A+ A-

Nyaralás a menyasszonyommal

Ez a történet velem és párommal, Andival történt meg idény nyáron. 6 éve vagyunk együtt, neki én voltam az első és egyben az egyetlen is. Jól kijövünk egymással, ami végül oda vezetett, hogy idén tavasszal egy romantikus vacsorán megkértem a kezét. Szerencsémre "igen"-t mondott és nem sokkal később össze is költöztünk. A dolgos hétköznapok után végre eljött a július, a szabadság ideje. Már hetekkel az indulás előtt lázasan készülődtünk, tervezgettük az utunkat, mely a Görög tengerpartra vezetett. Az időzités különösen jól sikerült, hisz Andi épp a nyaraláskor ünnepli 24ik szülinapját.
A nyaralás első pár napja tartalmas pihenéssel telt. Szinte fel sem jöttünk a strandról, egész nap napoztunk, fürödtünk, labdáztunk és persze romantikáztunk a parton...amelyet este a szobánkban folytattunk. Tudni kell Andiról hogy csendes, aranyos lány, aki nem igazán szeret az események központjában lenni, kivéve...igen, kivéve amikor megiszik néhány pohárral és bulizik. Olyankor igazi vadmacska...
Eljött a várva várt szülinapja, reggel kényeztető masszázzsal ébresztettem. Gyengéden megmasziroztam a hátát, formás lábait, combjait, sőt a feszes fenekét is. Nem hazudok ha azt irom nagyon élvezte a kényeztetést, még igy, szex nélkül is. Később strand, majd gyertyafényes vacsi az apartmanban, kettesben. Persze vacsi mellőll nem hiányozhatott egy üveg behűtött pezsgő sem. Ahogy az üveg feléig értünk már látszott rajta hogy nem bir egy helyben maradni. Ahogy meghallotta a különböző szórakozóhelyekből a dallamokat, azonnal táncolni akart. Ekkor már tudtam hogy az este nem ér korán véget.
- Nem nézünk el valamelyik szórakozóhelyre? - kérdezte kedvesen.
- Ha akarod mehetünk, ez amúgy is a te napod. - feleltem, nem volt persze egy picit sem ellenemre.
Azonnal a ruhásszekrényhez sietett, keresni valami bulis rucit. Jó izlése volt, előszeretettel vásárolt rövidnacikat és szoknyákat, ami szerencsére igencsak jól is állt mindig rajta. Nekem egy perc is elég volt hogy felkapjak magamra egy farmert és egy rövidujjú inget, ő viszont továbbra is a ruhái között turkált.
- Majd választok én - mondom, kicsit sürgetve a párom.
Mosolygott, s mondta hogy jó lesz. Elengedtem a fantáziám. Otthon valamilyen szolid elegáns rucit választottam volna, itt viszont senki sem ismer minket, senki sem pletykál utána rólunk hetekig. Csakis valami szexi, valami vaditó ruci jöhetett szóba, amitől kitűnik a többi turista közül a kedvesem. Választásom először egy fekete-lila fehérnemű szettre esett, amit Valentin napra kapott tőlem ajándékba. Majd egy kis fekete miniszoknyára, felül pedig egy feszes fehér ingre. Mindezt érdekesebbé téve egy lila nyakkendőt is választottam neki és persze magassarkú cipőt. Mosolyogva fogadta döntésemet, de ivott már annyit hogy gondolkodás nélkül elfogadja és pár perc múlva már e szexi szerelésben feszitett előttem. Lehörpintettük a maradék pezsgőt és irány a nagyvilág...
Egy közeli tengerparti diszkóba mentünk, ami már nappal is hangulatos és igencsak bulizós helynek tűnt. A bejáratnál feltünt hogy 1et fizet 2őt kap koktélakció van ma este...épp ez kell nekünk . Négy-négy koktél után már igencsak vidám és felszabadult hangulatban buliztunk. Andi igencsak rámenős lett, tánc közben folyton fogdosott és nem csak a derekam vagy a fenekem. S bár nagyon dögös volt ahogy ott táncolt előttem s időnként a farkam simizte, sajnos a sok alkoholnak van egy olyan hatása nálam hogy a farkam nem, vagy csak nagyon nehezen áll fel tőle. És ez most sem volt máshogy. Hiába a csókolózás, a simizés, a szexi tánc, éreztem ebből nem lesz ma este már szex részemről. De annyira nem is akartam mindent megtenni érte. Hogy miért is?? Mert fantáziámban nagyon izgatónak találom ha a párom egy másik pasival van. Nem tudom miért, de egyszerűen feláll a faszom amint ilyenre gondolok. Gondoltam itt a lehetőség élőben is...
