A+ A-

Vad kemping... otthon 3. rész

Oké, mondtam, én addig pihenek egyet. A nagy menet és a sör elnyomott, kicsit el is bóbiskoltam.
Aztán hirtelen eljutott a tudatomig, hogy Judit minden szemérmet nélkülözve, meztelenül ment ki a szobából.
Nem zavart a dolog, sőt, éreztem, ha sokáig ezen kattogok, pár perc múlva újra harca kész leszek. Egy jó fél órát szunyókáltam, már kezdett sötétedni. Na, ideje vacsorát keresni, de előbb irány a fürdőszoba, kicsit rendbe szedem magam, ragadtam mindenhol. Kifelé menet hallottam, hogy Judit a konyhában van, Zsoltival beszélget.
- Itt a pohár, sör az asztalon. - mondta Judit.
- Csongor?
- Elfáradt, szerintem elaludt.
- Fáradt? Azt elhiszem. - mondta Zsolti, kicsit lehalkítva a hangját. Erre én is megálltam, kíváncsi voltam, mit mondott, hallott-e valamit?
Vagy látott-e minket?!
Kinéztem a folyosóról, a konyha felé. Zsolt éppen a sört bontotta, Judit meg a konyhában pakolászott. Nem mondanám, hogy nagyon felöltözött, egy kis fekete trikó volt rajta, melltartó nuku, és egy rövidnadrág. Simán lehetett látni a mellét, de mivel már napozott félmeztelen Zsolti előtt, ez már igazán visszafogott öltözködésnek számított nála.
- Hallottalak benneteket, nem szép dolog ám vendégek előtt ilyet csinálni.
- Bocs, remélem nem volt túl kellemetlen a helyzet. Csongor és a fürdőruhák, tudod.
- Nem csak ő, én is, főleg, ha még az sincs az ember lányán. Nem gond, jó volt hallani, persze csinálni gondolom még jobb volt - vigyorgott Zsolti és nagyot húzott a söréből.
- Tudod, Gabi nem túl kezdeményező manapság, az emlékekből élek - melegedett bele a beszédbe - pár napja összejött egy menet, de csak feküdt ott, mint egy darab fa, várta, hogy végezzek. Kicsit lelombozó volt.
- Biztos, hogy nekem ezt hallanom kellene?
- Miért ne? Nincs ebben semmi különös! Csak azt mondtam, jól jött a koncert, ha már semmit a kéznek, mindent a fülnek.
Szóval Judit a kaját készítette, Zsolti meg a konyha ajtóban taglalta a szexuális életüket Gabival. Ezt érdeklődve hallgattam, pár perc múlva megint kanos voltam és elterveztem, szerzek még Zsoltinak örömöt mára, megint kefélni fogunk.
Amikor elhalkultak, becéloztam a fürdőt végre, mire beértem a nappaliba, már az asztal mellett ültek.
Vacsoráztunk, majd bevágódtunk a Tv elé, megnéztünk egy filmet. Juditkám volt középen, fejét az ölembe hajtotta, a lábát meg Zsolti ölébe rakta! Sötét volt, csak a Tv világított, a film nem volt érdekes, sokkal inkább Judit, aki a szerszámomon pihentette a fejét és valószínűleg érezte is, mennyire örülök neki. Zsolti se jártatta a száját, néha sóhajtott és ásítozott, biztos álmos.
Kedvesem mocorgása gyakoribb lett, véletlenül mindig azt a lábát mozgatta, amelyik Zsolti ölében volt.
Nem mertem arra nézni, nem akartam megzavarni a láb pettinget. Judit be volt zsongva, gondoltam, ennyi jár neki, éjszaka majd megkapja a magáét. A film után elpakoltuk a cuccokat, majd lefekvéshez készülődtünk, nem vártunk Gabira, biztos csak késő éjszaka jön. Berobogtam a szobánkba, levetkőztem és hanyatt dőltem az ágyon.
Judit viszont csak nem jött, már vagy negyed órája fetrengtem az ágyon. Felkaptam egy gatyát és kióvakodtam a folyosóra.
A vacsi előtti helyemen voltam megint, ott, ahol rálátok a nappalira és a konyhára is. Zsolti a kanapén ült, Judit mellette, nekem háttal, nézték a Tv-t. Vagyis nem, mert Zsolti feje hátra volt hajtva a kanapé támlájára, a szeme csukva. Judit válla mozgásából láttam, hogy valószínűleg Zsolti szerszámát ápolja (lejjebb már takart a támla, hogy a fene enné meg).
- Na, milyen, Gabi is így csinálja? - kérdezte az asszony.
- Igen, nagyon jó! Kicsit nyálazd be!
Judit egy pillanatra eltűnt szem elől...lebukott és felbukkant, mint egy búvár...
Később Zsolti keze eltűnt Judit trikója alatt, majd elindulhatott lefelé, mert Judit elhúzódott.
- Nem erről volt szó - suttogta - csak „segítő kezet” nyújtok, így beszéltük meg. Mindjárt mennem kell, igyekezz!
- Így sokáig fog tartani, csináld szájjal is!
- Felejtsd el!
- Akkor mutass valamit magadból, kell egy kis tuning.
- Oké! Jobbjával lenyúlt és a mozgásból ítélve lejjebb letolta a nadrágot, közben a másik kezével tovább kényeztette a vendégünket.
- Ez az, micsoda szép punci. Meg lett dolgozva rendesen, ugye? Tetszett, ahogy dugtatok, elkaptam pár jelenetet az ajtóból. - lihegte Zsolti, Judit lába közét bámulva. Nem akarsz inkább dugni? Órákig kefélnélek, nekem elhiheted.
- Nem lehet! - sóhajtott a párom.
- Bemegyek, a többit intézd el magad, nem maradok, itt nem lehet csinálni! Judit felállt és felhúzta a bugyit és a nadrágot.
- Ne már, ne hagyj itt így!
- Keresd meg a pornót a Tv-ben, nem lehet ezt így csinálni! - ismételgette.
Mivel gondolom végeztek, visszatipliztem a hálóba és beugrottam az ágyba, persze meztelenül. Már nem kellett felébreszteni a szerszámom, állt, mint a cövek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2014. 10. 19. vasárnap 05:58
10P
#7 hairy_pussy 2014. 02. 5. szerda 06:51
10p
#6 papi 2014. 02. 4. kedd 23:17
Tök jó
#5 veteran 2014. 02. 4. kedd 15:48
10pont
#4 joozsi 2014. 02. 4. kedd 13:46
10 p..
#3 Rinaldo 2014. 02. 4. kedd 08:23
Jó.
#2 feherfabia 2014. 02. 4. kedd 06:26
8P
#1 Törté-Net 2014. 02. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?