A+ A-

Kalandjaim érett nőkkel 2. rész

Történetem kezdete a középiskolai tanulmányaim helyszínére nyúlik vissza. Meg kell nyugtatnom mindenkit nem az jön, mekkorát szexeltem valamelyik tanárommal. Erre jó pár évet várnom kellett.
Az iskola egyik történelem szakos tanára nője volt az osztályfőnökünk. A töri nem tartozott a kedvenc tantárgyaim közzé. Elvégre ki szeret évszámokat magolni. Ezt a középkorú tanárnőm sem tudta velem megszerettetni. Ennek ellenére őt nagyon kedveltem és próbáltam is minél több kontaktust elérni vele. Ha szüksége volt valakire az osztályból bármilyen program szervezésében, vagy akár csak a dolgozat füzetek cipelésében én szívesen vállaltam ezen feladatokat. De ha az osztály által vásárolt névnapi, születésnapi virágot kellett átadni azt is szívesen vállaltam. De, hogy miért is volt ez a rajongás? Nem tudom. Tanárnő pontos életkorát soha nem tudtuk meg, de mikor kezdtük az iskolát úgy a 30 - as évei végét élhette.
Nagyon jól tartotta magát. Két gyerek után is vékony maradt. Fekete középhosszú haja volt melyet nagyon változatosan hordott. Volt, hogy enyhén átlátszó felsőt viselt és ilyenkor lehetőség nyílt kicsit jobban szemügyre venni melleit. Természetesen olyat soha nem csinált, hogy melltartó nélkül jött volna tanítani. Legnagyobb bánatomra. Mellei nem túl nagyok, de melltartóban annál vonzóbbak voltak. Legjobban azon órákat szerettem mikor kicsit áttetsző felsőben kosztüm szoknyában és az elengedhetetlen harisnyába jött órára és nem a tanári asztalnál ült. Ilyenkor megcsodálhattam alakját és gondolataim vágyává tehettem. Ahogy teltek az évek ettől közelebb soha nem is kerültem hozzá. Tudtuk, hogy nincs férje csak egyedül neveli gyermekeit.
De mit is várhattam. Egyértelmű, hogy nem fog kikezdeni egy kiskorú tanítványával és azt sem fogja hagyni, hogy elcsábítsák. Meg nyilván kevés is lettem volna hozzá. De jött az érettségi utáni év amikor is a legtöbb tanárral kicsit változott a viszonyunk. Főleg azokkal akik nem tanítottak már. Nem volt ez másképp osztályfőnökömmel sem. Kicsit szorosabb lett vele a kapcsolatunk. Mert nem csak az enyém hanem az egész osztályé is. Jött a szokásos évi osztálykirándulás ideje. Mivel már lehetett mondani, hogy felnőttek voltunk így csak egy kísérő tanár jött velünk. Gondoltam ha valamikor akkor itt közelebb kerülhetek hőn szeretett tanárnőmhöz. De ami jutott az csak annyi, hogy pont mikor ment zuhanyozni összetalálkoztam vele a folyosón. Kezében a neszeszere a hálóinge és falatnyi bugyija. Váltottunk pár mondatot elmondta, hogy viselkedjünk okosan meg minden ilyeneket amit mondani szoktak és felment az emeletre a lány zuhanyzóba.
Megfordult a fejemben, hogy utána megyek és lesz ami lesz, de a bátorságom cserben hagyott így minden csak álom maradt. Majd jött az évvége és elhagytuk az iskolát.
Második úgynevezett érettségi találkozó alkalmán viszont olyan történt, amire nem is gondoltam. A városban ahová jártunk kibéreltünk egy pubot ahol vacsorázni is tudtunk majd kis kötetlen beszélgetés keretében az alkohol fogyasztás is mehetett akár záráson túl is. Az osztály nagy része eljött plusz hívtunk egy - két tanárt is köztük az osztályfőnököt is. Nagyon örült a találkozónak és biztosította a társaságot, hogy el fog jönni. Nagyon jó hangulatban telt az este. Nagyon sokat beszélgettünk. Én nagy figyelmet fordítottam tanárnőmre. Megtudtam még mindig egyedül él, sőt azóta már a lánya is kirepült a családi házból, fia meg nagyon sokat van a barátnőjénél. Beszélgetések alatt azért fogyott bőségesen alkohol bár észrevettem, hogy ő nem fogyasztott csak üdítőt. (Autóval jött.) Egyszer kettesben maradtunk és a közelben sem volt senki vagy aki pár székre ült is az nagyon nagy történet mesélésében volt. Lehet, hogy az alkoholnak volt köszönhető de kicsúszott a számon, hogy mennyire tetszett nekem iskolás évek alatt és, hogy mennyit fantáziáltam róla. Ebben a pillanatban meg is dermedtem.
Visszakérdezett:
- Te vonzónak tartottál akkor?
- Igen!
- Még jó, hogy nem kezdeményeztél, mert lehet veszélyes vizekre eveztünk volna.
Kicsit elkerekedett a szemem és ezen felbátorodva megkérdeztem:
- Akkor most veszélyek nélkül megtehetjük?
Csak egy kacsintást kaptam válaszként és hozzátette:
- Elmegyek mosdóba majd búcsút veszek mindenkitől és kint várni foglak. Azért várj egy kicsit és úgy indulj utánam.
Ez nagyon izgalmasnak tűnt, és mint egy meseszerűnek is. Így is történt a dolog, hogy drága osztályfőnökünk elköszönt mindenkitől. Mikor rám került a sor egy papírdarabot adott át a két puszi között.
- Hívj ha kijöttél és mondom hol sikerült megállnom.
De ekkor már csak az lebegett előttem, hogy rövidesen többet is kapok tőle mint két puszi. Így is tettem. Miután ő távozott még maradtam kicsit és azon kifogással, hogy jönnek értem én is távoztam. Izgatottsággal telve tárcsáztam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 2. szerda 16:21
10 Pont!
#12 davee10 2014. 12. 31. szerda 07:02
JÓ!
#11 veteran 2014. 10. 13. hétfő 09:48
Jó 10p
#10 hairy_pussy 2014. 10. 9. csütörtök 18:56
nagyon jó
10p
#9 zsuzsika 2014. 10. 9. csütörtök 08:37
Jó.
#8 zsuzsika 2014. 10. 9. csütörtök 08:27
gyuri0926
2011.01.04.-én került fel,csak tsabi01 néven.
#7 tiborg 2014. 10. 9. csütörtök 08:13
Hosszu bekezdes,rovid akcio es egy mondat a befejezese ennek a masodik resszel indulo sztorinak.
#6 gyuri0926 2014. 10. 9. csütörtök 07:31
És vajon hol van az 1. rész ???????????????????
#5 Andreas6 2014. 10. 9. csütörtök 06:53
Tetszett.
#4 Rinaldo 2014. 10. 9. csütörtök 06:45
Szuper jó.
#3 listike 2014. 10. 9. csütörtök 06:15
Nagyon jó volt.
#2 feherfabia 2014. 10. 9. csütörtök 05:49
7P
#1 Törté-Net 2014. 10. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?