A+ A-

Napfürdőzés 9. rész - Susanne 2. - Testvéri együttlét

- Tulajdonképpen hogy barátkoztatok össze anyámmal? - kérdezte Kevin, amíg anyjára vártak a nappaliban.
- Hát az elég hosszú történet - felelte Susanne -, nem is tudom, hogy elmesélhetem-e neked. Na jó, majd utólag megkérdezem az anyádat. Szóval amikor vagy tizenkét évvel ezelőtt au pair voltam nálatok, tehát itt laktam és vigyáztam rád és Lindára, volt egy afférom az apáddal.
- Apámmal?
- Csodálkozol, mi?... Stefan belém szeretett, én meg őbelé.
- És anya?
- Neki nem volt szabad tudnia róla.
- Hogyhogy? De hiszen barátnők vagytok.
- Tudod, ez még korábban volt, akkor még nem voltunk barátnők, csak az alkalmazottjuk. Tizennyolc éves voltam, és hát... nem szép dolog, de fülig belehabarodtam az apádba. És nem is kellett nagyon megerőltetnem magam, mert ő is belém esett. Fülig.
- Ezt honnan tudtad?
- Hát... ha például lehajoltam a miniszoknyámban, a nadrágján láthattam, mennyire élvezte a látványt. Ilyesmikkel játszadoztam vele... amíg ő is el nem kezdett velem flörtölni.
- Apa, veled?
- Igen. Néha benyúlt a szoknyám alá, és hát... istenem, ez nekem nagyon tetszett. Akkor is, ha látszólag megrémültem tőle. Egyszer éppen letöröltem a konyhaasztalt, amikor mögém állt. Én úgy tettem, mintha megbotlottam volna, és előreestem az asztallapra. Ő erre nem teketóriázott sokat, hanem hátulról felhajtotta a miniszoknyámat, egyetlen mozdulattal lehúzta a bugyimat, és csókolgatni kezdte a fenekemet.
- Amíg szét nem raktad a lábadat?
- Pont olyan vagy, mint az apád - nevetett Susanne. - Naná, hogy szétraktam. Feltérdeltem a konyhaasztalra, ő meg a nyelvével elkezdte kényeztetni a puncimat. Akkor már tudtam, hogy meg kell kapnom. Hallottam, hogy lehúzza a sliccén a cipzárt, s a következő pillanatban magamban éreztem a farkát.
- A fenekedben?
- Nem, ahogy az asztalon feküdtem, úgy szétraktam a lábam, hogy a megfelelő helyre tudja bedugni.
- És? - kérdezte Kevin mohó kíváncsisággal.
- És pont amikor elkezdett dugni, kintről meghallottuk a kulcszörgést. Anyád ugyanis éppen vásárolni volt. De mire beért a konyhába, én felkapkodtam a ruhámat és szorgosan törülgettem az asztalt, apád pedig felhúzta a sliccén a cipzárt, és elmélyedt egy újságban.
- Akkor mázlitok volt.
- Hát igen. Én befejeztem a konyhát és mentem a dolgomra. Másnap viszont lementem valamiért a mosókonyhába, és a mosnivaló ruhák tetején megláttam anyád bíborvörös bugyiját, amilyet én is szerettem volna. Kisimítottam és nem tudom, miért, de megszagoltam és éreztem anyád illatát. Máig beleborzongok, ha arra gondolok, hogy felizgultam az illatától.
- Pedig a te puncidnak is isteni illata van - suttogta Kevin, de Susanne folytatta a mesélést.
- És ahogy ott állok, egyszer csak megjelenik az apád. ,Mit csinálsz?’ - kérdezte. Amikor megmondtam, ő is meg akarta szagolni. ,Ez a Helénáé’ - mondta. ,Száz közül is megismerném.’ Anyád illata olyan vágyat keltett benne, hogy a hátam mögé állt, s hátulról előbb a mellemet tapizta végig, utána pedig bedugta a kezét a bugyimba. Irtó furcsa volt, hogy míg anyád bugyiját szaglásztam, hátul a nadrágján keresztül éreztem apád merevedni kezdő farkát. Sikerült egy kézzel lehúznom a sliccén lévő cipzárt, és kiszabadítanom fogságából a már keményen álló bránert.
Susanne eleinte belepirult a mesélésbe, de a fiú őszinte érdeklődése (és persze saját ébredező kéjvágya) teljesen feloldotta a gátlásait.

- Amikor elővettem a dákóját, apád egy pillanat alatt lehúzta a nadrágját, én meg a bugyimat, ő az előttünk tornyosuló nagy halom fehérneműre döntött, és hátulról bevágta nekem a farkát.
- És? - kérdezte Kevin.
- Majdnem egyszerre lettünk kész. Miközben apád kirántotta belőlem a farkát és a hátsómra spriccelte az ondót, én akkorát élveztem, hogy a földre csúsztam. Közben hátranéztem, és egy pillanatra megállt bennem az ütő. A lépcső tetején ott állt anyád és minket nézett.
- Micsoda? Egész idő alatt figyelt titeket?
- Nemcsak hogy figyelt, Kevin, de akár hiszed, akár nem, keze a szoknyája alatt volt és jól láthatóan a punciját dörzsölte. Amikor kiszúrta, hogy látom, egy szót se szólt, de egy pillanat alatt eltűnt.
- De most már biztos kitört a balhé... - mondta Kevin.
- Igen, de nem úgy, ahogy gondolod - kuncogott Susanne. - Miután feljöttünk a mosókonyhából, először látszólag tombolt a dühtől. Bejött a szobámba, az ágyamra dobta bíborvörös bugyiját és közölte, hogy el vagyok bocsátva. Azzal kiment a szobámból. Én utána mentem, és sírva kértem, hadd maradhassak.
- Erre mit szólt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.95 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cervelo 2015. 04. 3. péntek 21:21
Nagyon.
#13 GabF 2014. 04. 16. szerda 12:07
Még mindíg jó!
#12 listike 2014. 03. 14. péntek 18:21
Még mindíg 10pont.
#11 sztbali 2014. 03. 12. szerda 16:22
Nagyon jó!
#10 feherfabia 2014. 03. 11. kedd 05:58
9P
#9 x124 2014. 03. 10. hétfő 23:07
Jó!
#8 tomi19 2014. 03. 10. hétfő 17:13
Nagyon jó,jöhet a folytatása 10 pont.
#7 papi 2014. 03. 10. hétfő 15:08
Egész jó
#6 zsuzsika 2014. 03. 10. hétfő 12:34
Jó!
#5 sipospista 2014. 03. 10. hétfő 09:36
joo
#4 sanyi0227 2014. 03. 10. hétfő 09:18
10-p. folytasd.
#3 veteran 2014. 03. 10. hétfő 09:04
Klasz 10pont
#2 Rinaldo 2014. 03. 10. hétfő 07:05
Szuper jó.
#1 Törté-Net 2014. 03. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?