A+ A-

Közös ágyban

Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. korának megfelelően jól nézett ki. Remek test átlagos arc. A sexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel, hogy valami extrát szeretne bármejikőnk. Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és jópárral szoros barátságban is kerültünk. Új ismerőseink lévén tőlünk fiatalabbak, nem volt saját lakása, ezért edzések után nálunk találkoztunk rendszerese. Ilyen esetekben a gyermek ellátása után, valamennyien a nagyszobába jöttünk össze és kevés alkohol fogyasztása mellett hosszas beszélgetések alakultak ki. természetesen mint ilyen alakalmakkor a szerelem és a sex is szóba került, Először csak felszinesen, majd egyre mélyebben kezdtük boncolgatni a témát. Egyik késő esti beszélgetés alatt azt vettem észre, hogy az én drága feleségem ezeket a kérdéseket különös nyomatékkal mindig csak Gyulának tette fel. Nekem már pár nappal ezelőtt egy alkalommal feltünt, hogy ők ketten a lovaglás utáni öltözködéskor nagyon sokáig voltak az öltözőben, de akkor nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget az ügynek.
Gyula 23 éves volt, nem túl szerencsés ábrázattal/vörös haj, szeplős arc/de rendkívüli simulékony jó modorú srác volt. Az is igaz, hogy a társaságban nekem is nagyon tetszett egy lány, Őt Editnek hívták és húsz éves volt, maggas, barnaszemű, nem túl nagy de formás mellek és mint a lovas lányoknak általlában észbontóan formás feneke volt. Úgy vettem észre énsem vagyok számára közömbös. A kérdéses napon rajtuk kívül még négyen voltak fenn nálunk, nekik viszonylag korán el kellett menni haza mert ők olyan helyen dolgoztak ahol szombat is munkanap volt. Miután négyesbe maradtunk a nagylámpát lekapcsoltuk és halkabbra vettük a beszélgetést. Egyre inkább két párra válva beszélgettünk. Egy alakalommal Ildikó a feleségem kiment a konyhába kávét főzni persze Gyula rögtön felajánkozott, hogy segít neki. Mit mondjak kb egy óráig tartott mire bejöttek a kávéval. Meglehetősen ziláltak voltak. Jól ismerem a nejemet, teljesen felizgult állapotba volt. Közben Edittel mi sem tétlenkedtünk. először csak összebújtunk egy kis simizésre, majd heves csókolózásba kezdtünk.
Rövid combközépig érő szoknyája hamar a derekára lett feltolva. Éreztem forró ölét, úgy ahogy Ő az én ágaskodó férfiasságomat. Mikor mind a négyen a szobába voltun feleségem előhozakodottazzal, hogy kár, hogy nincs még egy szobánk mert akkor nem kéne a barátainknak végig gyalogolni a városon és itt aludhatnának. Erre Gyula azonnal bedobta a "sok jó ember kis helyen is elfér" aranyköpést, amit mindhárman hejeseltünk. Itt felgyorsultak az események Gyula zuhanyozni ment, természetesen a nejem kikísérte, hogy ellássa törülközővel. Ez a művelet is 10 percig tartott. Majd Edit következett akivel időközben megbeszéltem, hogy mindenképpen mellette fogok aludni a 4 személyes kanapén. Közben Gyula kiment cigizni az erkélyre. Ezt kihasználva megöleltem nejemet aki teljesen odavolt és rögtön megfogta ágaskodó farkamat és teketória nélkül elővette helyéről és a szájába vette. Némi cumizás után azt mondta, szeretné ha ma éjjel a két bvendég középen mi az ágy két szélén aludnánk. Kérdeztemtőle: biztos, hogy alvás lesz? Csak nevetett. Gyorsan ment fürdeni Edit pedig bejött és közösen megágyaztunk. Nejem után én is elindultam a fürdőben ahová Ő utánam küdte Edittől a törülközőmet. Természetesen egymásnak estünk és ahol értük csókoltuk simogattuk egymást. Kértem, fürödjön velem, deŐ félt, hogy bejön a feleségem. Azonban egy kis előleget tőle is kaptam, hagyta, hogy belenyaljak a puncijába.
Fantasztikus érzés volt. Én már nem gondoltam arra, hogy bejön a nejem vagy bárki más csak azt akartamhogy elélvezzen a nyelvemtől. Mivel Editt rendkívül könnyen volt felizgatható az első tiltakozó sóhajok után hatalmasat élvezett melyet mély torokhangok kísértek. Aztán gyorsan kiment a fürdőből vissza a szobába. Mint később elmondta ott is komoly összegabajodás volt az ágyban. bementünk és már senki sem kérdezte, hogy miért az a fekvési rend mejet a nejemmel találtunk ki. Baromira kiváncsi voltam -mivel a nejem inkább visszafogott volt eddig a szekszualitás terén- mi fog történni az éjszaka. Lefeküdtünk gyors lámpa oltás, néhány jópofa megjegyzés hogy a kezekkel mit csináljunk, nehogy tilosba tévedjünk. Úgy tünt mindenki gyors alvát remél, holott mindenki arra várthogy a másik pár elaludjon.
Szuszogást szinleltem melyet Edit is átvett tőlem. Közben éreztemhogy kezével hátra nyúl ésa farkamat keresi. Nemvolt nehéz dolga hiszen a fenekénél ágaskodott. Én bal kezemmel dereka alatt átnyúlva jobbommal felette átnyúlva kétkézzel kezdtem a punciját kényeztetni, ekkor nagyon megfeszült és szuszogása is felgyorsult. Közben a feleségemék fewlől is egyre gyakoribb mozgást hallottam. Kiváncsi voltam és Edit felett átnézve azt láttam hogy feleségem azt kémleli alszunk -e már?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 10:16
Nagyon jo történet, több ilyen grupit is rendezhetnétek
#12 listike 2014. 05. 23. péntek 06:17
Tűrhető.
#11 A57L 2013. 12. 11. szerda 06:24
Nem rossz.
#10 genius33 2013. 05. 11. szombat 19:32
Egész jó smile
#9 Képészmérnök 2013. 05. 4. szombat 01:22
Helyesírás csapni való, logikailag értelmetlen....most komolyan mindenki tudja, hogy félre dug a másik, de azért várjuk, hogy elaludjon a másik kettő...ne már....lovagolni jár a gyerek, de egy nagy ágyuk van csak...azon meg vígan elfér 4 ember.....
#8 gaborthefirst 2013. 05. 3. péntek 20:18
Bikmakkocskával egyetértve az a véleményem kedves Lajos, hogy ez egy összecsapott, silány fércmű. Szemét!
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 3. péntek 16:50
Pocsék helyesírás, közepes a sztori, kaptafára készült.
#6 sztbali 2013. 05. 3. péntek 12:57
A helyesíráson javítani kéne; de a történet nem rossz.
#5 papi 2013. 05. 3. péntek 07:32
Nagyon jo történet, több ilyen grupit is rendezhetnétek
#4 Rinaldo 2013. 05. 3. péntek 07:01
Jó kis szuka a felesége,jó lett volna ha az Editet sikerül seggbe dugni
#3 viziegér 2013. 05. 3. péntek 06:02
Hejesírásból lyeles!
#2 veteran 2013. 05. 3. péntek 05:45
Jó jöhetne folytatás,10p.
#1 Törté-Net 2013. 05. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?