A+ A-

Anytime, anywhere 3. rész

Joshua... Josh... Josh... Joshua...
Ezzel volt tele Amy naplója, a feje és a szíve ... a barátnőinek meg a puttonya. Csak róla tudott beszélni, teljesen az agyára ment a dolog.
- Át tudsz jönni? - Amy kezében remegett a telefon miközben a legjobb barátnőjével, Jessicával beszélt. Joshua itt volt az udvarukban... el sem tudta hinni. Már egy hónap is eltelt azóta hogy... találkoztak és most erre teljesen váratlanul felbukkant, pedig Amy rendszeresen átjárt abba a bizonyos kocsmába hátha belefut, hiába.
- Persze. Miért?
- Mutatok valakit. De siess!
- Oké, oké!
Amy kinyomta a telefont majd azon mesterkedett hogy valahogy lefotózza Josht az ablakból. Nem sikerültek jól a képek pedig már vagy a huszadikat próbálta. A férfi háttal állt neki zsebre tett kezekkel és valamit nagyon magyarázott az apjának aki egyetértően bólogatott.
Amikor meghallotta a hangját, majdnem kiugrott a bőréből örömében, persze nem mert kimenni hogy köszönjön neki, ki tudja mi történt volna... Az apja előtt nem kockáztathatott pedig bármit megadott volna azért hogy újra a férfi kék szemeibe nézhessen
Ugyanaz az ing volt rajta... annyira szerette volna végigsimítani a mellkasán... a többiről már nem is beszélve... elég volt csak a csókját felidéznie és kirázta a hideg.
- Helló! - toppant be Jessica mosolyogva. Két háznyira lakott, nem volt nagy kunszt öt perc alatt átérni. - Mi a helyzet?
- Nézd! Ő az! - mutatott ki lelkesen az üvegen Amy. Jessica kíváncsian sétált az ablak elé hogy lássa Joshuát személyesen mert már annyit hallott róla hogy a felét is unta...
- Klassz fenék...
- Hát igen, sajnos háttal áll... de látod milyen magas? És milyen.... erős.
- Minden második pasi ilyen. - Jessica elmosolyodott. Aranyos volt a barátnője amikor bele volt zúgva valakibe de ez már kezdett kicsit beteges lenni. Minden beszélgetésük úgy indult hogy „Josh” és általában egy „Josh” - sal zárult.
- Nézd, nézd, nézd, megfordult! Olyan helyes, nem?
- De. Várj csak, én ismerem ezt a pasit! Vagyis szoktam látni... ő Amber barátnőmék szomszédja. Van egy szőke felesége aki babát vár...
- Tényleg?! A szomszédja?!
- Igen. Megyek is hozzá holnap után, bulit rendez.
- Légyszi, légyszi, légyszi! Hadd menjek én is!
- Nem is ismered Ambert!
- Kérlek szépen, intézd el valahogy! - Amy kezdett hisztérikusan viselkedni, Jessica belátta hogy jobb ha enged.
- Na jó, megpróbálom, de necces lesz...
- Imádlak! Ha sikerül, választhatsz valamit a szekrényemből...
Amy alig várta hogy lássa hogy hol lakik Josh. Jessica viszonylag egyszerűen elérte hogy magával vihesse, csak két fülbevalójába került a potyavendég... elég csajszi volt meghívva, eggyel több vagy kevesebb nem osztott, nem szorzott... Kilenckor indult a pizsibuli, negyed tízkor már a hatalmas hófehér ház előtt ácsorogtak.
- Be kéne csengetnünk, Amy! - Jessica egy fehér spagettipántos ruhában toporgott türelmetlenül, mialatt a barátnője akár egy kém, a kerítés mentén osont egyre közelebb Joshua házához hogy minél jobban szemügyre vehesse. Megismerte mert a Ford az út szélén parkolt.
- Csak egy pillanat!
Egyszerű, kétszintes ház volt takaros kis kerttel, csak az emeleten égett a villany, a földszinten teljes volt a sötétség. Amy várt még egy kicsit, hátha történik valami, aztán visszasétált a barátnőjéhez.
- Menjünk be...
Ambert látásból már ismerte. Megvolt róla a véleménye, de be kellett vágódnia nála ha szeretett volna még eljönni Joshuát lesni... Tudta hogy sűrűn rendez bulikat, nem engedhette meg magának hogy rosszban legyenek... a többi lány teljesen ismeretlen volt számára, de nyolc nevet még nem esett nehezére megjegyezni.
Minden ment a maga unalmas módján, bemutatkozások, bájcseverészés, pasik kibeszélése, hódítási praktikák.. A szoba pont jó helyen volt, csak alkalom nem kínálkozott arra hogy Amy elővegye az otthonról hozott távcsövét és megnézze mi a helyzet odaát. Már kezdte feladni amikor Jessica felvetette a sminkkészlet dolgot, amikor elhangzott a Chanel Rouge Allure Amber szájából,rajta kívül az összes meghívott egy emberként vette célba a tágas fürdőszobát.
- Te nem jössz, Amy? - Amber megpróbálta őt is bevonni. - Gyönyörű vörös árnyalataim vannak!
- Nem, köszönöm.
- Inkább kémkedik.... - suttogta Jessica mosolyogva. - Majd elmagyarázom, Amber.
Ahogy Amber utolsóként elhagyta a szobát, azonnal akcióba lendült. Őt egy egészen másfajta „gyönyörű” vörös érdekelte, akit legnagyobb boldogságára meg is kapott... a távcső nem volt éppen a legjobb fajta, de azért pontosan látta hogy mi történik a szomszédban, az emeleten.
Josh ült valamin, az nem látszott hogy min, de nem is számított. Két tenyerébe temette az arcát majd lassan hátrasimította a haját aztán ivott valamit. Valószínűleg alkoholt, mi mást... Valamin nagyon gondolkodhatott...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2018. 01. 21. vasárnap 08:39
Lehet, hogy hülye liba, én azért sajnálom szegényt. És persze, hogy folytasd!
#7 deajk2008 2016. 09. 29. csütörtök 12:11
nagyon jó lett és folytasd...
#6 cvirag 2016. 03. 4. péntek 09:00
Nagyon jó.
#5 papi 2015. 08. 11. kedd 07:38
Egész jó
#4 veteran 2014. 10. 1. szerda 10:15
Nagy 0-a.
#3 Rinaldo 2014. 10. 1. szerda 06:33
Hülye liba.
#2 feherfabia 2014. 10. 1. szerda 06:07
7P
#1 Törté-Net 2014. 10. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?