A+ A-

Kedves naplóm

Jó pár hónap eltelt Gáborral való szeretkezésem után, vagy inkább dugás után, és már nagyon hiányzott a dolog, de nem találtam olyan pasit, akit beengednék a szentélyembe. Aztán megismertem egy lányt Nikit, szintén a neten, akinek tetszettek a képeim, és szeretett volna ismerkedni, ami nem volt ellenemre, és rövid levelélváltások után találkoztunk is szintén nálam. Nagyon csinos lány volt 20 éves, rövid barna haj, pici, de formás ciciket engedett sejtetni kivágott blúza. Rövid szoknya volt rajta, és hűvös őszi nap révén, egy picit vastagabb harisnya. Már előre kikötötte, hogy nem szexelni akar velem, csak barátkozni. Mivel a travi életemben nem voltak barátaim, így örültem, és nem bántam, hogy nem lesz szex, bár traviként nem is dugtam volna meg, de "hétköznapi" pasiként szívesen jártam volna vele. Értelmes, okos lány volt, egy közeli kis faluban lakott.
Sokszor járt fel hozzám, már amennyire az időnk engedte. Mivel nem jártunk sehova, érthető okok miatt, így a szombat este mindig dvd-zéssel telt. Egyik hétvégén kitalálta, hogy menjünk el bulizni, de úgy hogy én csajnak öltözök. Mondtam neki, hogy kizárt, én nem merek kimenni, de valahogy rábeszélt, és igent mondtam. A buli helyett mondtam először legyen egy mozi, aztán ha jól sül el, akkor mehetünk bulizni is. Kimondott hétköznapi ruháim nem voltak, csak szexis, és elegánsabb ruhák, így vásárlással telt a szombat délelőttöm. Már nem zavart ha női ruhát kell vennem, mintha csak 10 deka párizsiért vennék, úgy válogattam a felsők, és nadrágok között. Az új beszerzés egy világos fari, egy laza top, és ősz lévén egy szép fekete csizma, hosszú sarokkal. Este indulás előtt Niki feljött, segített sminkelni, hajat szárítani, rá kellett jönnöm, egy lány ezt sokkal jobban csinálja.
Felöltöztem, pici tanga, testszínű combfix, az új farmerem és felsőm, a csizmával, és egy vékony kabát. Belenéztem a tükörbe, és úgy gondoltam, hogy talán nem fognak megdobálni kővel, az első méteren. Szerencsére esett, így az esernyő alatt nagyobb biztonságban éreztem magam. A mozi két buszmegállóra volt a lakásomtól. Mikor megjött a busz összeszorult gyomorral szálltam fel, mert ott lényeges világos volt, és tele volt fiatal srácokkal. Leültünk, és rögtön kiszúrtam egy velem szemben ülő magas fiatal srácot. 19 körül lehetett az arca alapján, de nagyon férfias tekintete és hangja felkeltette az érdeklődésemet. Ő is észrevett, és egy mosollyal kísért sziát dobott nekem. A haverjával volt, aki pedig Nikire pillantgatott erősen. Leszálltunk a mozinál, és a két srác is leszállt. Na mondom remek, ezek is moziba akarnak jönni, és igen, ők is oda jöttek. Picit azért reménykedtem, de nem szerettem volna ha oda is jönnek, hisz bár a hangom is vékony, lehet kiszúrják, hogy nem épp az vagyok akit szeretnének. Megvettük a jegyet, és a kaját, majd beültünk, már az előzetes ment, mikor megjelent a két srác is. Nem voltunk túl sokan talán 10-en, de ők mellénk ültek, a két oldalunkra. Gondoltam elég rámenősek, de tetszett bevallom. Elkezdődött a film, teljes sötétség, a fiatal srác odahajolt és bemutatkozott halkan:-Szia, Zoli vagyok. Én Vikiként mutatkoztam be, majd néztem tovább a vásznat. Kb egy fél óra telt el a filmből, mikor oldalra nézve látom, hogy Niki és a másik srác szinte szétszedik egymást. Vadul smároltak már. Na mondom Nikit sem kell félteni, úgy látom. Aztán éreztem, hogy Zoli keze a combomon matat, ránéztem, és szólni akartam, de ő lesmárolt, nem hagyva időt egy hangra sem. Vadul és szenvedélyesen csókolt meg, nem úgy mint annó Gábor. Picit zavarban voltam, mert biztos voltam benne, hogy többet akar majd, de élveztem is, hisz egy pasival smárolok, ráadásul teljesen nőként, nőnek öltözve, és ő is nőnek tart. Ebben a pillanatban a keze elindult a combomon a farkam felé, amit érthető okokból nem szerettem volna ha kitapint. Megfogtam a kezét, és visszahúztam, de hogy ne legyen hiányérzete én is elindultam a farka felé a tenyeremmel, és éreztem, hogy már kellőképp fel van izgulva. A film hátralévő részében, simogattam a farkát, és néha megcsókoltuk egymást. Nem tudtam mi lesz ha vége a filmnek, de gondoltam, majd Niki kiment valamivel minket.
Kijöttünk a moziból és meglepetésemre Niki felajánlotta a srácoknak, hogy menjünk fel hozzám, és folytassuk ott. A víz rögtön levert, és köpni nyelni nem tudtam, de Niki rám kacsintott, és azzal a lendülettel el is indult, mi pedig követtük.
Mikor beléptünk az ajtón féltem, hogy mi lesz, meg sem szólaltam, dühös voltam Nikire, amiért így kibabrált velem. Ők nem törődve velünk a nappaliban leültek és folytatták a moziban elkezdett dolgokat, de láthatóan egyre hevesebben, abszolút nem szégyenlősen folytatták. Izgatott, és Zoli sem tudta levenni róluk a szemét. A másik srác, Peti, már Niki bugyijában járt a kezével, amit halk sikoly követett jelezve, jó helyen jár a kalandor. Furcsa volt nézni őket, kissé szürreális is, és mintha álmodnék, mintha nem is lenne valós az egész, de igazán az volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 02. 16. vasárnap 06:28
Elmegy.
#8 papi2007 2013. 10. 4. péntek 21:20
nekem izgi volt
#7 v-ir-a 2013. 09. 26. csütörtök 13:10
igazad van Pietro39, én is emlékszem arra, h olvastam ezt már....
#6 papi 2013. 09. 24. kedd 19:43
nem is tudom....
#5 Pietro39 2013. 09. 24. kedd 17:16
Oké, meg is kerestem, az eredeti címe: EGY TRAVI NAPLÓJÁBÓL - 2. rész,
bizar történet kategória, 2011. április 07-én lett feltéve...
Írta: adaxx
Felkerülés dátuma: 2011. április 07.
Hossz: 24.033 karakter
Elolvasás: 1862 alkalommal
Bizarr
#4 Pietro39 2013. 09. 24. kedd 17:08
Ezt én itt már egyszer olvastam, most nincs időm visszakeresni, de szerintem kb. egy éve ez a sztori már szerepelt - egy az egyben... azért nem rossz, csak nem új...
#3 Rinaldo 2013. 09. 24. kedd 11:25
Elmegy.
#2 veteran 2013. 09. 24. kedd 08:55
Nem az én világom,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 09. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?