- Szívem, ez most nem fog menni...fáradt vagyok, meg minden...de ez a Te napod, nyugodtan bulizz, akár másokkal is! - mondom a fülébe.
- Nem értelek, hogy érted hogy bulizzak?! - kérdi kicsit értetlenül.
- Hogy érezd jól magad, mintha itt sem lennék! Most szabad, megengedem!
Meglepetten néz rám, nem hitte hogy ilyet fogok mondani neki, látom rajta hogy nem tudja eldönteni hogy viccelek e, vagy komolyan gondolom.
- Nem viccelek, ez a Te estéd, azt akarom hogy jól érezd magad, még ha nélkülem is teszed! - mondom újra.
- Becsület szóra? - kérdez vissza meglepően feldobódva, de még bizonytalan arccal.
Bólintok. Ahogy ezt meglátja a nyakamba borul és megcsókol hevesen.
- Te akartad! - mondja nagy vigyorral és elindul a tánctér közepe felé...
Ahogy távolodik azonnal eszembe jut, "mit tettem?, biztos jó ötlet volt ez?". De már nem teszek semmit, a bárpultnál álldogálok és nézem a fejleményeket. A tánctér elég zsúfolt, ő mégis 3 pasi felé veszi az irányt. Ismerősek...délutánonként ott szoktak labdázni, strandolni, ahol mi is. És amellett hogy szinte mindegyik jól néz ki, még ráadásul ők is magyarok. Ahogy Andi táncolni kezd a közelükben, hamar kiszurják őt. Nem csoda! Selymes lábai, feszes feneke, hossszú szőkésbarna haja feltünő jelenség. Nem kell Andinak nyomulni, igy is kis idő mulva már körülötte táncolnak a fiúk. Különösen az egyik, mint később kiderült Petinek hivják, jött be neki. Magas, izmos, 25 körüli srác volt. Folyamatosan közeledtek egymáshoz, s úgy táncoltak, pedig még egy szót sem beszéltek egymással. Andi becsipve táncol, Peti meg nézi, mint ragadozó a csemegéjét. Majd csevegni kezdenek egymással, már amennyire lehet ekkora hangzavarban. Messze vagyok tőlük, és szájról sem tudok olvasni, főleg nem ennyi koktél után, de azt a mozdulataikból is látni lehet hogy azt beszélik meg hogy én hova lettem. Ezt a testbeszédet Andi végül egy legyintéssel zárja le, tudatván Petivel hogy én ma este nem számitok. Több sem kell Petinek, megfogja a csajom nyakkendőjét a szemébe néz és húzni kezdi maga felé. Egészen közel, szinte összeér az arcuk. Megcsókolja. Vadul, szenvedélyesen. S gyorsan összefonódnak. A párom keze Peti fenekénél, Petié Andi feszes melleit markolásszák már. A barátok el is táncikálnak onnan, nem akarnak zavarni. Folyamatosan figyelem őket a bárpulttól. A szerelmem másnak a karjaiban...hmmm...érdekes érzés, szinte beleremegek. Hát még akkor mikor látom hogy Andi kezei már Peti férfiasságánál járnak. Simogatja, markolássza őt ott, nagyon be van indulva. Peti közben a fülébe mond valamit. Mit mondhatott? Látom Andi elindul kifele a tánctérről, Peti követi. Hova mehetnek?! Az apartman kulcsa nálam, oda biztos nem. Figyelem ahogy a diszkó területét is elhagyják. Követem őket távolból. Csak nehogy észrevegyenek. A part mentén sétálnak, Peti keze folyamatosan a kedvesem popsiját markolássza. Majd 10 perc séta után véget ér az apartmanok és kávézók sora. Igencsak sötét van. Szem elől tévesztem őket. Hova lettek?! Remélem nincs semmi baj. Ott lépkedek a homokban, keresve őket, mire egyszercsak neszekre leszek figyelmes egy bal oldali kisebb park irányából...
- Ahhh, de jó! - lihegi egy férfi. Odanézek és meglátom Petit lila nyakkendővel a kezében. A párom térdel előtte, s szopatja. Elég sötét van, közelebb lopózom amennyire csak tudok. Már látok mindent! Peti egyik keze a nyakkendőt markolja, a másik Andi haját. "Basszus, megszopatják a csajom mint egy ribancot!"- gondolom magamban. Érdekes bizsergés fogta el a testem. Bármennyire is bizar, tetszett a látvány, s a halk hangok is amik eljutottak hozzám. Főleg Petit hallottam:
- Tetszik a nagy farkam?! hmmm?! jó szopni?! - lihegte a páromnak. Csak álltam ott és bámultam... Hallgattam ahogy cuppog Andi szája a pasi farkán. Fel-le nyalizta a farkát, hol a makkját, hol a heréit kényeztette neki. Peti pedig folyamatosan lihegett, nyögdécselt halkan.
