A+ A-

Vad kemping... otthon 1. rész

A kempingezés nagyon felpezsdítette a kapcsolatunkat, főleg szexuális téren! Eddig sem voltunk félénkek, de azért a szürke hétköznapok csak egyhangúvá tették az életünket! A kempingben eltöltött éjszaka után viszont szinte megfiatalodtunk. Ha arra gondoltam, hogy a barátom méretes szerszáma járt Juditban, máris beindultam, aminek általában egy óriási kefélés lett a vége.
Judit is megváltozott, persze nekem tetsző irányba! Kicsit bevállalósabb lett, gyakran kaptam flörtölésen, ha elmentünk például egy házibuliba, vagy koncertre! Nem volt egy bizonyos tipusa és nem történt soha semmi egy-két könnyed érintésen, vagy szemezésen túl, csak szórakozott és tudta, ez nekem is tetszik! Néha el is mondta, milyen ajánlatokat kapott, mikor épp nem voltam mellette! Szóval összességében jó hatással volt ránk az a kis kiruccanás! A következő évben, egy velencei nyaralás után, a maradék szabadságomat kivéve otthon töltöttem augusztus utolsó hetét, hogy egy kicsit még pihenjek és rendbe hozzam a ház környékét. Füvet vágtam, locsoltam, amit kell a ház körül. Van egy felfújható medencénk a kert végében, mellette egy kis tusolóval (ami csak egy hordó volt csappal), ebbe csobbantam bele, ha túl meleg volt, általában a vízben, matracon tartottam a délutáni sziesztát!
Judit dolgozott a héten, ezért is volt olyan nagy nyugalom a ház körül! Ő amúgy az-az állandóan mozogok és csinálok valamit fajta, szóval legalább az én nyugalmam megvolt! Csütörtök délután a szunyókálásomból a telefon csörgése ébresztett...ránéztem a kijelzőre és látom, hogy Zsolt keres! Nagyot néztem, vajon mit akarhat ( az eset óta csak párszor beszéltünk, na meg Emilben küldtünk egymásnak üdvözlőlapot karácsonyra)?!
-Szevasz Zsolt!-szóltam bele a telefonba
-Csongor, mi a helyzet?
-Velünk semmit különös, veletek mi van?
-Minden oké, sőőőt, de majd inkább szóban, figyelj, pont azért hívlak, mert a hétvégén a városban leszünk, gondoltam, találkozhatnánk! Gabinak szombat este osztály találkozója lesz, előtte összeülhetnénk valahol!
Na, gondoltam, kíváncsi leszek, Judit mit szól a hírhez, mivel, bár ő nem sokszor emlegeti azt az éjszakát, ha én felhozom az ágyban, mindig sokkal odaadóbb lett, szóval hirtelen nagyon jónak ígérkezett a hétvége!
-Persze, de figyelj csak, szombaton jöttök?
-Igen, miért? -kérdezte Zsolt!
-Hosszú az út idáig és utána még Gabi buliba is megy, nem? Miért nem jöttök fel már péntek délután, vagy este, itt alszotok és majd Gabi innen megy el este! Legalább lesz időnk dumálni!-mondtam.
-Nem is tudom, nem zavarnánk?
-Áá, nem, én már úgyis unom a szabadságot, Judit meg szereti a háziasszonyt játszani, szóval jöhettek, hozzatok fürdőruhát is, használjuk ki, hogy még nyár van!
Legalább legeltethetem a szemem Gabin - gondoltam- ez a legkevesebb a múlt nyár után! Reméltem, Judit is jó ötletnek tartja majd a hétvégét, és hogy ha más nem is, de jó pár nagy menet összejön az ágyban, a helyzetből adódóan!
Végül megegyeztünk, hogy pénteken jönnek és nálunk alszanak, Zsolt nem sokat tiltakozott!
Este vacsora után említettem meg Juditnak, Zsolt hívását és az én ötletemet! Persze azt mondtam neki, Zsolttal megbeszéltük, csak akkor, ha a lányok is benne vannak a hétvégében!
-Persze - mondta Judit -így nekik is sokkal kényelmesebb és Gabinak is jobb lesz így, nem lesz túl fárasztó a szombat, abban az állapotban...ekkor jöttem rá, hogy Gabiék babát várnak! Teljesen kiment a fejemből, pedig múltkor említette is Judit! Mindegy, akkor így még jobb lesz nekik, gondoltam!
Judit egyből elkezdett rendet rakni és persze csak úgy megszokásból korholt le ezután, hogy mindig egy nappal előtte tudja meg, hogy vendégek jönnek, nincs ideje rendbe hozni a házat, stb.! Nem is figyeltem rá, elfáradtam a semmittevésében, elbóbiskoltam a Tv előtt! Hallottam, hogy Judit a pakolás végeztével a fürdőbe megy, majd már csak arra lettem figyelmes, hogy nagysokára jön csak be a szobába! Az új, fekete bikini alsó volt rajta, amit pár hete vettünk, leborotválta a lábát és ha jól vettem ki, a punciját is kezelésbe vette! A haját is megmosta, egy törölközővel tekerte fel! A mellei szabadon ringtak, miközben elhaladt az ágy mellett és a szekrény előtti tükör elé állva nézegette magát, elölről-hátulról! A mellbimbói olyan hegyesek és kemények voltak, mintha a fürdőben csak 5 fok lett volna...
-Mit csinálsz? - kérdeztem.
-Szerinted nem szedtem fel pár kilót a nyáron? Mikor a bikinit vettük, úgy tetszik, nem feszült rajtam ennyire!
-Viccelsz, nagyon dögösen nézel ki! Mire ez a nagy szépítkezés? -kérdeztem vigyorogva.
Nem válaszolt, csak folytatta a mustrálgatást! Ahogy ott forgolódott, természetesen egyből elkezdett állni a szerszámom és kezdett elmúlni az álmosságom! Tényleg szexi kis bikini volt, nem tanga, de nem is az a teli bugyi, eleget engedett láttatni a popsiból is! Biztosan Zsolt tiszteletére szépítkezik, nem akar Gabi mellett lemaradni!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 10. 18. szombat 06:27
7P
#3 hairy_pussy 2014. 02. 5. szerda 06:32
10p
#2 Shavo 2011. 10. 19. szerda 00:13
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 06. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?