A+ A-

Szörfözni érdemes

Gyakran barangolok a Net - en, mindig izgalommal tölt el, ha rábukkanok egy - egy érdekes dologra. Így történt ez egy angol nyelvű page - en is, amikor "csevegés" közben gyanús lett egy társ. Rövid időn belül kiderült, hogy azonos anyanyelvet beszélünk, ettől kezdve átváltottunk erre a kommunikációs eszközre. Bár a többiek nem igazán respektálták, nagyon jó érzés volt magyar szöveget olvasni a sok angol között. De ez csak a kezdete volt egy csúcsérzésnek.
Hosszas "chat" - etelés után úgy döntöttünk, hogy ezt folytatni kell, de már nem angolszász környezetben, hanem "itthon", élesben. Levél levelet követett, már ismertük egymás titkait, kedvenc dolgait, szorongásait, erotikus örömeit, fantáziálásának legvágyóbb részleteit. Eljött az idő, hogy ki kellett lépnünk a virtualitásból, találkoznunk kellett.
Egy budapesti motelszoba adta a helyet. Nem volt valami fényűző, sem hangulatos, de lehetőség volt. A lelkünk már sokszor összeforrt, de testünk még égett a vágytól. Szinte remegtem, amikor benyitott az ajtón, a lágyan kiejtett sziától bizsergést éreztem mindenemben. Ez a hang, ez a test, ez az ölelés; ezt nem tudja a Net.
Ettől kezdve nem hangzott el szó, csak élveztük egymás közelségét, testünk összefonódását. Eszeveszetten estünk egymásnak, tudva, mit kíván a másik. Pillanatok alatt lekerült rólunk minden ruha, s mire észhez tértem, már hason feküdve éreztem hátamon nyelve siklását, ahogy végigszántja bőrömet a tarkómig. Kezével feszes fenekemet gyúrta, míg sikamlós nyelve letapogatta fülem minden apró részletét, nyakam ívét és hirtelen leszánkázott gerincemen, be a vágatba. Felemelte csípőmet, lassan széthúzta térdelésben levő lábaimat és belefeledkezett lyukam kényeztetésébe. Furcsa, új, elképesztően izgató érzés volt ez. Ő volt az első, aki körbe - körbe járatta nyelvét, egyre mélyebbre hatolva szűk rozettámon, közben egyre erőteljesebben markolászta seggemet. Nagyon kívántam, hogy minél mélyebbre hatoljon, nem is kellett sokáig várni, előbb egy ujjal, majd fokozatosan, ahogy tágult járatom, növekedett a bennem levő ujjainak száma. A harmadiknál egy kicsit fájt, de jól esett a fájdalom is, így hagytam, hogy a negyediket is beillessze, és elkezdődött a nagy lovaglás. Addigra annyira felhevültem, hogy seggemet dobálva szinte felnyársaltam magam egész öklére, csak baszattam magamat, úgy éreztem, szétszakít belülről a vágy és a keze. Már nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy meg kell lennie, el kell, hogy vegye lyukam szüzességét, akarom érezni magamban dorongját, ahogy addig tömködi belém, míg egészben érezhetem 24 centijét. Hirtelen kivette ujjait, és a gyűrűhöz illesztette hatalmas makkját. Egészen lassan kezdte nyomni belém, de szoros lyukam az előkészítés ellenére is csak kemény nyomásra engedte be. Olyan volt, mintha tüzes vasba ültem volna, izzott rúdjának vége és észvesztően feszített, amint egyre beljebb nyomta. Már úgy éreztem, szétszakad bennem minden, pedig még félig sem húzódtam rá hatalmas farkára, ami annyira megdagadt, hogy ijesztő volt. A lassú ki - be ritmusossága ellazított teljesen, egy erősebb lökés után tompa fájdalom futott fel gyomromig, de leírhatatlan élvezet volt, amikor ezzel egyidőben megéreztem erős szőrbozontját seggem lucskos bőrén, és azt a beteljesedettséget, amit egy teljes erejében lévő, kidolgozott férfi fasz nyújthat egy kiéhezett seggnek.
Ezt már ő sem bírta tovább, fölémkerekedett és olyan vágtába kezdett bennem, mint aki soha nem akarja abbahagyni. Mindenről megfeledkezve baszott, baszott, egyre jobban megfeszült testének minden izma, ettől már én is közel voltam a csúcshoz. Fasza betonná keményedett és végighullámozva kezdte tölteni belém forró gecijét. A harmadik hullámnál én is megfeszültem, és jókorára dagadt faszomból ömleni kezdett a fehér láva szétterülve a fehér lepedőn, tojásaim teljesen eltűntek ágyékomban, hogy kiadjanak mindent magukból.
Néhány óra múlva újjászületve ébredtem azzal az érzéssel, hogy érdemes szörfölni.
A testi öröm élménye áthömpölygött a lelki szférába, s ettől percekig csak bámultam a sötétítőfüggöny résén átragyogó délutáni napsütés éles sávját, mely erős határként kettéosztotta a fal sejtelmes síkját. Ez a kettős érzés feszült bennem, míg felszínre tört a gondolat: álmodtam? Felocsúdva lassan fordultam át az ablak felé és a másik ágyon ott feküdt hason, teljesen meztelenül Simon. A beeső fénysáv ragyogtatta testét a szoba félhomályában, sokáig nem tudtam szemem levenni róla, végre egy igazi férfitest, ami nem fantáziálás, hús - vér valóság. Erősen hajtott a vágy, hogy megtegyem azt a néhány lépést, amivel az érintés is valósággá válhat, végigsimogathatom izomtól domborodó seggét, kigyúrt combját, szálkásan dagadó vállait, de visszatartott szemem, még tovább akart élvezkedni.
Talán megérezte pillantásaim forróságát, mert néhány perc múlva mozgolódni kezdett, kinyitotta szemét, rámnézett és azt mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?