- Basszál meg! - szólal meg egyszercsak Andi. Majd leesett az állam. A visszafogott, csendes lány, akivel már 6 éve együtt vagyok, azt akarja hogy megbassza egy idegen pasi. Peti lead neki valamit.
- Szopd rá!
Ekkor látom hogy egy óvszert bont ki a párom és helyezi Peti makkjához. Finoman felszopja rá. Peti felhúzza Andit a nyakkendő segitségével, irányitja őt. Egy padnak dönti. Mögé áll, élvezi hogy a párom ott pucsit előtte. Felhúzza a miniszoknyáját, s megcsapkodja a kezével a popsiját. Majd odadörgöli a kemény farkát Andi popsijához, puncijához. Tudom hogy ez a párom gyengéje. Szinte kérleli hogy kefélje meg nagyon. Nem kell rá sokat várnia. Peti félrehúzza a tangáját és berakja a farkát.
- Ahhhh! - a párom azonnal felsikolt és nyögdécselni kezd. Peti megmarkolja a derekánál fogva és egyenletes tempóban kefélni kezdi a kicsikém. 6 év alatt sokszor volt alkalmam nyögdécselni hallani, de úgy mint akkor még sosem. Hangosan, ziháló hangon tette. Petin látszott hogy kora ellenére tapasztalt, igazi bika. Folyamatosan kefélte, majd a fenekét is csapkodni kezdte.
- Ohh, csináld...ezt imádom! - hagyta el néhány szó Andi száját nyögdécselve. Petinek sem kellett több, tempót váltott és vadul dugni kezdte a párom. Hangosan csattogott Andi segge ahogy kefélték. Rá sem ismertem a barátnőmre, úgy zihált, úgy nyögdécselt mint még soha. Megalázó volt számomra. Vadul kefélte őt Peti még egy ideig, majd kivette a farkát, s Andi szájához ment. Levette a gumit és a szájába nyomta a nagy faszát. Andi tudta a dolgát, cumizta Petit, tudta nemsokára megizlelheti őt. Hangos, férfias nyögés Petitől és tudtam, a kedvesem száját teleélvezték. Ott szopogatta, nyalogatt még egy ideig, majd halk kuncogásba kezdtek. Dumáltak még kicsit a padon, amit sajnos nem hallottam, majd elindultak visszafelé... Megvártam hogy kicsit elhaladjanak, majd kerülő úton az apartmanunkba futottam és az ágyba bedőltem. Jó fél óra múlva neszeket hallottam az ajtó előtt. Ők voltak azok. Búcsúzkodtak... Benyit az ajtón a párom, a paplan alatt hallgatózok alvást szinlelve. Pár szót meghallok:
- Holnap? -kérdi Peti
- Majd meglátjuk.
- Akkor holnap - mondja mostmár határozottan.
Andi huncutul nevet és becsukja az ajtót...
Szavazz Te is!

Átlag: 6.93 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 t.555 2017. 12. 27. szerda 09:29
Remek 10 pont!
#14 feherkalman1 2017. 03. 24. péntek 19:57
Micsoda marha , elküldi a csaját pasizni aztán siránkozik hogy valaki megkeféli. Örülj hogy nem mind a három csinálta meg.
#13 barbi81 2016. 07. 14. csütörtök 20:06
nem rossz
#12 devilmanrobi 2015. 05. 14. csütörtök 20:55
nem lesz hasonlo sztorid meg,felesegekrol vagy baratnokrol?
#11 sipospista 2013. 10. 3. csütörtök 21:43
nem rossz megy a pont
#10 Bikmakkocska 2013. 10. 3. csütörtök 17:49
Beteg egy sztori, ráadásul nagyon elcsépelt a történet.
#9 listike 2013. 10. 3. csütörtök 06:17
A csaj helyében én ott hagynám ezt a hülyét. Nem tetszett. 1pont, de csak azért, mert nincs 0.
#8 tutajos46 2013. 10. 2. szerda 22:34
Attól fel áll a fasza hogy fogdossa a csaja egy másik pasi farkát, de amikor meg dugják a csaját és meg szopatják az nem tetszik neki.

Micsoda marha.
#7 genius33 2013. 10. 2. szerda 21:15
Nem is rossz smile
#6 sikamika 2013. 10. 2. szerda 16:06
jo.folytatás?
#5 papi2007 2013. 10. 2. szerda 08:57
beszállhatott volna
#4 Rinaldo 2013. 10. 2. szerda 07:30
Megérdemli.
#3 papi 2013. 10. 2. szerda 07:11
Úgy kell neked.
#2 A57L 2013. 10. 2. szerda 04:22
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 10. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?