A+ A-

Anális szex 2. rész

Jó ideig használtuk még a középső kúpot, mire minden kényelmetlenség eltűnt. A továbblépéshez jó eséllyel hozzájárult az is, hogy tettünk egy kiruccanást egy szexshopba, mert szeretett volna szétnézni. Ha meg már ott voltunk, természetesen vettünk is valamit. Ez pedig egy análfüzér volt (~37cm hosszú gyöngysor, az elején a legkisebb gyöngy nagyjából fél cm átmérőjű, míg a legnagyobb kb 2,5cm; minden méretű golyóból kettő található egymás után).
Későre járt, mire hazaértünk, de annyira felcsigázott minket a mindenféle szexi ruci és játék, hogy úgy döntöttünk, kipróbáljuk legújabb szerzeményünk.
Gyorsan ledobáltunk magunkról a ruhákat és letusoltunk, majd a háló felé vettük az irányt. Leheveredtem az ágyra, majd fölém térdelt és a farkammal kezdett játszani. Fenekét hátrébb tolta, hogy hozzáférjek a puncijához. Csókolgatni kezdtem a fenekét, a combját, majd nyalni kezdtem a punciját, miközben a fenekét és a combjait markolásztam. Egy idő után abbahagyta farkam kényeztetését és csak élvezte, ahogy a nyelvemmel a lába között játszadozom.
Hamarosan elővette a füzért a csomagolásából, majd az első pár gyöngyöt jó alaposan bekente síkosítóval, aztán az ánuszához is juttatott a folyadékból. A réshez illesztette a legkisebb golyót és lassan elkezdte befelé tolni. Villámgyorsan eltűnt benne az első pár gyöngy, így odébb kellett megfogja, hogy tovább tudja tolni befelé a még kint lévőket. Sorra tűntek el a popsijában az egyre nagyobb gyöngyök. A látványtól már majd szétrobbantam. Az utolsó két golyó már jóval nagyobb volt mindennél, ami korábban benne járt, így ezekkel meg is kellett kissé küzdenie, mire betuszkolta őket a többiek után.
Mikor az utolsó is eltűnt benne, látszott a fenekén, hogy rászorít a gyöngysorra. A helyére képzeltem a farkam és hihetetlen izgalom lett úrrá rajtam.
Előrébb csúszott és megfogta a farkam, majd ráereszkedett. Háttal nekem lovagolni kezdett a kőkemény péniszemen. Miközben fel le mozgott, látszott, ahogy a mellével játszik; simogatja őket, csipkedi a bimbókat. Az egyik keze lejjebb vándorolt a lába közé és a csiklójával kezdett játszani. Néha odanyúlt a farkamhoz, játszott kicsit a zacsival, megnedvesítette az ujjait a nedveinkel, majd visszatért a gömböcskéje izgatásához.
Egy idő után előre hajolt így felém meredt a popsija. A gyöngyfüzér kihúzását segítő karika ott kerekedett ki a popsijából, miközben láttam, ahogy a farkam mozog a szeméremajkai között. Nagyon izgató volt a látvány. Markolászni kezdtem a fenekét, simogattam az ánusza környékét, mire az az utolsó golyó kicsusszant a popsijából. Óvatosan visszatoltam, mire felnyögött.
Apránként remegni kezdett a teste, egyre nehezebben vette a levegőt, illetve a nyögdécselések is megszaporodtak, hangosodtak. Felkészültem hát, hogy a kellő pillanatban megcselekedjem, amit meg kell; miközben elmegy kihúzzam a gyöngysort. Azt mondták ugyanis a boltban, hogy ettől olyat fog érezni, mint még soha.
Rohamosan közeledett a csúcshoz, így két ujjamat beleakasztottam a gyöngysor végén lévő hurokba, miközben másik kezemmel továbbra is a fenekét markolásztam. Hirtelen megfeszült a teste. Ekkor beleakaszkodtam a hurokba is húzni kezdtem.
Az élvezés hatására a popsiját is összeszorította, így a nagy golyó megakadt. Erőteljesebben kezdtem húzni, mire ismét megmozdult és hatalmas sikoly közepette előbukkant az ánuszából. Tovább húztam kifelé a sort, mire a következő nagy golyó is előkerült, amit újabb kéjes sikoly kísért, majd sorra - egyre könnyebben - előbukkantak a többiek is. Ahogy a golyók egyre kisebbek lettek, úgy csúsztak ki egyre könnyebben a fenekéből. Mikor az utolsó el előkerült, aléltam rogyott össze.
Ott feküdt rajtam, lankadó péniszem még félig a puncijában. Éreztem, ahogy neveink végigfolynak a combomon, le az ágyig, ő pedig csak feküdt és pihegett...
A következő alkalmakkor vagy a gyöngyfüzérrel, vagy a kúpkészlet legnagyobb tagjával izgattuk a fenekét. Mikor már mindkettő nagyobb kényelmetlenség nélkül szerzett örömet neki, úgy döntöttünk megpróbáljuk a farkamat is beszuszakolni a popsijába.
Bezárkóztunk, kikapcsoltuk a telefonokat, feltettünk egy kellemes, lágy zenét majd megnéztünk egy erotikus filmet. A film vége felé már elég sokat fészkelődött, az én farkam is eléggé meredezett így gyorsan az ágy felé vettük az irányt.
Lecibáltuk a másikról a ruhát és egymásnak estünk. Csókoltuk, simogattuk, izgattuk egymást, ahol értük.
Lecsusszantam a lába közé és kezelésbe vettem punciját; csókoltam, nyaltam, ujjaztam.
Hirtelen felült és ledöntött az ágyra. Rámarkolt a farkamra és erősen szorítani, majd szívni kezdte. Azt hittem, menten elélvezett.
Mikor kellőképp benyálazta, visszafeküdt az ágyra. Egy párnát tett a feneke alá és széttárta lábait. Elé térdeltem és betoltam a péniszem a hüvelyében. Forró volt és irtóra nedves. Fölé hajoltam és mozogni kezdtem benne, miközben tovább csókolóztunk. Lábaival átölelte a derekam, kezeivel a karom és a hátam simogatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2014. 09. 5. péntek 22:25
Szerintem ne legyen harmadik rész. Inkább térj vissza a jól kidolgozott szerepjáték-szerű történeteidhez.
#9 feherfabia 2014. 09. 5. péntek 05:51
7P
#8 rockycellar 2014. 09. 4. csütörtök 20:15
Egész jó lett 8 pont
#7 sztbali 2014. 09. 4. csütörtök 20:15
Nem rossz.
#6 zsuzsika 2014. 09. 4. csütörtök 18:09
Nekem nem jött be.
#5 veteran 2014. 09. 4. csütörtök 14:00
Közepes
#4 papi 2014. 09. 4. csütörtök 10:59
Közepes, egyszer el lehet olvasni.
#3 Andreas6 2014. 09. 4. csütörtök 07:27
Engem nem fogott meg, és nem a helyesírási hibák miatt (ezekből nem volt olyan sok). Olyan iskolás dolgozat jellege van.
#2 Rinaldo 2014. 09. 4. csütörtök 06:45
Jó,.
#1 Törté-Net 2014. 09. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?