A+ A-

Ingyen masszázs

Elballagtam az ismeretlen gőzfürdőbe egy kis lazításra. Mivel új volt a hely gondoltam először körülnézek, és majd utána szaunázok. Lezuhanyoztam jól, lemosva magamról „az út porát” és elindultam. A szaunában volt még szabad hely bőven, így beültem és körülnéztem. Volt ott néhány jóvágású farokra húzható popsi. Persze akadt hozzáillő, illetve beleillő jókora lelógó fasz is. Szemezgetni kezdtem, de a visszajelzésekből úgy láttam, hogy minden lyuknak van már párja és nem kacérkodnak több vesszővel egy lyukra játszva. Amúgy sem keménykedtem még és kis bemelegedés után mentem tovább. Több fülke sorakozott a félhomályos folyosón. Legtöbbnek nyitva volt az ajtaja és üres volt. Amelyik csukva volt abban lehetett valaki, mert motozás és sóhajok hallatszottak. Tovább menve kifúrt falú fülkék álltak üresen. Azután nagy piros lámpás szobát betöltő ágyak, rajta heverésztek hárman - négyen. Egymást simogatták és nem csukták be az ajtót így láthattam, hogy némelyik igen csak buzgón tette a dolgát. Az egyik fekvő időseb fazon a felette térdelő fiatalabb srác hatalmas faszába próbált életet lehelni vagy szopizni meglehetős sikerrel, miközben az Ő faszán már lovagolt egy kövérkés kis dundi krapek. A negyedik krapek a dundi száját tömte nagy igyekezettel.
Jó volt látni, hogy nem kell senki elől takargatni magukat. Ahogy néztem őket már az és kicsikém is emelgette a fejét. Tovább sétáltam. Visszafordultam a sötét szoba ajtajánál, mert ott úgy sem látni semmit, hisz kiírták, hogy sötét van. További sétám a bady -zók helységéhez vitt ahol a masszázs is volt. Bekukkantottam. Néhányan meztelenül harcoltak a vasakkal szebb izmokért. Némelyiken már jól látszott az eredmény. Beljebb a masszázs ágy látszott. Ide is benéztem, egy srác ült vendégre várva. Megkérdeztem, hogy a belépő ide is szól-e? Hát nem, mert néhány ezrest le kell tenni. Mondtam annyi pénz nincs nálam de jól esett volna. Azt válaszolta, hogy az élmény-masszázs az ingyenes. Mi az az élménymasszázs? Van itt olyan, aki azt is élvezi, hogy Ő masszírozhat valakit. Hát, ha ingyenes akkor én megpróbálnám. Szólok a Lajosnak te meg feküdj hasra a masszázs ágyon mondta. Jött Lajos.
Meztelenségén már meg sem lepődtem, annál inkább a lába közt himbálódzó szépséges és nagyfejű
farkincán. Azt mondta rakjam be a fejem az asztalon lévő kivágásba. Az Ő specialitása az alsó test a felsőtesthez a Béla jön mindjárt. Az olajozást és a gyúrást a lábamon kezdte és haladt felfelé. Ügyes volt és jól is csinálta. A vádlim és combom átgyúrása után ért a fenekemhez. Közben megjött Béla hasonlóan felszerelve fasszal mint Lajos. Ő a nyakamnál kezdte és majd haladt a derekam felé. Baromi jól éreztem magam a két gyúró kezei alatt. Lajos bőven olajozta a fenekem és finoman simogatva közeledett a rózsám felé. Béla már a vállam gyúrta és a kivágásban láttam, hogy nem közömbös a testem simogatása neki sem, mert a szépséges nagyfejű fasza emelgette a fejét és már elérte a vízszintest. Gondoltam, ha ez még emelkedik, akkor amikor a derekamhoz ér a masszázs addigra a fasza pont a számba ér. A rózsám simogatása nagyon kellemes volt és meg sem lepődtem, amikor éreztem, hogy becsúsztatja Lajos az ujját a popsimba. Felfedezte, hogy jártak már benne. Így azután mindjárt a következő ujja is jött, majd a harmadik is. Ezalatt Béla is beközelített és valóban a fasza pont a számhoz ért. Könnyedén nyaltam egyet rajta, mire válaszul mindjárt be is tolta a számba.
Szólt Lajosnak is, hogy Ő már benne van a jóban. Már baszta is a számat kemény lökésekkel, fejemet jól benyomva a kivágásba, így a manduláimat is elérte kemény faszával. Lajos sem vesztegette az időt és jól kitágított kilazított seggembe nyomta be eddigre megkeményített jó méretű faszát. Így aztán alul fölül felfűzve kemény prosztata masszázsnak kitéve, az én farkam is bekeményedett. Lajos látta a változást és szólt Bélának, hogy váltani kell. Hátamra fordítottak, és a Lajos ki sem húzta ehhez a farkát belőlem. A Béla viszont felszabadította a számat, de helyette felmászott az ágyra és szépen beigazította magába a faszom és bele ült tövig. Csodálatosan el voltam látva minden földi jóval.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 19. szerda 07:10
Nem olyan rossz.
#5 deajk2008 2014. 05. 17. szombat 09:19
felizgat, ha pasik egymással szenvedélyesen szeretkeznek....10p
#4 Rinaldo 2014. 05. 7. szerda 12:29
elmegy.
#3 veteran 2014. 05. 6. kedd 09:26
Rossz stílus.
#2 papi 2014. 05. 6. kedd 04:57
Nem az én stílusom
#1 Törté-Net 2014. 05. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?