A+ A-

Tanyasi csirke 2. rész

Ebéd után elmosogatunk, segítettem az állatoknál, majd borsót fejtettem Annuskával és mire mindennel végeztünk jött az este. Eszmi még mindig nem ért haza, de anyja egyáltalán nem aggódott. - Amíg fiatal addig tombolja ki magát - mondta. Mint egy darab fa estem az ágyba. Olyan fáradt voltam, hogy bármit is csináltak a szomszéd szobában én mélyen aludtam.
Hajnaltájt arra ébredtem, hogy valaki matat az ágyamon.
- Visszajöttem puncika, hogy befejezzük - vihogott Eszmi és rám vetette (inkább rám esett) magát. Olyan büdös volt a szája, hogy elfordítottam a fejem, amikor rám lehelt. - Bocsika - dadogta - az a sok cigi meg pia... de a piát te is szereted. Az én kis fincsi páleszomat mind megittad mi. Na... néz rám, amikor veled beszélek hallod! Szóval... a... bocsika, hogy elmentem, de tudod jött a Dani. Láttad?
- Nem - nyögtem
- Kár... nagyon klassz csávó. Olyan jó teste és istenien táncol. Ittunk, elszívtunk pár cigit, és keféltünk. Olyan szép farka van. Ha kedves leszel velem, talán megengedem, hogy neked is bedugja. Akarod?
- Hát - törtem a fejem - erre most mit feleljek?
- Várj, - próbált felemelkedni - a gecijét megkóstolhatod.
- Hagyd a francba. - szóltam rá.
- Mindjárt megvan - mocorgott tovább. Miután sikerült jól a hasamba könyökölnie, felszisszent - baszd meg ez elszakadt. Na mindegy. Érzed milyen fincsi? - folytatta megpróbálta tangáját a számba tömni.
És ekkor végleg elvesztettem a fejem, kiköptem a bugyit, megmarkoltam a haját és megcsókoltam. Nem érdekelt a szaga, semmi, érezni akartam a nyelvét, nyálának izét, testének minden porcikáját. Helyet cseréltünk. Lehúztam a miniszoknyáját -Nyald ki puncika, gyerünk. - biztatott és megpróbálta a vállaimra rakni a lábaim.
Én s csak bámultam gyönyörű szőrtelen punciját. A szétbomló ajkak közül hívogatóan vöröslött a barlang bejárata. A nedvességtől csillogott a hajnali fényben, s az izgalom leve csöpögött már belőle. Ahogy végignyaltam, simasága és puhasága felejthetetlen érzéseket váltott ki belőlem. Belemerült a nyelvem a nyálkás résbe, s körbe tapogattam forró lukacskáját, forgattam benne, majd megmerevítve löktem ki és be. Hangos sóhajai és még hangosabb nyögései mutatták, hogy jó munkát végzek. Jött is a punci nedve zúgó folyamként, szürcsölve nyeltem, amitől Eszmi még jobban megbokrosodott. Rángatta a fejem, teljesen magába húzott, majd hangosan kiabálta:
- Dugjál a nyelveddel, dugjál! - Kalimpáló lábai doboltak a hátamon. Extázisban elfúlva élvezett. Az orgazmus hullámokban tört rám, hátraestem a padlóra (reggelre szép kis dudor nőt a fejemen) és úgy rángatóztam, mint egy epilepsziás - csak nekem nem a számon jött ki hab, hanem a puncimból fincsi szaft. Nem tudom, meddig feküdtem ott, amikor végre sikerült négykézlábra állnom a testem még mindig remegett a gyengeségtől.
A fejem is fájt, de ennek legalább tudtam az okát. Beteg vagyok. Valami történt itt velem. Ez nem lehetek én. Én... majd végignéztem magamon és rájöttem, hogy én ez vagyok, ez is vagyok. Otthon elfojtottam a vágyaimat, mert nem akartam anyura hasonlítani, otthon apuci okos kislánya voltam, aki versenyeket nyer, programokat ír, és ha kell, felsorolja a 12 olümposzi istent. De ott bent, belül csak gyűlt a feszültség, ami most kirobbant belőlem.
Felvettem egy fehér köpenyt - valamikor egy német orvosé lehetett, még a neve is rá volt hímezve - és kimentem az udvarra. A hordóban még langyos volt a víz, gyorsan lemostam az éjszaka maradványait. Szárazra törültem magam és, amikor hátrafordultam, hogy elvegyem a köpenyemet az már nem volt a helyén. Nagybácsim ujjai közt fityeget, Miska meg bárgyú vigyorral az arcán nyújtotta felém.
- Jó reggelt Vivi. Istenien nézel ki. Látod teljesen felébredtem tőled! - mutatott a foltos alsónadrágjából kikandikáló farkára. Tudod - fogta meg a vállamat - fogadtunk Annuskával. Szerinte még szűz vagy. Ugye nem igaz?
- Hagyjál, kérlek - suttogtam erőtlenül, de ő mintha meg se hallotta volna, egyre csak közeledett, mígnem a farka hozzáért a combomhoz.
- Elengedlek, csak válaszolj!
- Még nem voltam férfival - nyögtem.
- Baszki, ezt nem hittem volna! Nem akarsz bejönni velem a városba? Ketteskén... ?
- Nem! - kiáltottam és ellöktem magamtól.
- Jó van, na, nem kell, úgy felhúzzad magad. Jössz te még hozzám kisliba! Már megyek is. Csak egy puszit kérek. - folytatta majd átölelt, és bármenyire kapálóztam, megcsókolt.
A konyhában bömbölt a mulatós zene Annuska épp kávét főzött.
- Jó reggelt! - próbáltam túlordítani a „muzsika hangjait”
- Szióka picinyem, kérsz egy kis kávét?
- Aha - bólintottam, mire ő teletöltötte a bögrémet.
- Van kolbász a szekrényben. Egyél, mert nagyon fincsi.
Vágtam magamnak egy méretes darabot, kerestem egy hagymát a kredencben és leültem az asztalhoz. Annuska a tányéromra hajított két szelet kenyeret és lehuppant mellém.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2015. 12. 9. szerda 08:51
Nem rossz
#12 HamariBerkenye 2015. 01. 14. szerda 10:22
Csordogál a torte-net ( nyes ), de úgy vélelmezem összességében jó kis sztori, (kisregény) lesz ebből előbb-utóbb
#11 Monn 2015. 01. 10. szombat 11:42
jó,de lesz ez még jobb is
#10 hairy_pussy 2015. 01. 10. szombat 06:18
10p ismét...
folytatást várjuk :-P
#9 tiborg 2015. 01. 10. szombat 03:58
Tini alom tiniknek!!
#8 zsuzsika 2015. 01. 9. péntek 19:58
Vontatott,gyenge.
#7 veteran 2015. 01. 9. péntek 08:54
Nagyon gyenge.
#6 A57L 2015. 01. 9. péntek 08:42
Gyenge írás.
#5 Andreas6 2015. 01. 9. péntek 07:48
Jó írás, le tudott kötni, ami ritka ezen az oldalon. Jöhet a folytatás!
#4 Rinaldo 2015. 01. 9. péntek 07:34
Alakul.
#3 listike 2015. 01. 9. péntek 07:34
Nem tetszett.
#2 feherfabia 2015. 01. 9. péntek 06:21
nagyon átlagos !
#1 Törté-Net 2015. 01. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?