A+ A-

Külföldön lazábban

Csak azért választottuk ezt a masszázsszalont, mert közel volt a hotelünkhöz. A harmadik napja mentünk el mellette nap, mint nap és valahogy felkeltette az érdeklődésünket, no és a vágyunkat, és hát hol máshol, ha nem egy idegen országban, Olaszországban próbálnánk ki az erotikus masszázs remélt előnyeit.
Gyors döntés után már ott is álltunk este a szolgáltatóház előterében, ahol az aznapi akciók és lehetőségek közt keresgéltünk egy "infós" hölgy részéről készségesen átnyújtott fotókkal illusztrált katalógusszerű füzetben. All a carte. Viccesnek találtuk a helyzetet. Nem termékeket, hanem személyek közül és szolgáltatások soraiból kellett választani. De, sajnos jött a csalódás, hogy a ma esti (hétköznapi) választék meglehetősen szűk, és hát az utolsó itt töltött esténk volt, nem volt sok lehetőségünk.
Pároknak ma estére csak egyféle lehetőség volt...2 férfi masszőz, biszex felhanggal. Kedvesemet ugyebár ez nem zavarta és gyorsan rá is mutatott a fotó alapján, egy szimpatikus 40-es sármos, "tipikus" olasz férfira. A döntés adott volt, és nem is állt szándékomban választani. Pontosabban végigfutott egy "meghátrálok" gondolat, de hát ez "csak" masszázs és inkább bevállalom, mintsem, hogy addig tétlenül üldögéljek az előtérben, amíg a feleségemet kényeztetik. És egyébként is...
Kacér mosoly és utolsó csók, majd bevezettek a folyosóról nyíló egyik közepes helyiségbe, ahol külön-külön ágyhoz irányított a hölgy. Ha ismertem volna az olasz nyelvet, talán rákérdeztem volna, hogy ő miért nem vállal? - De nem tettem.
Egy helyiségben voltunk, de középen elválasztva egy sokat sejtető paravánfal állt, mely a hátsó megvilágításnak köszönhetően éles körvonalrajzot engedett sejtetni, hogy mi történik a túloldalon. Gondolom, nem véletlenül!
Párom kontúrját néztem, ahogy leül az ágya szélére, int nekem a paravánon át és a számára kijelölt kis szekrény és szék mellett lassan vetkőzni kezd. Tudta, hogy nézem, így báját kihasználva kissé rájátszva szabadult meg ruháitól. Már ez, önmagában férfias vágyakat indított el bennem, miközben én is levetettem ruháim nagy részét.
Vetkőzős jelenetet követően, miközben alsóban álltam kissé tétlenül, mindkettőnkhöz bejött egy-egy a fotóról talán ismerősnek vélt férfi. Olaszul morgott valamit (valószínű üdvözölt és elmondta mit tegyek), és tán kérdezett is, melyet nem értettem, de alsómra mutatva ráeszméltem, hogy attól való megszabadulásomra utal. Megtettem és kezdeményező kézmozdulataira reagálva, megpróbáltam kényelmesen elhelyezkedni a masszázságyon.
Az első meleg kezű érintésekkel (plusz valami olaj) és egyenletes paskolásokkal, gyúrásokkal a masszőröm elkezdett lazítatni. És én illedelmesen próbáltam izmaimat elengedni. Rövid idő alatt sikerült is a lazaság állapota, hála a tényleg profi kezeknek. De az agyam ezerrel tekert egyrészt egy férfi kezei miatt a testemen, mert hát mégiscsak erotika masszázson vagyok és nem sportmasszázson, másrészt a féltékenység és a kíváncsiság tekerné a fejemet a paraván felé. Biztos voltam, hogy párom átengedi magát a masszázs örömeinek, így megpróbáltam én is felengedni a zavaros gondolataimból és lecsukott szemmel csak az érintésekre koncentrálni.
Kezdtem úgy érezni, hogy a tudatosságom sikerrel járt.
Talán negyed óra is eltelt már, és a hátam, vállaim, combom meglehetősen súlytalanul lebegett az ágyon. Szememet néha kinyitva és a környezetemet jobban felmérve, tudatosult bennem, hogy a masszőröm sincs túlöltözve. Egy testén feszülő bokszeralsót viselt, amely nem rejtette el a szemlélő elől annak, tartalmát, formáját és méretét.
Meglepő természetességgel fogadtam, mikor karomat és vállamat masszírozta, melynek következményeként fejem mellett állva kissé rám hajolva, elég közel volt arcomhoz, az előbb említett tartalom. Férfiszemmel megállapíthattam, hogy mérete kellemes, és valahogy, nem nyugtalanított már az érzés, hogy tenyere a fenekemen hosszasan időzik. Azután jött a combjaim belső oldala, és kevés olajtól kissé síkos tenyere kezdett zavartságot okozni a véráramomban. Feltekintve a fehér ruhadarabra, immár "együttérzésként" könyveltem el, hogy a duzzadás nem csak rám jellemző.
Mintha a szomszédos ágyról kedvesem kellemes nyögésit hallottam vélni, és odapislantva érzékeltem, hogy hasonló érintésekben vehet részt, ahogy kezei az ágy mellett lelógva tartja.
Nevezzük partneremnek a masszőröm, mert már egyre több időt töltött combjaim belső izmain (van ilyen?) és egyre inkább lábaim tövénél járt kezével, és már-már a vágytól hajtva engedtem, hogy kisebb terpeszbe nyissa lábaimat. A kiszolgáltatottság eme érzését ritkán adódik férfiembernek. Vajon ez kurvás póz?
Egyértelműsített mozdulatai fenekem hajlatától zacskóim redőin át, megvastagodott farkam tövéig. Már nem csak duzzadásnak, hanem kész merevedésnek éreztem a hatását, és egyre kényelmetlenebbé tette fekvésem a félkemény ágyon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.86 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Rinaldo 2013. 08. 27. kedd 14:21
Jó.
#2 genius33 2013. 08. 27. kedd 10:11
Elmegy smile 7 pötty.
#1 Törté-Net 2013. 08. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?