A+ A-

Éjszakai játékok

Hallgatta a nő lélegzését. Alig húsz centiméternyire feküdt a hasától. A leeresztett redőnyön beszűrődött az utcai lámpa gyenge fénye. A szobában levő tárgyak elvesztették eredeti alakjukat. Mintha nem is szobában lettek volna és mintha ő maga nem Ante lenne. És mintha nem június lenne Makarskában.
Feküdt a meztelen válláig felhúzott lepedő alatt. Egy ágyat adtak kettejüknek, mert nem volt több szabad fekhely és szoba. Két éve nem látták egymást. Az ágy, amelyen feküdtek, széles volt. Az ágynemű rózsaszínű. Még frissen illatozott.
A nőn vékony hálóing volt, a férfinak hátat fordítva feküdt. Hallgatta, hogyan lélegzik. Szeme előtt volt melléinek képe, ahogyan reggel kirajzolódtak a rövid ujjú, vékony trikóingen keresztül. Szőlőt evett. Csücsörítette a száját, egyenként véve a szőlőszemeket ajkai közé. Először ajkával érintette a, fürtöt, majd beszívta a bogyókat. Felváltva nézte nagy, kerek labdaforma melleit, majd telt, piros ajkát a bogyókkal.
Felizgatta a látvány. Testének minden része gömbölyű volt, szépen kifejlett. Barna haját lófarokba kötötte. Imádta a szakadt farmerból varrott miniszoknyákat és a vékony trikóingeket, amelyekből kidudorodtak gömbölyűségei.
Bensőjét forróság öntötte el. Másik oldalára fordult, de a mellek képe még mindig a szeme előtt volt. Felizgult tagja remegést váltott ki ott lenn, a hasa alatt. A forró, vérrel telt, nagy hímvessző egyszerűen hívta, hogy szorítsa meg és játsszon vele.
Hátára fordult. A fehér mennyezetet bámulta, szíve erősen vert. Megpróbált valami másra gondolni. Igyekezett visszaemlékezni, hogyan cirkált a gumicsónakkal, elképzelte a napot és a fákat. De bármire is gondolt, gondolatai előbb-utóbb a péniszére terelődtek, amely túlontúl felfújt, kipukkanni készülő léggömbként ágaskodott.
Voltak éjszakák, amikor álmatlanság kínozta, és egész idő alatt a farkával játszadozott. Gyakran lopva beosont a mozitermekbe. Észben tartotta a svéd színésznőket az erotikus vígjátékokból. Csöcseik, fenekük és combjaik állandóan felbukkantak a szeme előtt. Mindez izgatta és vágyott a filmvásznon látott nők után.
Még akkor is folytatta kis játékait, amikor éjszaka lefröcskölte magát a fehér, ragadós ondójával. Csak reggel felé fogta el valamilyen meghatározatlan, erős érzés, hogy talán még sincs rendjén, amit éjszaka tesz. Sokáig mosakodott a fürdőszobában, de utána alig várta az alkalmat, hogy ismét eljátszogasson önmagával, órák hosszat maszturbáljon.
Minderről senkinek sem szólt egy szót sem. Ez csakis az ő teljesen titkos világa volt. Egy régi törülköző segítségével elrejtette éjszakai önkielégítsének nyomát.
Most is, Sonja mellett feküdve, egyre nehezebben tudta magát tartóztatni. Sonja felsóhajtott, kerek válla megvillant. Hímvesszője annyira megmerevedett, hogy szinte már fájt. Semmi sem tudta többé megállítani, megérintette a kezével. Elkezdett maszturbálni. A gyönyör hullámokban jött, felemelte a lábát és lehúzta a gatyáját, az egyetlen ruhadarabot, ami rajta volt. Szeme előtt a nő mellei lebegtek. Látta őket, ahogyan ugrándoznak a trikó alatt. Akkor elképzelte egész testét: fehér bőrét, lábát, a rajta feszülő bőrt. Hogyan nézett ki lenn, ott lenn? Milyen a pinája? Maga elé idézte telt, piros ajkait, ragyogó szemét. Ismét látta, ahogyan beszívja a szőlőszemeket és nem volt tudatában, hogy halkan nyög. Teljesen átadta magát a maszturbációnak. Összegörbült.
Sonja nem aludt, gondolkozott és arra gondolt, mi minden vár rá ezen a nyáron, hogyan találkozik holnap régi ismerőseivel. Gondolkozott a férfi titokzatos mosolyán is, amellyel megérkezése óta kísérte. Tetszettek neki a nagy, fekete szemei. Gondolatai közben egyszerre arra riadt fel, hogy mellette a férfi halkan nyög. Majd az ágynemű susogását hallotta. Azután a férfi felkelt és kiment a szobából.
Megfordult, felült, és az ágynak arra a részére nézett, ahol a férfi feküdt. Az összegyűrt lepedőn egy helyen egy kis folt volt. Megérintette, az pedig ragadós volt. Megszagolta az ujját, ekkor agyán vegyes gondolatok futottak keresztül. Hideg remegés fogta el. Talán csak nem...?
Másnap társaságukkal a strandon voltak, vidáman telt az idő. Ante ismét enyhén mosolygott. Titokzatosan nézte, egész idő alatt mindenben a segítségére volt, ő volt a gavallérja.
Éjszaka mindketten tolvajként surrantak be a szobájukba. Sonja gyorsan lefeküdt az ágy neki szánt felére. Kérdésére, hogy álmos-e, Ante határozatlan mormogással felelt, de nem aludt. Tágra nyitott szemekkel nézett a szoba sötétjébe. Sonja úgyszintén.
Ante mintha tűzben égett volna, érezte maga mellett Sonja testét. Egészen közel volt. Mi lenne, ha betakarná a testével? Mi lenne, ha megérintené fenekének kerek dombocskáit, amelyek fehérlenek a bugyija alatt?
Az idő haladt, Ante megint mozgolódni kezdett. Mintha álmában tenné, véletlenül, egyszerűen meg kellett tennie: kezével végigment az ágy másik felén és megérintette vállának meleg bőrét. Úgy tett, mintha aludna, és véletlenül érintené meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 loki2101 2014. 09. 15. hétfő 20:06
Szinte metaforákban írsz.
Szárazon le kell írni, hogy hogyan zajlott
Párbeszéd nélkül is lehet jó történetet írni.
6P
#10 A57L 2014. 09. 13. szombat 09:29
Nem lett jó.
#9 Rinaldo 2014. 09. 13. szombat 06:53
gyenge.
#8 listike 2014. 09. 12. péntek 05:51
Gyenge.
#7 rockycellar 2014. 09. 11. csütörtök 18:59
elmegy egynek
#6 sztbali 2014. 09. 11. csütörtök 15:27
Nem az igazi.
#5 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:12
Nem nagyon rossz
#4 zsuzsika 2014. 09. 11. csütörtök 12:21
Elmegy.
#3 veteran 2014. 09. 11. csütörtök 12:07
Gyenge.
#2 feherfabia 2014. 09. 11. csütörtök 06:15
5P
#1 Törté-Net 2014. 09. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?