A+ A-

Törékeny világ

Sűrű és lüktető volt a tömeg, mint minden péntek éjjel. Igaz még csak a közepe felé jártunk, de már javában forrt a hangulat. A testek ritmikus mozgása a tánctéren, a pultoknál ácsorgó tömeggel vegyülve dobogott egy ütemre. A pult túloldalán viszont egy másfajta tánc, egy gyorsabb tempójú pörgés uralkodott. Ebbe a morajba ténykedők közé tartoztam én is, beolvadva a fekete egyenruhámban, de mégis külön részeként osztottam a feleseket, koktélokat, csapoltam a sört. Szerettem ezt a munkát, na meg a munkatársakat is. Jó kis csapat volt a miénk, főleg Sarah-val. Már egy ideje közös műszakokba kerültem vele, de ezt nem is bántam, mert nem csak könnyű volt vele dolgozni, hanem látványnak sem volt utolsó a maga 175 cm-es kisportolt, hosszú combú, acélkék szemű, hosszú szőke hajú, krémszínű bőrű jelenségként.
- Mit adhatok?
Hajoltam rá a pultra, hogy jobban halljam a rendelést. A dübörgő zene mindent betöltött, nem csak a vért pezsdítette, de a dobhártyákat is kellően feszesen tartotta.
- Egy dupla vodkát és titeket lányok.
Kajánul vigyorgott a pasi teljesen önelégülten. Már megszoktam ezeket a beszólásokat, bár egy kissé meglepett, hogy Sarah-t is mellém sorolták. Kacér mosollyal feleltem csak, nyúltam is az üveg és a pohár után, töltöttem és fordultam a szőke buksi felé, egészen a füléhez hajolva.
- Meg lettünk rendelve együtt. Szerinted?
Kezemben az itallal álltam és vártam a reakciót. Engem már előre mulattatott a dolog, valahogy mindig is szerettem a kihívó eseteket, na meg polgár pukkasztani. Abba viszont nem voltam biztos, hogy Sarah mit fog reagálni, de azért piszkálta a fantáziám.
Sokatmondóan a szemeimbe nézett, majd egy csábos mosoly kíséretében kacsintott egyet. A szívem már ettől az egyszerű gesztustól eggyel gyorsabb ütemre váltott. A vendég orra alá toltam az italát, de mást nem tettem, hagytam, hogy ezt most a szőke szépség oldja meg. Nem is váratott sokáig magára, odalépett, hozzám simult. Kezem derekára tettem félig ösztönös mozdulattal. Arcát pár arasznyira helyezte az enyémtől, szinte megbabonázva néztem a szürke íriszekbe. Váratlanul ért, hogy hátradöntött, kezeim szorosan a felső végtagjai köré fonódtak, karjaiba fogott, majd fölém hajolt. Hosszú szőke haját függönyként használta, sokat sejtetően, de mégis kitakarva a lényeget. Na igen a lényeget, ami valójában a nagy semmi volt. Ajkaink alig egy centire álltak meg egymástól, az enyémek kiszáradva szomjaztak a folytatásra, de nem tettem semmit, hisz nem tehettem, nem szabad semmi visszavonhatatlant tennem. Na meg biztosra vettem, hogy csak játszik a vendég idegeivel. Ám ez a megállapításom semmisé lett az a pár másodperc alatt, ahogy ebbe a pillanatba belefagytunk és csak egymást láttuk. Éreztem, ahogy a vágy szikrái pattognak felőle, és a puha érintése az arcomon, az ujja cirógatása az ajkaimon. Hirtelen nem kaptam levegőt, nem hallottam a zenét, csak az ő visszafojtott lélegzetét. Tenyerembe fogtam az arcát és végigsimítottam rajta, de ekkor mintha seggbe rúgtak volna eszméltem fel, hogy ezt nagyon nem lenne szabad tennem, nem szabad semmibe belebonyolódnom, hisz bármikor megtalálhatnak. Mintha megérezte volna ezt, oldalra fordította a fejét és egy gyengéd csókot lehelt a tenyerembe, majd visszaállított egyenesbe.
- Remélem tetszett, amit látott, mert csak nézheti a csajom, féltékeny típus vagyok.
A férfinak a szavak, nekem pedig egy kacér kacsintás járt, majd fordult is vissza a munkájához. A pasi nyála szinte kicsöppent a szája szélén, és vigyorgott vágyakozóan. Nem nagyon hatotta meg a kolléganőm szavai, bár szerintem csak nem jutottak túl a látottak okozta euforikus állapotán a tudatáig, bezzeg az enyémet kellően eltalálta. Pislogtam is egy sort és próbáltam nem mutatni az értetlenségemmel párosuló csodálatot. De ez nem számított, mert fordultam is tovább, hisz a rendelések sora nem csökkent, ahogy a vigyorgásom sem. Csak a szívem ütemét nem tudtam visszaszorítani, főleg, hogy a kis helyen akarva-akaratlanul is találkozott valamelyik testrészünk. Bár ez önmagában nem is zavart, sőt, nagyon is kellemes érzés volt. Csak hát a tudat, hogy ezt nem szabad mérgezte meg a hangulatom, vagy épp feltüzelte, már nem is tudom. De az teljesen biztos, hogy izzott a levegő köztünk. Az apró mosolyok, a kis flörtök, az esetenként összesimuló vagy megcirógatott testrészek, ahogy egymást kerülgettük. Furcsa mód viszont ez nem tűnt fel egyik kollégánknak sem. Igaz, hogy nem volt egyikünk sem egy szende szűz típus, és mindig is ugrattuk egymást, főleg én szerettem a határokat feszegetni. De ezen nem is lepődött meg senki, ahogy túltették magukat a velem való első találkozás sokkján. Születésem óta kísért ez a jelenet, megtanultam már kihasználni a természet furcsa játékának előnyét. Miszerint is egyik szemem jádezöld, míg a másik jégkék színben pompázik. Ezt egészíti ki hollófekete egyenes hajam, szép metszésű arcom, halványbarna bőröm és karcsú, sportos alakom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.89 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2014. 12. 23. kedd 13:37
Nem tetszett.
#11 A57L 2014. 04. 23. szerda 07:18
Nem rossz.
#10 Tattissa 2014. 03. 22. szombat 20:46
Jó.
#9 Rinaldo 2014. 03. 21. péntek 07:29
Gyenge.
#8 rockycellar 2014. 03. 20. csütörtök 19:38
Elmegy egynek
#7 genius33 2014. 03. 20. csütörtök 15:50
Fuhh... pedig imádom a leszbiket.
#6 sztbali 2014. 03. 20. csütörtök 13:46
Elégé zavaros.
#5 papi 2014. 03. 20. csütörtök 12:09
Nagyon jó
#4 veteran 2014. 03. 20. csütörtök 12:08
000!!!
#3 zsuzsika 2014. 03. 20. csütörtök 12:04
Kissé zavaros.
#2 gyuri0926 2014. 03. 20. csütörtök 09:22
ßar
#1 Törté-Net 2014. 03. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?