A+ A-

Egy romantikus találkozás

Mikor elindultam hozzád, épp esett az eső! A borongós esti félhomályban esőcseppek gurultak végig az arcomon, mire parkolóban a kocsimhoz értem! Sietve keresgélni kezdtem a kulcsot, és a riasztó távirányítóját a zsebemben! Ezalatt egy üzenet érkezésére lettem figyelmes a zakóm zsebében lévő telefonomon! A tőled kapott üzenetemet jellegzetes csippanásáról ismertem fel, elmosolyodtam! Kapkodva ültem be a kocsiba...már csak az eső miatt is, de a valódi oka, a tőled kapott üzenet volt! Már nagyon vártam!
Mikor elindultam hozzád, épp esett az eső!
A borongós esti félhomályban esőcseppek gurultak végig az arcomon, mire parkolóban a kocsimhoz értem! Sietve keresgélni kezdtem a kulcsot, és a riasztó távirányítóját a zsebemben! Ezalatt egy üzenet érkezésére lettem figyelmes a zakóm zsebében lévő telefonomon!
A tőled kapott üzenetemet jellegzetes csippanásáról ismertem fel, elmosolyodtam!
Kapkodva ültem be a kocsiba...már csak az eső miatt is, de a valódi oka, a tőled kapott üzenet volt! Már nagyon vártam!
Elővettem a telefont, és határozott, de kicsit sietős mozdulattal kiválasztottam a menüből a bejövő sms-eket! ""Édesem! Itthon vagyok, várok rád! Siess, de nagyon vigyázz hazafelé!"" Írtad.
Bár az üzenet rövid volt, mégis boldogságot lopott megfáradt szívembe!
Mielőtt elindultam, az ablaktörlővel kicsit megtisztítottam a szélvédőt. A villanymotor jellegzetes zümmögő hangja törte meg az autó külsejét érő esőcseppek kopogó hangját.
Eközben figyeltem, ahogy a szél és az eső további leveleket sodor le, a parkolót körülölelő fák amúgy is épp lehullni készülő levelei közül. Tovább színesítve ezzel a villámló vihar, és az éjszaka csodálatos, de egyben félelmetes játékát.
Elindultam! Az éjszaka fényében az aszfalton csillogó víz, szikrázó fényzuhatagot áraszt szemembe, mikor elhaladok egy-egy velem szemben elsuhanó kocsi mellett!
Habár vakító a fénye... mégis utánozhatatlan hangulattal járul az eddig sem szegényes látványhoz! Egy kicsit lehúzom az ablakot, mert imádom érezni az őszi eső illatát! Az a fantasztikusan friss levegő, oly üdítőleg hat rám, hogy már csak ezért is megéri ilyenkor kint lenni! Ha nem sietnék ennyire haza, sétálnék egyet!
"Lassan megérkezek." Mondtam magamban! Ahogy kimondtam ezt a mondatot, abban a pillanatban egy erőteljes érzésre lettem figyelmes...izgulok!
Mikor bekanyarodtam a lakótelep utcáján, akaratlanul is rápillantottam a szobánk ablakára, melyből sejtelmesen szép, halovány sárga fény derengett!
Leparkoltam!
Sietve lépek be a házba, felfele haladva kettesével, hármasával ugrom át a lépcsőfokokat!
Megérkeztem!
Az ajtónk előtt állok, kezemben lévő kulccsal a zár fele nyúlok, mely halk, fémes kattanással jelezi, szabad az út!
Ahogy beléptem az ajtón, meleg és párás levegő csapta meg az arcom! Mivel a fürdőszoba ajtaja nyitva volt, tudtam honnan ez az Amasonas vidékét idéző légkör. Már csak azért is, mert a tusfürdőd jellegzetes parfümös illatát véltem fölfedezni e különleges klíma előszobára boruló fátyolából! Ez a légkör, és a félig nyitott szobánk ajtaján kiszűrődő félhomály tudatosította bennem azt a kellemes érzést, miszerint várnak rám itthon!
Amikor becsuktam a bejárati ajtót, további részletekre lettem figyelmes! Zene szólt!
Ráismertem! Ez az a zene, amit te küldtél nekem még a megismerkedésünk elején! Az utolsó mohikán egyik varázslatos feldolgozása volt!
Ahogy beléptem a szobába, megláttalak, az ágy szélén ülsz!
A melletted lévő gyertya fénye világította át a vékony selyem köntöst, amit meztelen testedre felvettél, hogy ne fázz amíg hazaérek! A szoba különböző pontjain elhelyezett gyertyák különleges hangulattal árasztották el a szobát! A vetett árnyékok, táncoló és sejtelmes figurákat rajzoltak a falakra! Közülük a legszebb árnyék, a tied volt! Talán ez a fény, és a sötétség különleges keveréke még szebbé tette azt a hangulatot, amit már eddig is éreztem!
Mikor a közeledbe értem, és arcod lágyan megsimogattam, valami angyali selymesség érzését érezhetem bőrödön! Megcsókoltalak, s már biztos is voltam benne, hogy a testápolódnak is köszönhető az a különleges simaság, ami fogadott! Az illata is érezhető volt, de nem túl tolakodóan, csak annyira, amitől még jobban megkívántalak!
Ahogy csókoltalak, a rád terített átlátszó selyem köntös a vállaidon hátra csúszott, és ezzel elkezdődött valami őrjítően kívánatos dolog!
A csók közben kezdtél egyre jobban hátra hajolni, és ezzel a mozdulatoddal olyan űrt képeztél, amit muszáj volt kitöltenem, így hát veled tartva, finoman mozdulva dőltünk az ágyra!
Testeden kellemes, simogató érzés lett úrrá, ahogy hozzád értem!
Melleidnél elidőztem kicsit, mert tudom, mennyire szereted a simogatást azon helyen!
A csók, csókot követett, és a kezem lassan, de érezhetően elindult a hasad irányába!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.16 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 02. 7. péntek 13:40
Nagyon gyenge.
#8 sztbali 2014. 01. 30. csütörtök 15:14
Elmegy.
#7 rockycellar 2014. 01. 30. csütörtök 09:57
Ez elég gyenge lett!
#6 zsuzsika 2014. 01. 30. csütörtök 09:49
Közepes.
#5 Rinaldo 2014. 01. 30. csütörtök 07:43
Elmegy.
#4 Andreas6 2014. 01. 30. csütörtök 06:27
Szerintem borzalmas! Nem tudtam végigolvasni!! Te mindig kiabálsz, amikor elbeszélsz valamit?!!!
#3 papi 2014. 01. 30. csütörtök 04:56
Nem rossz.
#2 fajitas 2014. 01. 30. csütörtök 00:16
Azert par helyesirasi hiba becsuszott! Nehany mondat vegere veletlenul pontot tettel! Erre kerlek vigyazz a jovoben! Ha pedig igazan helyesen akarsz irni, akkor ket felkialtojelet hasznalj! Igy ni: !!
#1 Törté-Net 2014. 01. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?