A+ A-

Építőkészlet 2. rész

2. rész
Reggel kilenckor keltem, jól kipihentem magam, és ahogy kimásztam az ágyból odamentem a géphez. Beállítottam anyám fotóját és egy két segéd parancsot, pld. ne érezzen fájdalmat, elindítottam a folyamatot. Elmentem megreggelizni még mielőtt anyámmal találkozok. Reggeli közben azon gondolkodtam mi féle perverziókat fogok anyám klónjával művelni. Eszembe jutottak azok az emlékképek, amikor ráizgultam a testére. A fürdőszobai masztizás, amikor a felső polcra nyújtózkodott feszülő testtel és fenékkel, vagy a konyha, amikor tésztát kevert kézi keverővel és belemozdult az egész teste. Egyre több emlékkép ugrott be és most majd átélhetem ezeket, de egészen másképpen, mint akkor. Kívántam a szexet, de volt egy-két dolog, amit ki akartam próbálni. Cikáztak a gondolatok a fejemben, amikor jelzett a gép, hogy készen van. Tegnap ugyan termékenyen töltöttük a napot, de amikor kilépett a szekrényből, ismét döbbenten néztem a meztelen anyámmal farkasszemet.
Helló anya, gyere, vedd fel a ruháidat mondtam, és a kezébe nyomtam anyám ruháit. Élvezettel néztem, ahogy öltözködni kezd. Néztem, ahogy előre hajolva szépen bedugja a lábát a bugyi jobb szárába és közben a melle a lábához ér, vagy amikor belebújt a kombinéjába és a mellbimbói szinte átlyukasztották az áttetsző anyagot. Amikor végzett utasítottam, hogy üljön egy konyhai székre és finoman széthúztam a combjait. A francia bugyi, amit ráadtam, a combja belső részénél megrogyott és belátást engedett a puncihoz. Megálltam előtte és nézegetni kezdtem, hamarosan felágaskodott a farkam és elkezdtem az arca előtt maszturbálni, ahogy a fitymámat húzogattam és előretört a makkom néha az ajkaihoz nyomtam. Élveztem amint a nedves ajkai közé teszem a makkom, de csak egy pillanatra aztán elhúzom és közben a szemeit néztem. A ball kezemmel benyúltam a kombiné alá és a melleit fogdostam. Egyre közeledett a kitörés pillanata. Amikor már nem bírtam magammal, utasítottam, hogy kapja be és nyelje le a spermámat. Szófogadóan szopott, és a kilövellő spermáimat lenyelte, aztán kimasszírozta a még benn lévő anyagot és finoman tisztára nyalta és szopta a farkamat. Jó reggelt kívánok mondtam nevetve, amit Ő mosolyogva fogadott.
- Menjünk be a fürdőszobába, és vetkőzz meztelenre, - mondtam. Ő teljesen gátlástalanul és minden szégyenérzet nélkül teljesítette az utasítást.
Ez volt az, ami nem volt az igazi, elképzeltem amint az anyámnak mondom azt, hogy menjen és vetkőzzön, meg fogja tenni, de biztosan nem szó nélkül és mosolyogva. Ahogy bementünk vetkőzni kezdett és szépen lerakta a ruhákat a mosógépre. Ott állt meztelenül előttem és várt, nyújtózkodj fel a felső polchoz, utasítottam a klónt. Hátrább léptem és onnan néztem a megfeszülő testét, szépen felnyúlt és a felső polc szélét fogva megállt. A hátához léptem, de nem értem hozzá, csak egészen közel mentem, és éreztem a lágyékomnál a teste melegét. Izgató volt a tudat, hogy a meleg popsija és puncija fűt előttem. Lassan alányúltam hátulról, végighúztam a kezem a combja hátsó oldalán, és benyúltam a lábai közzé. A punciját masszíroztam az egyik kezemmel, a másikkal a fenekét kezdtem ujjazni, egy kis nyállal síkosítva. Hajolj le mondtam neki, aztán olyat tettem, amit eddig még soha, és amire régebben nem is gondoltam. Mögé térdeltem, és ahogy előttem volt a feneke és a puncija, elkezdtem masszírozni a fenéklyukát és nyalni, hol az ujjamat dugtam be neki, hol pedig a nyelvemet. Soha nem nyaltam még segget, de Ő élvezte a dolgot, hol a seggét nyaltam és masszíroztam, hol a muffját, egészen addig, míg kemény nem lett a farkam. Újra felkapaszkodott a szekrény tetejéhez én pedig hátulról fenékbe dugtam, most nem vacakoltam vele, keményen alátettem, amim volt, és elkezdtem dugni. Hamar elélveztem és teleküldtem a fenekét spermával, de nem álltam le.
Sokat ittam reggel, mert ki akartam próbálni egy pornós jelenetet, ahol a fickó a nő fenekébe pisil. Farokkal a seggében beszálltunk a kádba, és vártam kicsit, hogy lohadjon a lelkesedésem. Amint kicsit kezdett lankadni a farkam, elkezdtem a pisilésre koncentrálni, lassan de biztosan jött az inger. Éreztem a meleg fenekét és azt, hogy mindjárt elkezdek pisilni, nagyon izgató volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 ukmukfukk 2014. 05. 19. hétfő 22:48
Nagyon jó.
#14 Rinaldo 2014. 04. 18. péntek 12:21
Jó.
#13 A57L 2014. 04. 11. péntek 08:08
Elég jó lett.
#12 juharobert 2014. 04. 8. kedd 10:50
Szerintem jó, csak írj többet
#11 zsuzsika 2014. 04. 8. kedd 06:58
Nem tetszett.
#10 zoltan611230 2014. 04. 8. kedd 04:02
Ez nulla...
#9 rockycellar 2014. 04. 7. hétfő 19:03
nem a legjobb
#8 sztbali 2014. 04. 7. hétfő 12:49
Továbbra is sci-fi, de szerintem nem nyerő.
#7 gyuri0926 2014. 04. 7. hétfő 09:24
Ez egy emeletes baromság
#6 veteran 2014. 04. 7. hétfő 07:31
Nagy nulla.
#5 Andreas6 2014. 04. 7. hétfő 07:26
Ritkán undorít valami, de most nagyon elment a kedvem. Nem is annyira az ábrázolt jelenettől, hanem a tervezett zsarolástól. Még jó, hogy eleve képtelenség az egész.
#4 genius33 2014. 04. 7. hétfő 06:46
Egész sci-fi hangulatú nyes de jó.
#3 listike 2014. 04. 7. hétfő 05:39
Szépen alakul.
#2 papi 2014. 04. 7. hétfő 05:18
Igéretes
#1 Törté-Net 2014. 04. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?