A+ A-

Bejelentés nélkül

Hát, ez hirtelen jött. Körülbelül öt perc alatt döntöttem - a férfi előtte órákon át, kitartóan fűzött. Cseppet sem vagyok magamra büszke, de egy kicsit ücsörögtem a dolog fölött, és úgy találtam, nem történt hiába. Egész egyszerűen végleg kizökkentett az érzelmekkel átitatott, de mégis csak testi [abból is a lealacsonyítóbb fajta] távmarhaságomból, és megismertetett velem egy gyökeresen különböző eljárást [és még hány, de hány létezhet...], ami kipukkasztotta a "majomlufit".
Simogatott. Végre... ölelt, csókolt, nyalt, megőrült értem. Aktus végén nem átallott bejelentés nélkül a számba élvezni, én meg korlátolt [enyhén pityókás] lélekjelenléttel ebből minél többet elkerülni, és bár bosszantóan nem örülök neki, emígyen újabb pipa került az "indexembe", amivel esetleg később számolnom kell egy véglegesnek tervezett kapcsolatban [amennyiben nem tanulok meg addig ilyesmikre határozottan, akár a kapcsolat feláldozásával nemet mondani]. Íze? Nincs. Hálistennek.
Megpróbálom elfogadhatóan részletezni, mi is volt ez valójában. Megbecsült, másik épületben dolgozó, nagyjából velem egyidős, pár hónapig alkalmazott, és most jön a kulcsszó, külföldi kolléga búcsúztató estje [mediterranium, hév és szavak]. Távolról sem terveztem, hogy belemegyek mostanában ilyesmibe, de nem vagyok az a fajta elvember [mint remélem eddig kiderült], aki amiatt maradt szűz, vagy rövid mérlegelés után ne volna immár tudatában a veszélyeknek, következményeknek - és nem utolsósorban a kellemes együtthatónak.
Mert leginkább ez döntött. Én a főnököm jelenlétében kevésbé, ő rendkívül berúgott, és olyan rekirugaszkodással udvarolt, nógatott, hülyített [menjek vele, itt marad stb], és tulajdonképpen finoman, de erőszakoskodott, aminek nehezen tudtam ellenállni, tekintve, hogy másnap tényleg hazamegy, aláhúzva az egyéjszakás kaland előnyeit, a találkozás hiányában begyógyuló szégyenérzet, vagy éppen a nemkívánatos folytatás felelősségének fizikai kizárása által.
Óvszer volt nálam, ezért a döntés nem ezen múlott - máskülönben nem lett volna dilemma tárgya, és ez nem elvi kérdés. Mikor már az ágyán ültem, habozott, mondogatta, így szeret, úgy szeret, én meg határozottam visszakérdeztem: mit szeretne csinálni? To be with you. Szexelni? Igen. OK, belemegyek, mer én is akarom [nem hazudtam]. Legyen 50-50%. A lépcsőházat már végigsmároltuk, de ilyenek előfordulnak szűzekkel is [akik aztán úgy is maradnak], viszont most a villanyoltást követően... új kaland várt rám.
Nem hagyott érintetlen felületet, nem is finomkodott nagyon, a nyakamtól a lábujjam hegyéig mindenhova kijutott a délies vonzalomból. Képes volt szinte teljes egészében "beborítani", ülve, hátulról egészen hozzámtapadt, miközben szabályosan birtokolta a mellemet és környékét [ez még a behatolás előtt történt]. Orál közben tapasztaltam, hogy mégsem olyan nagy akadály az egyhónapos szőrzet, ezt sem óvatoskodta túl, de fájdalmat egy pillanatra sem okozott. Amikor az én köröm jött, tapasztaltam, hogy a mélytoroknak van egy egyszerűbb formája, nevezetesen az, hogy nem is ér el a torkomig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.6 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2017. 03. 26. vasárnap 18:01
Egy ilyen "írásért" is lehet kapni 30 nap VIP tagságot? Ne már!
#11 genius33 2014. 01. 12. vasárnap 08:03
Hát... nem a legek legje...
#10 rockycellar 2014. 01. 9. csütörtök 18:48
Hmmmm nem is tudom mint mondjak nem akarom azt mondani, hogy s..... volt!!!!
#9 Pavlov 2014. 01. 8. szerda 19:13
Jaj ne. Ez nem volt jó.
#8 sztbali 2014. 01. 8. szerda 18:07
Csatlakozom; harmatgyenge.
#7 papi 2014. 01. 8. szerda 14:27
Kár, hogy nincs minőségi szűrő a rendszerben, akkor az ilyen sz..r-ok nem kerülhetnének feltöltésre.
#6 veteran 2014. 01. 8. szerda 09:13
Gyengénél is gyengébb.
#5 Rinaldo 2014. 01. 8. szerda 07:15
Gyenge.
#4 feherfabia 2014. 01. 8. szerda 06:25
Ez mi?Nagyon gyenge próbálkozás!!!!
#3 listike 2014. 01. 8. szerda 05:59
Nagyon gyenge, elkapkodott.
#2 A57L 2014. 01. 8. szerda 04:55
Elmegy.
#1 Törté-Net 2014. 01. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?