A+ A-

Az autószerelő

Új autót venni nagyszerű dolog. Az illata semmivel sem keverhető össze, a műanyag, a gumi és a fém keveredéséből áll elő a tökéletes "újautó szag".
Ezért is nagyon bosszantó, amikor alig háromezer kilométer megtétele után valami zajt hallasz, ami nem oda való. Minden kanyarnál nyikorog valami hátul, és ez egyre idegesítőbb.
Az ember nem azért választ japán autót, hogy mediterrán gyártmányokra jellemző hangok törjenek elő belőle három hónap után! Ha mégis ez történik, irány a szervíz és elő a garanciával.
Így tettem én is. Az időpont egyeztetés után egy kellemes tavaszi napon délelőtt álltam be a műhelybe. Az autóból kiszállva egyből leesett az állam a mester láttán.
180 centi, kb. 28 év, borostás arc, feketén göndörödő szőrszálak és villogó mosoly. Valamint egy legalább 18 centis vaskosfejű szerszám nagy bíborfejű makkal. Ez persze nem a gatyából lógott ki, hanem emlékeztem rá egy belvárosi szaunából. És emlékeztem akkori kíváncsi tekintetére is, kár hogy akkor nem egyedül voltam ott.
Szia, Karesz vagyok - szólt - azt hiszem már találkoztunk.
Én biztos vagyok benne - feleltem vigyorogva, miközben jelentőségteljes pillantást vetettem a sliccére.
És mivel szolgálhatok? Vagyis mit tehetek érted? - kérdezte egy hasonló pillantás után, immár ő is vigyorogva.
Sok mindent tehetnél, de most elsősorban az autó miatt jöttem - legalábbis reggel még így terveztem, gondoltam magamban
Vázoltam neki a problémát a nyikorgásról.
Ezt így sajnos nem tudom megmondani mitől lehet. El kéne mennünk egy próbaútra - mondta ki az általam már nagyon várt mondatot.
Örömmel - feleltem.
Szerencsére az autószalonok általában a városok szélére kerülnek, így nem egészen öt perccel később nyelvem már kéjesen körözhetett Karesz hatalmas makkján.
Egy kis erdei úton szálltunk ki az autóból és a kocsi oldalának dőlve hamarosan rá is térhettünk a lényegre. Kareszt a kocsinak lökve térdeltem le elé és bányásztam elő farkát.
Lassan, nagy nyelvcsapásokkal nyalogattam az eperformát. Gyönyörű, vaskos szerszám volt, sűrűn és sötéten göndörödő szőrszálakkal a tövében.
Alapvetően nem vagyok oda az ennyi szőrért, de ez most nagyon felizgatott. A farka tövéhez nyomtam a szám, egyenesen a dzsungelbe nyaltam bele. Éreztem fanyar izzadságszagát ami még bőven az izgató határon belül volt és nagyon távol az igénytelentől. Az a fajta igazi férfi pézsmaszag volt. Egyesével kaptam be hatalmas golyóit, kicsit szopogattam őket, majd újra a szerszámmal foglalkoztam.
Nyaltam, szoptam a csodálatos faszt. Egészen mélyen a torkomba engedtem, orrom már szinte belelógott a sűrű szőrzetbe. Majd hangos cuppanással engedtem ki hogy újra ajkaim közé vehessem. Időnként apró nyelvcsapásokkal haladtam végig rajta, különös élvezettel kényeztetve a makk alatti érzékeny pontokat. Imádtam a faszát. Vastag volt duzzadó erekkel és érezhetően nagyon teli illatos spermával. Úgy szoptam mintha az életem múlna rajta.
Karesz hangos nyögdécseléssel és sóhajokkal honorálta tevékenységemet. Én két kézzel markoltam bele a seggébe és szám alapos megbaszására invitáltam. Nem is nagyon kérette magát. A jókora lőcs egyre gyorsuló ütemben járt ki - be ajkaim között, miközben nyelvem pörögve próbálta követni az eseményeket. Teljesen kitöltötte a számat a hatalmas fasz, nem győztem betelni vele.
Karesz sem bírta sokáig, így újabb hangos cuppanással lihegve húzta ki a számból a farkát és inkább a tövét és a golyóit tolta oda nyalásra. Én hirtelen ötlettől vezérelve lábát a motorháztetőre téve inkább a gátjának estem neki. Élvezettel nyaltam bele a sűrű szőrbe, miközben kezemmel tovább izgattam nyálamtól csillogva ágaskodó farkát. Egyre lejjebb haladtam a nyelvemmel, míg hamarosan elértem éhesen várakozó ánuszát.
Karesz valósággal rátolta magát a nyelvemre, én pedig heves nyelvcsapásokkal ostromoltam a bejáratot. Őszintén szólva nem gondoltam, hogy Karesz a dugásnál a fasz másik végén szeret jobban lenni, de egy cseppet sem bántam a dolgot. Egyre inkább arra vágytam, hogy izmos seggébe dughassam a farkam.
Értette mit akarok, mert hamarosan megfordult és lábát a kocsira téve kínálta fel nekem gyönyörű fenekét. Izmos combjaiba kapaszkodtam miközben megcsodáltam a fantasztikusan gömbölyödő formákat. Széthúztam a szőrös farpofákat és újult erővel estem neki a kényetetésnek. Csodás, férfias íze volt én pedig próbáltam egyre mélyebben és mélyebben belenyomni a nyelvem. Percekig nyaltam így a seggét.
Karesz időnként lába között hátrahajtotta jókora szerszámát egy kis szopásra. Én persze élvezettel vettem újra ajkaim közé az illatos és már erősen nedvedző faszt.
Pózt váltottunk. Szembe fordult velem és lábát a gumira téve tolta oda magát.
Én ismét heves szopásba kezdtem miközben ujjam köszönhetően a korábbi bemelegítésnek könnyedén csúszott bele a fenekébe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2015. 06. 6. szombat 10:19
nagyon tetszett állt a faszom tőle
#3 gaborthefirst 2013. 05. 23. csütörtök 14:15
Egyetértek Virával. Viszont valahogy kiderülhetett volna mi nyikorgott, utálatos egy dolog főleg új autónál.
Nagyon bírom a stílusodat Mikrohullam, bejövős, k@rva jól írsz! smile Ez a történet nekem egy kicsit rövid, de élvezetes volt. 9 pont. Kösz, üdv!
#2 v-ir-a 2009. 06. 20. szombat 21:21
kár volt a végére az a kérdés
#1 Törté-Net 2009. 06. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?