott kicsit,de nem volt ideje hátra nézni sem,mert egy pocakos, ámde méretes hímtaggal megáldott nagy darab pasi a fejéhez állt,és marokra fogott szerszámát feleségem szájához tolta.
Az én kis párom engedelmesen szájába fogadta a dorongot, de ekkor már a kopasz sem tétovázott,és kis helyezkedés után hátulról könyörtelenül felnyársalta a punciját. Kissé megmerevedett, aztán élvezettel vonaglott a férfi lökéseitől.
Az operatőr folyamatosan mozgott mellettük, időnként letérdelve alsó látószögből is közelről vette feleségem ágyékát, ahogy a fasz ki - be jár egyre sebesebben. Fantasztikus látvány volt, ahogy egyre több férfi veszi körül , fejénél négy kemény csődör felváltva szopatta,ő pedig nyögve,de nagy élvezettel elégítette ki valamennyit.
Mellettem Zoltán halkan felnyögött - Uram Isten! Ez nagyon izgató! - és a farkát markolászta folyamatosan. Abban a pillanatban láttam rajta, minden vágya, hogy megbassza a feleségemet.
Közben Stefan jelzett a szereplőknek. Újabb pasik kaptak lehetőséget, hogy feleségem pinájába,vagy szájába márthassák a farkukat. Változott a testhelyzet is, el kellett ismernem, nagyon ügyesen ment az egész.
Nejem szorgalmasan szopott, egy fiatal srác görbe, hosszú dákóját nyelte be éppen tövig, amikor a srác félreérthetetlenül hangosan felkiáltott, majd kirántva a farkát egyenesen feleségem arcára élvezett. Ő is meglepődött, mert nem számíthatott rá ilyen gyorsan, ráadásul nem nagyon szerette az arcára kapni. De most azt láttam rajta, hogy kéjesen odatartja arcát a spermaáradatnak, ami megállíthatatlanul beterítette. És ez még nem volt elég, száját kinyitotta, és egy adagot a nyelvére kapott.
Döbbenten, de izgatottan bámultam, farkam olyan nedves lett, hogy ezt hittem elélvezek. . .
Stefan mérgesen bekiabált valamit, hogy nem így volt megbeszélve, vagy ilyesmit,de tovább folytatták a jelenetet.
Feleségem még a ráfolyt spermával volt elfoglalva, de közben többen megragadták, és egy középkorú, tetovált férfi az ölébe húzva a farkára ültette az én kis drágámat. Felnyögött, de befogták a száját két hatalmas farokkal.
Ekkor egy szőke fiatal srác lépett nejemhez, kezében valamilyen krémmel. Jó adagot nyomott az ujjaira, majd határozottan párom gömbölyű fenekét vette célba. Két másik férfi széthúzta az én párom seggét, ekkor jól látszott a pináját megtöltő dákó, amely tövig hatolva lucskosra bassza. A szőke finom mozdulattal tolta be az ujját a popsiba és kéjesen járatta benne. Feleségem felszisszent egy pillanatra, kicsúszott a szájából egy hosszú szerszám, de mohón utánakapott és máris folytatta a szopást.
A szőke ekkor kihúzta az ujját, és kőkemény farkát igazította párom seggébe. Nem kellett nagyon erőltetni, mert bár előtte kettesben csak egyszer dugtam seggbe,most az izgalom hatására úgy kitágult,hogy könnyedén engedte magába egyszerre a két hímtagot. Hangosan felnyögött, mi pedig Zoltánnal egymásra néztünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 09. 24. szombat 09:19
nagyon jó írás lett 9p folytasd...
#7 A57L 2015. 03. 22. vasárnap 05:18
Jó az írás.
#6 veteran 2015. 01. 12. hétfő 15:29
Nagyon jó.
#5 zsuzsika 2015. 01. 12. hétfő 09:52
Nem rossz,de egy kicsit tényleg tömény.
#4 Rinaldo 2015. 01. 12. hétfő 08:20
Nagyon jó.
#3 Andreas6 2015. 01. 12. hétfő 07:06
Nekem ez túl tömény...
#2 feherfabia 2015. 01. 12. hétfő 06:31
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 01. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?