A+ A-

Wren és Meggi

Részlet Sherrilyn Kenyon: Engedd szabadon az éjszakát című könyvéből
Marguerite kinyitotta a kocsija ajtaját, és kiszállt. Wren ott állt az autónak a felé eső oldalán, mielőtt egyáltalán esélye lett volna kivenni a táskáját.
- Majd én viszem - mondta halkan Wren.
Olyan gyorsan mozgott, hogy az már gyakorlatilag emberfeletti volt...
Maggie bólintva benyúlt, hogy kivegye a virágokat és a csokoládét, hogy bevigye őket a házba. Wren követte a verandára, majd hátra maradt, míg kinyitotta az ajtót, és beengedte magukat.
Maggie elment, hogy lerakja a virágokat a kis asztalkájára. Mielőtt egyáltalán felegyenesedhetett volna, Wren már mögötte állt. Arcát a hajába temette, és mélyen belélegezte, mintha ízlelgetné őt. Sosem érzett ilyesmit korábban. Érezte a férfi teljes hosszát a hátsó felének nyomódni. Marguerite igazán beleborzongott a cselekedet érzékiségébe.
Azon kapta magát, hogy nekidől Wrennek, miközben a férfi karja körbefonja, hogy szorosabban ölelje. Ebben a pozícióban Maggie félreérthetetlenül érezhette Wren erekcióját a csípőjénél. Wren hatalmas, erőteljes férfi volt.
- Van olyan jó illatod, hogy megegyelek - suttogta a fülébe Wren.
Marguerite nem tudott válaszolni, miközben egész teste lángolt a férfi jelenlététől. Kezét Wren alkarjára fektette, és végigrajzolta a dzsungeljelenetes tetoválást, amin egy fehér tigris áll lesben a magas fűben, amely végigfutott Wren bal karjának hosszán. Annyi erő és tekintély volt a karjában, hogy attól Maggie gyengének érezte magát.
Remegett tőle. Sosem ismert egyetlen olyan férfit sem, aki ezt éreztette vele.
Wren megfordította a karjában, hogy szembenézzen vele. Halvány türkiz szeme szexi és felvillanyozó volt. Kezébe vette Maggie arcát, és vadul megcsókolta.
Marguerite magához ölelte Wrent, miközben a testében minden egyes hormon sisteregni kezdett. Életében sosem volt még ennyire felizgulva. Sosem volt tudatában ennyire egyetlen férfinak sem. Wren nyelve a sajátjának szegeződött, miközben még közelebb szorította izmos, kemény testéhez. Kemény mellbimbói a férfi mellkasának súrlódtak, emiatt felnyögött az érintkezéstől, és a kielégíthetetlen vágytól, hogy megérintse a Wrent anélkül, hogy a ruhájuk elválasztanák őket.
Sosem volt az a fajta nő, aki csak úgy ágyba ugrik egy sráccal, akivel éppen csak, hogy találkozott. Valójában csak két másik szeretője volt életében. Egyikük egy barát volt a főiskola első évében, a másik meg egy srác, akivel több, mint egy évig randizott. Azok az alkalmak eléggé kellemesek voltak, de sohasem olyanok, hogy csillagokat látott tőle.
A férfiak nem éreztették vele ezt... nem éreztették, hogy belehal, ha nem érintheti meg őket. Nem érték el, hogy lángoljon annak a gondolatnak az élvezetétől, hogy benne mozognak.
De Wren igen.
A mellei nehezek voltak, és sajogtak. A lélegzetvétele szaggatottá vált, ahogy Wrenével keveredett, miközben csókolóztak.
Wren lassan felemelte szoknyája szegélyét, olyan lassan, hogy attól a várakozás csaknem fájdalmassá vált. Maggie felnyögött Wren kérges kezének érzésétől csupasz bőrén. A férfi bőre forróságának érzése a hűvös levegővel vegyült, miközben Wren határozott, magabiztos kezével simogatta. Életének legerotikusabb pillanata volt. Máris nedves volt, és lüktetett, szüksége volt rá, hogy még többet érezzen a férfiből.
Alig volt képes rá, hogy ne könyörögjön neki, hogy könyörüljön meg rajta.
Wren felfedezte a szájával, még többet akart kóstolni Maggie-ből.
Sosem érzett még ehhez hasonló éhséget. Szükséget. Lüktetést.
Követelést. Lehunyta a szemét, és belélegezte a nő illatát, miközben még jobban felcsúsztatta a szoknyáját, hogy érezhesse combjai puhaságát. Maggie maga volt a heves, tökéletes mennyország.
Korábban sosem érintett még meg nőt, legalábbis nem így, és kezdte megérteni, hogy miért, ahogy a benne élő állat vadul felordított.
Veszedelmes vadállat volt, amely fel akarta falni Maggie-t. Üvöltött és karmolt, szabadulni akart.
Maggie-t akarta.
Meglepő vadsággal duzzadt fel benne a nyers birtoklási vágy. Végre megértette, miért végeztek az állatok azokkal, akik a területük közelébe jöttek. Ha bárki más valaha is hozzáérne Maggie-hez...
Wren darabokra szaggatná őket.
Otthagyta Maggie ajkát, és száját a nő torkába temette, ahol lüktető pulzusát érezte. Megnyalta, és ingerelte a nő puha bőrét, lassan becsúsztatta kezét sötétkék bugyija derékrésze alá. Félig-meddig arra számított, hogy Maggie leállítja, de nem tette. Helyette még jobban széttárta a lábát, amivel hozzáférést biztosított neki ahhoz a testrészéhez, mely után a legjobban sóvárgott, miközben a lány az ő vállába kapaszkodott.
Ó, igen, ez az, amire szüksége van. Érezte, ahogy Maggie megremegett, miközben olyan gyengéden cirógatta, amiről sohasem gondolta volna, hogy képes rá. Ha valaha bárki is azt mondta volna neki, hogy képes ölelni egy nőt, és nem okoz neki fájdalmat, kinevette volna, és mégis most szelíden ölelte Maggie-t.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 v-ir-a 2013. 08. 2. péntek 23:07
ez egy fantasy műből való, erre rájöttem, de nagyon nincs eleje se vége ....hmm végülis ide ez is "jó" ezek szerint...
csak ki kell másolni egy könyvből.....
#7 x124 2013. 08. 2. péntek 20:56
Jó!
#6 sipospista 2013. 08. 2. péntek 12:17
szuper
#5 Rinaldo 2013. 08. 2. péntek 12:09
Jó.
#4 genius33 2013. 07. 31. szerda 13:38
Kellemes smile
#3 gibbon2 2013. 07. 31. szerda 09:51
Jó!
#2 papi 2013. 07. 31. szerda 05:38
Egész jó.
#1 Törté-Net 2013. 07. 31. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?