A+ A-

Játszótárs

Most júniusban fejeztem be az általános 8 osztályát. Még jóval az iskola befejezése előtt apám unokatestvére írt, hogy a Főiskolára jönne továbbképzésre, s hogy azalatt lakhat-e nálunk? Szüleim természetesen meghívták, s nemcsak őt, hanem a lányát, az én unokatesómat is, aki szintén 15 éves, de én májusban, ő októberben született, ezért csak a hetediket fejezte be. Július elején meg is érkeztek,másnap a néni (nevezzük Nóri néninek) elment a főiskolára,az őseim dolgozni, nekem pedig azt adták feladatul, hogy mutassam meg Egert Kittynek. Délelőtt elmentünk a várba, a minarethez, megmutattam (kívülről) a színházat. Aztán ebéd után le akart menni a strandra, pedig a nyár kevés hűvös, borongós, esőre hajló napjainak egyike volt akkor. Azért nem vettem el a kedvét, úgyis meleg a strand vize, nem fogunk megfázni, legfeljebb napozni nem lehet. Amikor kijött a női öltözőből, nagyot néztem. Csinos, nagymellű nem túl jó alakú leányt láttam magam előtt, feszülő, tavalyi, kinőtt egyrészes fürdőruhában. Persze nem tudott úszni, ezért csak a kis vízben lubickolt amíg én úsztam egyet. Igen-igen kevesen voltak a strandon. Mikor befejeztem az úszást átmentünk a még melegebb vizű gyógymedencébe, leültünk a padra, s beszélgettünk mindenféléről. Aztán egy idő után meguntam, eltávolodtam tőle, majd a víz alatt visszaúsztam hozzá, úgy, hogy a combjaiba kapaszkodjak meg landoláskor.
Nem vette zokon, mintha mi sem történt volna folytattuk a dumcsit. Kis idő múltán ismét eltávolodtam, víz alatt vissza, de most már a fürdőruhája szélébe kapaszkodtam. Most sem tiltakozott, ettől vérszemet kaptam, s legközelebbi manővernél már a combjai tövénél fogtam meg a fürdőruhát, úgy, hogy egy-két ujjam be is ment alá. Ismét reakció nélkül maradt a mesterkedésem, ezért legközelebb (kb. két perc múlva) a kikötéskor már mindkét kezem bent volt a fürdőruha alatt, elértem a szőrét. Ekkor kissé széttárta a combjait. Ezt jó jelnek vettem, az újabb akciónál már érintettem a vágatát, talán kissé bele is nyúltam. Úgy ültem mellé a padra, hogy egyik kezem ott matatott a punciján. Persze a szexre terelődött a szó, s meglepetésemre megkérdezte, hogy dugtam-e már? Visszakérdeztem: És Te dugtál már? Válaszolok, ha Te is elmondod, szólt. Előbb nekem kellett nyilatkozni. Mondtam, hogy tavaly ősszel az erdei iskolába voltunk, s egy másik iskola nyolcadik osztálya is ott volt. Összejöttem egy kis cigánylánnyal,s akkor vesztettem el a szüzességemet. Összesen vagy két hétig az erdőben egy tisztáson, a fűben, avaron dugtunk,az én leterített kabátomon, naponta (amikor nem esett) egyszer vagy kétszer, összesen tizenhét alkalommal.
Erre megeredt Kitty szava is. Elmondta, hogy az előző nyáron másik rokonuknál nyaralt, s ott a 16 éves unokatestvére álmában lepte meg, megerőszakolta. Huncut mosollyal mondta, hogy csak először kellett erőszakolnia. Még azt is hozzátette, hogy Ferike (így hívták az unokatesóját) nemcsak minden éjjel meglátogatta, hanem napközben is, amikor a mezőn-erdőn csatangoltak, szinte óránként döntötte hanyatt, végül már kezdett fáradni. Nem tudta megmondani hányszor basztak, de biztos, hogy több mint hússzor. Persze azóta sem tudott dugni, pedig néha nagyon kívánja, világosított fe. Amíg idáig eljutottunk, kezdték kizavarni a népet (lehettünk vagy tízen az egész strandon) a vízből, hogy takarítanának. Mit tehettünk,felöltöztünk, s haza ballagtunk. Otthon már vártak, s be kellett számolnunk az élményeinkről. Másnap esős reggelre ébredtünk, a felnőttek elmentek dolgukra, ketten maradtunk a lakásba. Folytattuk a tegnap megkezdett beszélgetést. Láttam, hogy valamit akar mondani, de nem meri, hát rákérdeztem.
- Mond, Te szoktál magaddal játszani? - megdöbbentem a kérdéstől, de megint csak visszakérdeztem:
-És Te? - most rajtam volt ismét a csodálkozás sora.
- Igen - hangzott el, szinte dicsekedve, már nyolc éves korom óta,persze előbb csak simogattam magam, aztán mind beljebb és beljebb merészkedtem, majd találtam egy pontot,amitől hamar elélveztem. Amikor megtaláltam a peckemet, akkor élveztem el először, de az nagyon finom volt. Ha nagyon szomorú vagyok, vagy ha nem tudok elaludni, vagy amikor pornó képeket nézegetek az interneten, vagy ha arra gondolok. Nagyon-nagyon jól esik valahányszor csinálom, de nem szoktam túl gyakran. Nekem is színt kellett vallanom, mondtam, hogy bizony én is maszturbálok (ezt a szót nem értette, meg kellett magyaráznom mit jelent) szinte naponta, mert hát tavaly ősz óta csak egyetlen egyszer tudtam dugni. Ekkorra már nagyon állt a farkam, s miután pizsamában voltam (ő meg hálóingben) nem is takargathattam. Látom most is ágaskodik, mondta huncutul. Közben a pizsamám sliccén már ki is kandikált a farkam hegye. Rászegezte a tekintetét,
- Megfoghatom? - kérdezte.
- Persze, s mikor megfogta, akkor én is benyúltam a hálóinge alá, a puncijához. Húzgálta a bőrt,egész ügyesen verte a faszomat, miközben én ujjaztam őt. Hamar elsült a farkam, igyekezett a tenyerével felfogni a kilövellő gecit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.01 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2016. 10. 16. vasárnap 05:36
Kedves kis írás.
#12 papi 2013. 05. 14. kedd 05:21
Egész jó kis történet
#11 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 20:44
Eléggé közepes.
#10 rockycellar 2013. 03. 1. péntek 13:34
lehetne jobb is
#9 Iwett_scream 2013. 02. 21. csütörtök 01:30
Pecek?? Ismerleeek nyes
#8 dönci 2013. 02. 17. vasárnap 13:52
Tök jó lett!
#7 sztbali 2013. 02. 15. péntek 19:44
Kicsit gyenge.
#6 sipospista 2013. 02. 15. péntek 14:37
elég jo kis sztori
#5 listike 2013. 02. 15. péntek 14:19
Azért nem volt rossz.
#4 Rinaldo 2013. 02. 15. péntek 07:41
Mire képes a kis picsa.
#3 genius33 2013. 02. 15. péntek 07:09
Hát nem vagyok hasra esve... 6 pötty.
#2 A Hegylakó 2013. 02. 15. péntek 03:36
Fúúú... A bevezető többet, jobbat ígért...
#1 Törté-Net 2013. 02. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?