A+ A-

Anytime, anywhere 1. rész

- Seggfej! - sziszegte Amy mérgesen, miközben bevágta a fekete Nissan ajtaját. Három kilométernyi gyaloglás várt rá hála a kedves ismerősének aki elfelejtette közölni vele hogy csak a buszmegállóig hozza el. Vagyis inkább azt felejtette el közölni vele hogy mi lenne az ára a további fuvarnak... akkor már inkább a gyaloglás.
Este tíz óra körül járt és pokoli meleg volt még mindig. Egy rövid farmernadrág, egy elől megkötött rövid kockás ing alatta egy fekete csipkés push - up melltartó, ez volt az aznapi szerelése megbolondítva egy fekete magassarkúval ami nem éppen gyalogtúrára volt kitalálva... cowboy - buli volt a suliban, minden lány hasonlóan festett, csak úgy hemzsegtek a Jessica Simpson klónok a tornateremben... Amy nem tartozott közéjük bár nagyon szeretett volna, viszont a természet nem volt hozzá valami kegyes. Volt rajta némi súlyfelesleg amitől képtelen volt megszabadulni és alacsony is volt, az évek során viszont megtanulta elfogadni magát és emelt fővel viselni azt amit kapott. A melleire például kifejezetten büszke volt, most is majd' kibuggyantak a melltartóból ahogy mérgesen masírozott a helyi kocsma felé. Szüksége volt valamire amiből erőt meríthet, egy kólára, egy sörre vagy egy whisky - re.
Nem most járt itt először, mivel a szomszéd faluban lakott, mégis feltűnést keltett amikor belépett. Ritkán látták így felöltözve, sminkben meg még ritkábban. Alapból szép babaarca volt, most viszont úgy nézett ki mint egy korát meghazudtoló igazi nő.
Ahogy az lenni szokott, leginkább férfiak voltak a kocsmában, "asztalokra lebontva". Voltak akik pókereztek, mások vitatkoztak vagy éppen azt ecsetelték hogy hányat fialt a tehenük. Az egyik asztalnál mindez egyszerre ment hangos röhögésekkel megspékelve. Négyen ültek ott és Amy látásból ismerte mind a négyüket. Tom, Joshua, Sascha, Jonathan... mind a négyen 30 és 40 év közötti javarészt földműveléssel foglalkozó egyedek voltak, nem a nyápicabb fajtából. Mindannyiukon látszott hogy keményen dolgoznak és hogy az izmaikat nem a konditeremben szedték össze. Egy pillanatra felkapták a fejüket amikor Amy belépett az ajtón, aztán már bújtak is vissza a lapjaikba.
Amy is végignézett rajtuk, az egyiküket alaposabban végigmérte. Joshua mindig is tetszett neki bár azelőtt sosem jöttek be neki a vörösesszőke pasik. Az apjával, Frankkel üzletelt néha, olyankor a szobájából leste őket ahogy az udvaron pakolásztak, aztán éjjel ha valami sikamlós fantáziára vágyott, visszaidézte magában az izzadt Josht ahogy a homlokát törölgeti. Annyiszor fantáziált róla, hogy szépen lassan Joshua lett számára a nagybetűs FÉRFI, noha hallomásból tudta hogy két faluval arrébb él a feleségével aki éppen gyereket vár. Persze ez csak olaj volt a tűzre ha belegondolt hogy valószínűleg nincs szex otthon és hogy mennyire ki lehet éhezve ez a majdnem kétméteres férfiállat. Nem egy orgazmust köszönhetett annak az elképzelésének hogy mit tudna művelni vele a férfi ha egyszer alákerülne... gyorsan és keményen.
- Jó estét! Szeretnék inni valamit. - lépett a pulthoz éhes férfiszemek kíséretében.
- És mit szeretnél?
- Whisky - t.
- Na jó... parancsolj! - a pultos nem feszegette a korát, szó nélkül kiszolgálta. Aztán az egyik pasi meghívta egy másikra, szóval kezdett kellemesen becsiccsenni. Néha lopva Joshuára pillantott de szomorúan konstatálta hogy a férfi még csak felé sem nézett, nem úgy mint a többiek. Ideje volt menni, de előtte még meg kellett látogatnia a mosdót.
A mosdó az épületen kívül volt, szerencsére tükör is volt a falán, így szembesülhetett azzal a lánnyal aki azóta lett belőle mióta kitette a lábát a buliból. A szemfestéke enyhén lekenődött úgy festett akár egy kis prosti, pláne miután újrarúzsozta az ajkait. Félhosszú szőke haja félig már kilógott a hajgumiból, így kibontotta az egészet, hadd lógjon, hadd legyen teljes a kép. Az inget újrakötötte a hasa fölött, így a melltartó csipkéje még inkább kilátszott a puha anyag alól. Szépnek érezte magát, vagy inkább dögösnek. Szuperdögösnek. Kár hogy éppen hazafelé készült és kár hogy Joshua Rayner rá sem bagózott.
Egy ideig még nézegette magát a tükörben mielőtt ismét kilépett a forró levegőre. Alig akart hinni a szemének amikor az udvaron megpillantotta Josht amint éppen a sliccét húzza felfelé. Nem bajlódott a mosdóval, megfelelt neki az első fa is... Amy lélegzetvisszafojtva figyelte, a szíve zakatolni kezdett ahogy a férfi közeledett felé. Az alkoholnak és a tükörképe nyújtotta képnek köszönhetően az önbizalma soha nem látott magasságokba szökött, nem engedhette hogy Joshua csak úgy elsétáljon mellette...
- Van egy szál cigid? - próbált komoly hangnemet megütni, de hamar kezdett visszatérni a régi, félénk énje. Kihúzta magát hogy magasabbnak tűnjön és hogy persze Josh lássa amit látnia kell, hátha kedvet kap hozzájuk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 cervelo 2015. 03. 19. csütörtök 21:53
Érdekes.
#12 papi 2015. 03. 19. csütörtök 20:33
Egész jó, folytasd.
#11 matador 2015. 03. 19. csütörtök 14:47
érdekes történet....egy ötöst megér
#10 deajk2008 2015. 03. 19. csütörtök 07:14
nekem tetszett, 8p, folytasd...
#9 A57L 2015. 03. 19. csütörtök 05:31
Nagyon jó lett.
#8 Rinaldo 2014. 05. 7. szerda 12:34
Remélem a folytatás jobb lesz.
#7 hairy_pussy 2014. 05. 7. szerda 06:24
ígéretes kezdés
#6 listike 2014. 05. 6. kedd 14:51
Bevezetőnek is kevés.
#5 Sierra 2014. 05. 6. kedd 11:28
Bevezetésnek tényleg nem rossz, a megfogalmazása elég jó. De maga a történet egy kicsit szánalmas szerintem. Tényleg van az a nő, aki egy buli után így megy haza, és így akarja elveszteni a szüzességét?
#4 zsuzsika 2014. 05. 6. kedd 09:58
Még hét fejezetről tudok.
#3 veteran 2014. 05. 6. kedd 09:21
Talán ez a bevezetés?
#2 papi 2014. 05. 6. kedd 05:01
Ha ez csak bevezetés, akkor megbocsátok.
#1 Törté-Net 2014. 05. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?