A+ A-

Jaj Lajos bácsi

Az őszi almaszedésnél történt. Apám segítségül hívta két barátját. Egy szobában aludtunk két ágyon. Én egyedül, ők meg hárman szűkösen a két személyesre kinyitott kanapén.
Nehezen is férhettek el, mert első este sokáig hallottam mocorgásukat és sóhajtozásaikat mire elaludtam. Reggel elég elgyötörten is ébredtek, de nem panaszkodtak a szűk hely miatt. Sőt mintha azt mondogatták volna, hogy jó volt újra összebújni egy kicsit.
Második este a haverokkal elcsatangoltam és később, már ágyba bújás és villanyoltás után érkeztem meg. Kicsit zajos voltam a vetkőzésnél és a mosdásnál. Mondták is, hogy feküdjek már le mert ők is aludnának már.
Betakarództam és félálomban voltam, mikor hallom, hogy Lajos bácsi apámnak dicsérni kezdte a testem szépségét, és fenekem gömbölyűségét. Géza bácsi meg azt mondta biztosan alszom már és kezdjük el a mókát. Na erre kinyílt a fülem és lestem ki a takaró alól. Érdemes volt leselkedni azt mondhatom.
Géza bácsi kilépett az ágyból és mutatta kéményen álló farkát és azt kérdezte kinek a seggét tisztelje meg elsőre? Erre azok mindketten az ágy szélére csúsz-
tak és kipucsították a feneküket. Géza bácsi valami krémet nyomott az ujjára és felváltva dugta az ujját a fenekekbe. Nem sokat pepecselt, úgy látszott be vannak járatva azok a lyukak rendesen. Úgy látszott, mint házigazda apám elsőséget élvezett, mert ő kapta az első döfést. Nem mutatott semmi fájdalmat.
Sőt, halk sóhaj és élvezetes nyögéssel nyugtázta a nagyfejű fasz simogató behatolását. Meg is lepődtem, mert ha én a saját ujjamat próbáltam bedugni a fenekembe igen csak nehezen ment és fájt is egy picit.
E közben persze az én faszom is meredezett amit sűrű simogatással, húzogatással igyekeztem megnyugtatni, persze a többiek figyelése lassította a vele való foglalkozásom.
Náluk is megtörtént a váltás és most Lajos bácsi fenekébe döngölte Géza bácsi a keményen álló faszát. Most megfigyelhettem, hogy apunak is jó nagy méretes fasza van, mint Géza bácsinak de a Lajos bácsié sokkal kisebb és vékonyabb is.
Azért, az is keményen állt és meg is tisztelte apu a szájával, miközben a Géza bácsi visszatért a farkával az ö fenekébe egy kis táncra. Apu még dicsérte is Lajos bácsi faszát a keménysége és a jó íze, meg a bő lé miatt, amit adott.
Ekkor már én is elélveztem a faszverésben. Jó sok jött, több mint szokott.
Azután az ágyon körbefeküdtek olyan ügyesen, hogy mindegyiknek jutott a szájába egy jó fasz. Miután mindenki elélvezett mondták ideje aludni, mert holnap is nehéz nap lesz. Én még egyszer a látottakon felizgulva kitakarództam és kivertem a faszom. Törülközés után befelé fordultam és elaludtam.
Reggel a Lajos bácsi furcsán nézett rám, és ebből arra következtettem, hogy ő sem aludt el azonnal és végignézte az én második faszverésem. Persze nem szólt egy szót sem, csak jelentőségteljesen kivette az ágyamból az este összegecizett törülközőt. Aztán kaptam egy félmosolyt meg egy simogatást a fenekemre.
Hát nem egyből felállt a faszom. A többiek már indultak és mivel én szoktam mosogatni, így vissza maradtam.
Ahogy kiléptek az ajtón már vettem is elő egy jó masztira a farkam. Nagyban dolgozóm rajta, mikor rám nyit Lajos bácsi és mondta segíteni jött vissza. Na itt nem volt visszaút.
Barátságosan nyúlt a farkamért és mi előtt eltehettem volna, ami igencsak nehéz álló állapotban már simogatta a jó meleg kezével. Azt mondta, szóljak ha valamit nem jól csinál és ezzel bekapta a faszom. Két-három szívás után úgy éreztem, azonnal elsül a faszom, de ezt ő is érezte, és rutinosan elszorította a faszfej alatt és folytatta a szopást. Nagyon értett hozzá, hogy kell élvezetet okozni. Persze a harmadik elszorítás már későn jött és tele is lőttem a száját amin csak mosolygott mindent benyelve.
Ezután elsietett de még megígérte a folytatást is.
Bizony, vártam az estét. Valahogy a meló se ment igazán. Az ebéd után le
is dőltem a kazal tövébe pihenni. Hát nem oda sündörög Lajos bácsi egy kis fasz-simogatásra. Persze azt kérte, hogy én meg az övét simogassam. Jó fogása volt a fütyijének. A simogatáson nem jutottunk túl mert melózni kellett.
Este a többiek a kocsmánál megálltak, mondván, hogy leöblítik a port. Én meg hazamentem rendet rakni. Egyszer csak Lajos bácsit látom érkezni egyedül. Na ebből még akármi jó is kisülhet. Ki is sült. Köntörfalazás nélkül elkezdte simogatni a fenekemet és azt duruzsolta, hogy egész éjjel és nappal arról álmodott, hogy megdugja a fenekem.
Mondtam neki, kicsit félek, bár este meglestem azt, hogy Géza bácsi beléjük tolta, nyomkodta, ki-be húzogatta a jó nagy méretes faszát.
Szóval leselkedtél - kérdezte? Akkor azt is láthattad, hallhattad, hogy nem a fájt az nekünk egyáltalán. Neked is bekenném a feneked lyukát azzal a lazító krémmel, amit mi is használtunk. Hát jó, próbáljuk meg. Örült, hogy engedtem neki és már ment is a krémért.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 11. 19. szerda 07:12
Nem lett rossz.
#6 deajk2008 2014. 11. 10. hétfő 11:51
nagyon jó ez az én világom
#5 zsuzsika 2014. 08. 6. szerda 15:37
Nagyon gagyi.
#4 veteran 2014. 08. 6. szerda 11:55
Nem az én világom.
#3 papi 2014. 08. 6. szerda 07:59
Gagyi
#2 Rinaldo 2014. 08. 5. kedd 06:05
jó.
#1 Törté-Net 2014. 08. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?