A+ A-

Elcsábítás

Már csak ők ketten voltak ott. Körülöttük üres asztalok, székek össze vissza tologatva. Némelyik asztalon még ott voltak a szennyes edények. Ültek egymással szemben, előttük egy egy pohár bor. Némán nézték egymást. A levegő szikrázott a köztük lévő feszültségtől.
-Már nem szeretlek! Nem vágyom Rád! - mondta a fiú.
A lánynak a keze tenyérrel lefordítva az asztalon pihent. Merev, egyenes háttal ült, hogy látszottak a megfeszült izmai. Egy könnyű, áttetsző blúz volt rajta és egy szűk, rövid szoknya. Mikor meghallotta a mondatot a fejét lassan felemelte, mély barna szemei először értetlenül néztek a férfira. Mikor a tudatáig elért a mondat értelme harag tüze lobbant a szemében, szája megfeszült, kifehéredett, arca elsápadt. Körmével szinte belemart az asztalba.
Egy hirtelen mozdulattal felállt, hogy a szék kivágódott, a fiú is hirtelen hátratolta a székét. A lány megragadta a poharat, hogy a sértést megtorolja és az arcába öntse a bort. Mikor megemelte a hirtelen mozdulattól egy kis vörös bor a blúzra ömlött, a bal mellére. Mindketten a foltra meredtek. Egy tőrdöfés helyének tűnt. A befejezetlen maradt mozdulat után a poharat letette az asztalra. Nézte a foltot az asztalon, a blúzán, majd a fiúra nézett, aki értetlenül, feldúltan, de egyúttal érzelmi viharban ült, kezeit az ágyékán tartva.
A lány csak a fiú arcát figyelve elkezdte kigombolni a blúzt. Fentről, lassan, egyenként tekintetét nem levéve a párja szeméről. A fiú csak a lány kezeit nézte, ahogy a fényes, piros körmök egymás után bújtatják ki a gombokat és egyre jobban látszanak a mellek domborulatai.
Odahajolt a fiúhoz, odatartotta a mellét, ő pedig le csókolta a foltot a bőréről. A finom blúz lecsúszott a földre. Ringatva magát a két tenyerét végigcsúsztatta a derekán, majd a csípőjén. Lassan, nagyon lassan elkezdte a szoknyáján lehúzni a cipzárt. A csípője diktálta ütemre lejjebb és lejjebb csúszott a szoknya majd egy mozdulattal kilépett belőle és arrébb rúgta.
Ott állt tűsarkú cipőjében, combfixben, bugyiban és melltartóban. Csábító volt, az arca közömbös, de a szeme lángolt. A teste minden mozdulata, domborulata a nőiességét közvetítette. A fiú nem vette le róla a tekintetét. Fellángolt benne a vágy, de mozdulatlanul ült. A szeme árulta el. Nézte a lány lágyan omló haját, szemét, piros, izgató száját, a ki-ki villanó nyelvét, amint lágyan megnedvesíti az ajkait.
A jól ismert ívelt nyakat, karokat, melyek szerelmesen ölelték. A mellek, melyek most emléknek tűnnek a mélyvörös melltartó takarásában. A vándorlás a has nőies vonalain haladt lefelé egészen a vaginát takaró, és most messzi távolinak tűnő gyönyör forrásig. A hosszú combok, mely annyiszor szorították a csípőjét, miközben....Kezét még mindig ágyékán tartotta, de az emlékek hatására nem maradt közömbös.
A lány is észrevette az érdeklődés szikráját. Lerúgta a cipőjét, az egyik lábát a fiú két lába közzé a székre helyezte. Két mutatóujját a csipke szegély alá helyezte, majd lassan letolta, centiről centire a harisnyát a bokájáig. Ott megemelte és a fiú vette le. Önkéntelenül is az arcához emelte egy pillanatra. Akarta érezni a lány meleg testének az illatát. Majd a másik lábát helyezte ugyan oda, de már a fiú nyúlt a csipkéhez. A tekintetét nem vette le a lány lábáról, lassan lehúzta a harisnyát.
A lány újra ringatta magát, de már közel a fiúhoz. Egy dallamot dúdolt, a dalukat. Hátranyúlt és kikapcsolta a melltartót. Lassan bújt ki belőle. A két ruganyos melle kiszabadult és a fiú szemei előtt ringtak. Simogatta, árulta, ajánlotta a lány, felkínálta a fehér kívánatos dombokat, a meredező mellbimbókat. Nem maradt hatás nélkül. Két tenyér fonta körbe őket. Meleg és puha férfi kéz. Gyengéden simogatta, fogta. Odahúzta közel az arcához és a szájába vette az egyik mellbimbót. Játszott vele, csókolta, szívogatta. Nem tudott betelni vele. Majd a másikat is kényeztette. Vándorolt egyiktől a másikig. A lány kipirult arcára néha felnézett, hallotta a szapora lélegzetet.
Felállt és az asztalra fektette a lányt. Nézték egymást. Gyönyörködött a lány szétterülő hajában, a pirossá vált arcában, a csillogó szemében. Újra a melleire hajolt, de csak pár csók erejéig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 03. 15. szombat 11:09
Nem sok értelme van.
#9 mif23 2014. 03. 12. szerda 21:13
Nem rossz, de egyszeri olvasás elég belőle!
#8 sztbali 2014. 03. 12. szerda 16:29
Átlag fölötti.
#7 papi 2014. 03. 12. szerda 14:15
Egész jó
#6 zsuzsika 2014. 03. 12. szerda 07:25
Érdekes írás.
#5 Rinaldo 2014. 03. 12. szerda 06:42
Jó.
#4 A57L 2014. 03. 12. szerda 06:15
Nem olyan jó.
#3 feherfabia 2014. 03. 12. szerda 05:52
hát talán 6P!
#2 veteran 2014. 03. 12. szerda 04:25
Közepes
#1 Törté-Net 2014. 03. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?