A+ A-

Kalandjaim érett nőkkel 1. rész

Kalandjaim kezdete kb. 5 évre nyúlik vissza. Akkor 25 éves voltam. Mivel szülőfalum környezetében nem tudtam elhelyezkedni elkezdtem munkát keresni a fővárosban. Először csak újságba és interneten. Nem egy állásinterjú után végre sikerült elhelyezkednem egy cégnél. A munkakör a történet lényegét tekintve lényegtelen.
Így, hogy megvolt az állás kezdődhetett az albérletkeresés. Rövid időn belül sikerült is egy garzont találnom elfogadható áron a 3. kerület egyik lakótelepén. Elkezdtem dolgozni és éltem magam kis életét. Viszont egyvalami hiányzott a majdnem tökéletesnek mondott életemből. Igen egy NŐ! A munkahelyen ugyan voltak csajok, de nálam aranyszabály: Házi nyúlra nem lövünk! Újdonsült barátaimmal (munkatársak) nagyritkán elmentünk iszogatni, de semmi nő nem került a látókörbe.
Elhatároztam, hogy interneten fogok keresgélni. Regisztráltam pár társkereső oldalra, de emellett a chat-et sem kerültem el. Mégiscsak gyorsabban beszélget az ember ezen oldalon. Azonnal belevetettem magam az irkálásba. Van, aki visszaírt van, aki nem. Volt olyan, akivel csak pár mondatig jutottam. Végül úgy sikerült, hogy egy emberrel elkezdtem hosszasan beszélgetni. Észre sem vettük és már az éjszakában jártunk. Közös megegyezéssel megbeszéltük, hogy másnap este keressük egymást. Így is történt. Egyre több dolgot tudtunk meg egymásról, de személyes adatokról soha nem beszéltünk. Ezt az elején megbeszéltük, hogy előbb ismerjük meg egymást, és ha úgy döntünk, hogy személyes találkozó akkor megbeszéljük ezt a dolgot is.
Nagyon belelendültünk a dolgokba, mert alig volt olyan nap, mikor nem beszéltünk. Kb. 1 hónapja beszélgettünk a chaten, mikor rákérdeztem, hogy lenne e kedve találkozni. Mondta, hogy kedve bizony lenne, de semmi személyes információt nem tudunk egymásról és bizony az ő részéről van olyan dolog, amit nem árt, ha tudok. Erre belekezdtünk a még mélyebb ismeretségbe, azaz mindketten lelepleztük valós énünket. Megtudtam, hogy 49 éves (ezt a beszélgetés vége felé kezdtem sejteni), férjezett és van két gyereke, akik nem laknak már velük. Egy irodában dolgozik. Mint kiderült nem is lakik olyan messze az albérletemtől.
Én is elmeséltem magamról minden személyes információt. Igazából ezzel egy kicsit lekerült a napirendről a találkozás, mert volt miről beszélgetnünk. Kiderült, hogy bár a férjével nagyon jól megvannak már nincs az a tűz, mint régen. Ezért kezdett el chat-elni de a félrelépés nem volt szándékában. Egyszer majdnem megtette, de végül elmaradt.
Küldtünk egymásnak képet, és meg kell hagyni csinos volt. De ne szaladjunk a dolgok elejébe.
Kb. egy hét beszélgetés után újra megkérdeztem, lenne e kedve találkozni és beülni egy kávézóba?
Azonnal igennel felelt. Kicsit meg is lepődtem, mert előtte soha nem hallottam ilyenről, hogy egy idősebb nő tőle fiatalabb férfival akárcsak találkozzon is.
Meg is beszéltünk a következő hétre egy találkát egy hangulatos bár a forgalomtól eldugott helyen lévő kávézóba. Ő ajánlotta a helyet.
Egész nap izgatott voltam aznap nehogy közbejöjjön valami. Előző nap telefonszámot cseréltünk, hogy a véletlen dolgokra is felkészüljünk és nehogy feleslegesen várjon a másik. 10 perccel a megbeszélt idő előtt már a kávézó utcájában voltam és fel alá sétáltam a kávézó előtt. Egyszer csörren a telefon. SMS! Első gondolatom most mondta le a találkát. De nem, csak annyi állt az üzenetben: Kések 10 percet, már úton vagyok! Remélem, megvársz!
Eltettem a telefont és sétálgattam tovább! Ahogy megfordulok megláttam Őt!
Alig hittem a szememnek. Nagyon csinosan volt öltözve. Fekete hosszú haja omlott vállára. Szolid smink, mely kiemelte arca vonalait. Egy hosszú szövetkabátot viselt. Minden egyes lépésénél elővillantak lábai.
A lépések követték egymást és egyszer azt vettük észre, hogy ott állunk egymással szemben. Köszönés, személyes bemutatkozás és már léptünk is be a kávézóba. Levette kabátját és "tátva maradt a szám". Nagyon csinosan felöltözve. Kosztüm, miniszoknya, mintás harisnya. El tudok olvadni az ilyen nőktől. Természetesen akkor még nem gondoltam, hogy ő is el fog olvasztani ugyanis kicsit nagynak gondoltam a korkülönbséget.
Helyet foglaltunk és belekezdtünk a beszélgetésbe. Ha szabad ilyet mondanom, akkor ott úgy éreztem, hogy nem szeretném, ha vége lenne ennek a napnak.
Előre jelezte nem maradhat sokáig mert az feltűnő lenne a férjének.
Kapkodtunk a sok téma közt. Majd elérkezett a búcsú ideje. Hajoltam felé a pusziért és akkor megcsapott parfümének illata. Ha ott valaki megkérdezi, hogy szerelmes lettél biztos igent mondok!
Ezen túl úgy alakítottuk a heteinket, hogy legalább egy alkalommal találkozzunk személyesen. Az esti netes beszélgetések pedig egyre hosszabbak lettek. Otthon már kezdett feltűnni a férjének, szóval vissza kellett fognunk magunkat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.63 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 03. 2. vasárnap 15:35
Nagyon jó. Folytatni kéne.
#6 feherfabia 2013. 12. 14. szombat 06:53
Szerintem egy jól megírt és élvezetes történet!!Folytasd!
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 20:34
Ez bíz megcsalás volt, a férj felé.
#4 v-ir-a 2011. 01. 4. kedd 20:29
sztem maradjon meg szép emléknek, nem feltétlen kell tudni erről a leendő feleségednek...maga a történet nagyon jó, klasszul megírva...csak így tovább
#3 sexman 2011. 01. 4. kedd 02:25
Jó a történet, én is nagyon szeretm az értt őket, 35 vagyok, de szerintem 40 fölött kezdődik az igazi nő. Feleségem szintén 35, hol jobban szeretem, hol csak átlagosan, de mindig szükségem van egy idősebb nőre aki barát is és nem csak dugunk, hanem szeretkezünk.
Ezért is írok neked, egy tanács, az nem tudom jó-e, majd az élet eldönti:
mivel nem megcsalást kell bevallanod, hanem előző kapcsolataidat, szerintem mond el a feleségednek. Két következménye lehet: mégtöbb nőre lesz féltékeny a kitágult korhatár miatt, esetleg még az anyjára is, ha jó nő, de lehet, hogy jobban fog bízni benned, netalán egy szép, csinos barátnőddel szívesen találkozna akár veled vízszintesen is.
Jó tépelődést. smile
#2 tiborg 2011. 01. 4. kedd 01:25
A jo bevezetes szukseges es ez jo volt. Felkeltette erdeklodesem. A sztoti atlagos, de van lehetoseg a variaciora!!
#1 Törté-Net 2011. 01. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?