A+ A-

Maszti társaságban 1. rész - Az engedelmes unokaöcsi

Lassan éjfél van, egy ideje nem hallok semmi neszt a lakásban, csak a saját lélegzetvételemet. Úgy érzem nem bírom tovább, így is csoda, hogy az elmúlt három estét kibírtam anélkül, hogy magamhoz nyúlnék. Remélem, hogy már alszik...
Bekapcsolom a tévét, és megkeresem a kedvenc pornó csatornámat. Egy jóképű öltönyös pasi csókolózik egy fiatal szőke, iskolás ruhában lévő tinivel. Most kezdődik. Remek! A hangot halkra állítom, még én is alig hallom. Ledobom magamról a hálóingemet és a bugyimat, már ennyi látvány is elég volt, hogy benedvesedjek. Az elmúlt hetekben eléggé kiéheztem, munkám túlságosan leköt, és fáradt vagyok eljárni ismerkedni, szórakozni. Huszonhat éves létemre szomorúan hangzik, és már a masztizás sem tud teljesen kielégíteni, de remélem hamarosan változni fog a helyzet. Egyik kezemmel a melleimet simogatom felváltva, beléjük markolok, bimbóimat csipkedem. Másik kezem a lábaim közé csúszik, sóhajtozva simogatom végig babapopsi simaságú puncimat.
Az öltönyös pasi már elővette farkát: nem túl nagy, olyan átlagos méret lehet, de kőkemény. A szőke lány mosolyogva bukik rá, beengedi a szájába, csukott szemmel bólogatni kezd rajta. Beleborzongok a látványba, el sem hiszem, hogy remegve kívánom, bárcsak cserélhetnék vele. Ujjamat erősebben rányomom a csiklómra, mire egy hangosabb sikoly hagyja el a számat.
Fenébe! Lefagyok egy kicsit, fülelek. Semmi. Megkönnyebbülve felsóhajtok, és folytatom a kényeztetésemet. Becsukom a szemeimet, elképzelem, hogy az a kemény hímtag az én számban lüktet, az a makk az én torkomra csúszik, a pasi az én hajamat markolja élvezkedve. Nyálam annyira gyűlik már a számban, hogy nyelni is alig bírom. Bárcsak más folyna már így le a torkomon!
Nem bírom tovább, éjjeliszekrényem fiókjából előveszem a tizenhét centis műpéniszt. Mostanában sajnos ő az egyetlen barátom, de panaszra nincs okom vele kapcsolatban, feladatának tökéletesen megfelel. Szépen megformázott alakja van, tökéletesen hasonlít egy igazira, még erek is dudorodnak az oldalán. Bekapom a rózsaszín makkot a végén, még egy kis nyílás is ki van alakítva a végén. Csukott szemmel körbenyalom, szopogatom, közben a tévéből jövő nyögéseket hallgatom.
Teljesen beindulok, ujjamat erősebben a csiklómra szorítom, a műfaszt a számba nyomom. Jól benyálazom, csak úgy csúszik az ajkaim között! Minden mozdulatnál egyre mélyebbre engedem, lassan megérzem a makkot a torkomon. Felnyögök, úgy szopom, mint egy igazi faszt. Mintha az életem múlna rajta. Már-már azt is elfelejtem, hogy ezúttal nem egyedül vagyok a lakásban.
Csupasz puncimon szétkenem a nedvemet. Bár mindig is a pasik izgattak, szeretek a sima puncimhoz érni, élvezem a simaságot, a nedvességet, a forróságot. Ujjaimat nem csúsztatom a hüvelyembe, kínzom magam, csak a csiklómat izgatom. Puncim és ujjaim csillognak a nedvemtől, fájdalmasan lüktető csiklómra szorítom a kezem, mikor a műfaszt a torkomra csúsztatom. Teli szájjal nyögök, lelki szemeim előtt egy hús-vér fasz lüktet a számban.
A tévét és a számat is nyögések hagyják el, de ennek ellenére meghallom a kilincs nyikorgását. Az ajtó felé pillantok, megszédülök a látványtól, majdnem el is ájulok.
Tizennyolc éves unokatestvérem áll az ajtóban.
Tomi... Idióta kölyök! Szülei rám bízták egy hétig, amíg ők nyugodtan falhatják egymást egy romantikus nyaralás címszóval, arra az időre hozzám költözött. A nagyobb korkülönbség miatt sosem álltunk közel egymáshoz, de természetesen vállaltam a felügyeletet. Bár ezt a helyzetet egyáltalán nem kalkuláltam bele.
Pár centis haja kócos a feje tetején, barna szemei szinte csillognak, ahogy engem néz. Néz? Dehogy! Tátott szájjal bámul! Kezei sportosan izmos teste mellett lógnak. Ezúttal nincs rajta semmi, csak egy feszes boxer, ami nem kicsit dudorodik. Sejthető, hogy legszívesebben magához nyúlna.
Elkerekedett szemekkel kapom ki a műfaszt a számból, takarómat magam elé kapom. Elönt a düh, felállok és teszek felé pár lépést.
- Te meg mi a faszt keresel itt?! - kiabálok rá.
Zavartan a tévére pillant. A szőke cicát már ketten ápolják: egy öltönyös a száját tömi, egy pedig a punciját hátulról. A halk nyögések betöltik a szobát, a helyzet ellenére is beindítanak.
- Csak... nem tudtam elaludni, és azt hittem te sem...
Halkan beszél, a szemeimbe néz.
- És ez felhatalmazott arra, hogy kukkolj?!
Felé lépek még egyet, legszívesebben felpofoznám.
Végig néz rajtam, bár a takaró miatt nem sokat lát. Most. Az előbb biztosan mindent látott.
- Ne...nem – nyögi ki végül.
Elég szerencsétlenül áll ott, szinte már megsajnálom. Zavarban van, szégyelli magát, mégis láthatóan úgy fel van izgulva, hogy el is élvezne amint magához érne.
- Hülye gyerek... - felsóhajtok – minek jöttél be?
Halkabbra váltom hangomat. Tipikus kanos fiatal, nem cseszhetem le azért, mert kíváncsi volt. A helyében én is ezt tettem volna, az biztos.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 tt5X2zDSkWEj 2016. 07. 17. vasárnap 15:04
Hihetetlenül izgató smile
#14 genius33 2016. 05. 17. kedd 11:42
Eddig szuper.
#13 cscsu50 2016. 05. 17. kedd 08:17
Folytasd!
#12 Andreas6 2016. 05. 16. hétfő 09:37
Feltéve, hogy jön a második rész: 10 pont!
#11 feherfabia 2016. 05. 16. hétfő 07:42
Tetszett!Folytasd!
#10 papi 2016. 05. 15. vasárnap 13:04
Egész jó, várom a folytatást.
#9 Ickx 2016. 05. 13. péntek 20:23
Jól indul, de még csak indul...
8p
#8 sunyilo 2016. 05. 13. péntek 19:44
Folytasd, ez jóóó.
#7 vakon53 2016. 05. 13. péntek 13:07
Kiváncsian várjuk a feleségemmel a folytatást.
#6 joozsi 2016. 05. 13. péntek 08:39
Joó lenne, ha folytatnád!
#5 veteran 2016. 05. 13. péntek 08:36
Tetszett,remélem folytatod.
#4 A57L 2016. 05. 13. péntek 08:28
Nekem is tetszett,jónak indul.
#3 hairy_pussy 2016. 05. 13. péntek 06:08
Nagyon jó történet! Várom a folytatást!!! 10p
#2 Józsi39 2016. 05. 13. péntek 05:06
Kiváncsian várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2016. 05. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?