A+ A-

Anytime, anywhere 2. rész

Több alkohol volt benne mint legutóbbi találkozásuk alkalmával, ahogy kinyitotta a kocsi ajtaját, mintha egy négykerekű kocsmából dugta volna ki a fejét.
- Helló ismerős lány! Mi is a neved?!
- Amy.
- Amy! Elvihetlek egy darabon?! Vagy inkább gyalogolni szeretnél?
- Hát... - Amy csak pár pillanatig habozott. Joshua részeg volt, ittas vezetés, baleset, halál... de Joshua itt volt egyedül, kihalt útszakasz, hátsó ülés, szex... egyértelmű volt a döntés.
- Veled mennék... .
- Pattanj be hátra, elöl nagy a kupi!
A lány inkább bemászott mint bepattant az óriási autó hátsó ülésére. Az anyósülésen tényleg nagy volt a kupi, Joshua turkált egy kicsit aztán hátranyújtott neki egy félig kiürült vodkásüveget. Amy elfogadta és alaposan meg is húzta, bár megint kezdtek felgyorsulni körülötte a dolgok, az agya jelzett neki hogy nem helyes amit tesz, de nem kívánt rá hallgatni. Megint itt volt Josh - sal, csak ez számított, másodszorra nem akarta elszalasztani a lehetőséget.
Elindultak. Egyetlen irányba vezetett az út, a férfi nem kérdezte merre menjen, mivel halkan szólt a rádió, egy szót sem szólt a lányhoz. Kénytelen volt Amy társalgást kezdeményezni ha szeretett volna valamit kihozni a helyzetéből.
- Hiszel a sorsban? - kezdetnek megfelelt ez is.
Hangos büfögés volt a válasz első fele.
- Nem. - Josh a belső tükrön keresztül egyenesen a szemébe nézett, ahogy a lány is az övébe. Kék tekintete szinte perzselte az arcát.
- Tudod... hogy őszinte legyek... kíváncsi lennék azokra a dolgokra... - kicsit gyors volt a témaváltás, de fogyott az idő, ahogy a vodka is.
- Miféle dolgokra?!
- Hát azokra... amiket szívesen csinálnál velem...
Joshua rekedten felnevetett.
- Akarod hogy elmeséljem?!
- Inkább mutasd meg... ! - az alkohol beszélt Amy - ből és eléggé rámenőssé tette. Sosem viselkedett még így mert sosem mert még így viselkedni, most meg eljátszotta itt a nagy férfifalót ezzel a harmadrangú pornós dumával.
Joshua, szemei egyre jobban elkerekedtek ahogy hallgatta a lányt. Semmi hátsó szándék nem vezérelte amikor felvette az autójába, de arra nem volt felkészülve hogy ilyen beszélgetésbe keverednek. Mindig is értett a nők nyelvén és szeretett ő irányítani, de kezdett kicsúszni a lába alól a talaj... a karikagyűrűje egyre jobban szorította az ujját, ahogy a farmernadrágja is hasonlóan cselekedett egy másik testrészével.
- Na persze... - köszörülte meg a torkát. - A fiatal lányok, meg az ő nagy szájuk...
- Én komolyan gondolom, Joshua!
Josh hirtelen irányt változtatott, lekanyarodott a földútra, egyenesen be az erdőbe. Nem bírta tovább hallgatni, egészséges férfiember volt akinek voltak igényei amiket mostmár egyre sürgetőbben ki akart elégíteni. Erőszakoskodni nem akart, de a lány lényegében felkínálta magát, nem volt már ezen mit átgondolni.
Amy szíve hevesebben vert amikor megálltak a fák között a semmi közepén. Joshua matatott valamit a kesztyűtartóban, majd sietősen hátrasétált hogy mihamarabb a lány mellett lehessen. Vagy inkább benne...
- Ez az utolsó figyelmeztetés... biztosan akarod? - suttogta mielőtt egy ujjal is hozzáért volna mert tudta hogyha elkezdik, nem tud majd leállni.
- Azt akarom hogy dugj meg! - ez annyira szívből jött vagy inkább kicsit mélyebbről hogy Amy - nek ideje sem volt átgondolni, csak kicsúszott a száján. Josh pontosan ezt akarta hallani, önelégült mosollyal húzta le az egyetlen gyűrűjét az ujjáról, aztán a nadrágja zsebébe mélyesztette.
- Meglessz. - hajolt Amyhez lassan hogy megcsókolja, közben hanyatt döntötte az ülésre. Már az első csókja mély volt és szenvedélyes, vodka és cigaretta ízű, a legfinomabb kombináció amit a lány valaha is érzett a szájában. Ügyes nyelve volt, tudta hogyan kell használni, lényegében úgy varázsolta le a lányról az inget és a melltartót, hogy Amy csak azt vette észre hogy Joshua már a melleit simogatja.
Minden érintésébe beleremegett, amikor a férfi forró ajkai a mellbimbóira vándoroltak, érezte hogy forróság önti el az ölét. Josh mintha megérezte volna ezt, bal kezét a farmernadrágba csúsztatta és fájdalmasan lassan simogatni kezdte a lányt a vékonyka bugyin keresztül.
Amy még sosem élt át ilyen intenzív kínzást, egyetlen fiú jutott el nála idáig, de ő öt perc alatt végzett az egész aktussal... Josh tapasztalt volt, magabiztos mosollyal figyelte ahogy a partnere egyre szaporábban kapkodja a levegőt. Tudta hogy amint lekerül róla a bugyi, elélvez a keze alatt...
- Vegyük le a felesleges dolgokat... - lassított kicsit, nehogy az alkalmi partnere légzéselégtelenségben idő előtt meghaljon alatta. Elsőként a magassarkúk repültek az anyósülésre, majd a rövidnadrág is ott landolt. - Akarod hogy levegyem az ingem?
Amy bólintott. Persze hogy akarta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 09. 29. csütörtök 12:07
nem lett rossz és szerintem folytatnod kell...
#6 papi 2015. 08. 11. kedd 07:35
Nem rossz
#5 zsuzsika 2014. 09. 30. kedd 11:01
Ismeros.
#4 feherfabia 2014. 09. 30. kedd 06:07
7P
#3 Rinaldo 2014. 09. 29. hétfő 06:12
Jó.
#2 veteran 2014. 09. 29. hétfő 05:10
JÓ.
#1 Törté-Net 2014. 09. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?