Szörfözni érdemes

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.42 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2002. február 27.
Hossz: 11 178 karakter
Elolvasva: 1 549 alkalommal
Gyakran barangolok a Net – en, mindig izgalommal tölt el, ha rábukkanok egy – egy érdekes dologra. Így történt ez egy angol nyelvű page – en is, amikor "csevegés" közben gyanús lett egy társ. Rövid időn belül kiderült, hogy azonos anyanyelvet beszélünk, ettől kezdve átváltottunk erre a kommunikációs eszközre. Bár a többiek nem igazán respektálták, nagyon jó érzés volt magyar szöveget olvasni a sok angol között. De ez csak a kezdete volt egy csúcsérzésnek.

Hosszas "chat" – etelés után úgy döntöttünk, hogy ezt folytatni kell, de már nem angolszász környezetben, hanem "itthon", élesben. Levél levelet követett, már ismertük egymás titkait, kedvenc dolgait, szorongásait, erotikus örömeit, fantáziálásának legvágyóbb részleteit. Eljött az idő, hogy ki kellett lépnünk a virtualitásból, találkoznunk kellett.

Egy budapesti motelszoba adta a helyet. Nem volt valami fényűző, sem hangulatos, de lehetőség volt. A lelkünk már sokszor összeforrt, de testünk még égett a vágytól. Szinte remegtem, amikor benyitott az ajtón, a lágyan kiejtett sziától bizsergést éreztem mindenemben. Ez a hang, ez a test, ez az ölelés; ezt nem tudja a Net.

Ettől kezdve nem hangzott el szó, csak élveztük egymás közelségét, testünk összefonódását. Eszeveszetten estünk egymásnak, tudva, mit kíván a másik. Pillanatok alatt lekerült rólunk minden ruha, s mire észhez tértem, már hason feküdve éreztem hátamon nyelve siklását, ahogy végigszántja bőrömet a tarkómig. Kezével feszes fenekemet gyúrta, míg sikamlós nyelve letapogatta fülem minden apró részletét, nyakam ívét és hirtelen leszánkázott gerincemen, be a vágatba. Felemelte csípőmet, lassan széthúzta térdelésben levő lábaimat és belefeledkezett lyukam kényeztetésébe. Furcsa, új, elképesztően izgató érzés volt ez. Ő volt az első, aki körbe – körbe járatta nyelvét, egyre mélyebbre hatolva szűk rozettámon, közben egyre erőteljesebben markolászta seggemet. Nagyon kívántam, hogy minél mélyebbre hatoljon, nem is kellett sokáig várni, előbb egy ujjal, majd fokozatosan, ahogy tágult járatom, növekedett a bennem levő ujjainak száma. A harmadiknál egy kicsit fájt, de jól esett a fájdalom is, így hagytam, hogy a negyediket is beillessze, és elkezdődött a nagy lovaglás.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.42 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2022. január 23. 01:39
#3
Inkább nem írok semmit.
1
én55
2020. november 5. 22:36
#2
Az én véleményem itt nem lesz jó, nem az én világom.
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1