A+ A-

Remek szombat este

Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek. Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)
Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem a folyosón és benyitottam a hálószobánk ajtaján.
Pont a Pomádé vége ment a Tv-ben, szerelmem az ágyon feküdt, most még kis kék pizsamában. Mikor véget ért a film, megkért, hogy egy kis krémmel masszírozzam meg a hátát. Mindketten levetkőztünk, megpillanthattam újra csodálatos testét, szép kerek formás fenekét. Bekentem a kezem a krémmel, ráültem a fenekére. Éreztem meleg bőrét és puha kerek fenekének ruganyosságát. Kezeimmel lágyan végig masszíroztam a hátát lassú mozdulattokkal, majd teljesen rádőltem szerelmem hátára. Nyakára őrjítő lágy csókot nyomtam és belesuttogtam a fülébe, hogy szeretem. Kezeimet becsúsztattam a teste alá és így feküdtünk egy kis ideig. Mellécsúsztam az ágyban, néztem, ahogy fekszik, megsimogattam lágy hosszú haját, ekkor felém fordult. Nézet rám mosolyogva, majd becsukta a szemét, látva, hogy ajkam közeledik felé. És epekedve várta a lágy csókot. Csókom először lágy volt. Miközben csókoltam, beszívtam mélyen arcbőre finom illatát, majd váltva a tempón hevesebb csókkal ajándékoztam meg az én kis életkristályomat. Nyelvünk egymás szájában ficánkolt, miközben egyre szorosabban bújtunk egymáshoz. Farkam már nagyon keményen állt és nyomta kedvesem ágyékát, ez őt még jobban felizgatta. Drágám azt kérte tőlem, hogy most az egyszer ne bent élvezzek el, hanem próbáljuk ki, hogy rajta az izgató résére lövelljem forró sűrű gecimet. Beleegyeztem.
Kedvesem fölé másztam újabb csókokkal halmoztam el ajkát és nyakát amitől rajta kéjes
bizsergés futott végig. Majd nyelvemmel bőrén folyamatos csíkot húzva mellbimbóját vettem célba, mikor odaértem lágyan, majd erősen szopni kezdtem. Miután mindkét egyre keményebb mellbimbójával végeztem, már nagyon felizgultunk, ekkor lassan nyelvemet le nem véve isteni puha bőréről lejjebb haladtam a vénuszdomb felé. Belecsókoltam pár lágyat combja belső oldalába, majd hatalmas boldogsággal fúrtam bele arcom isteni pinájába.
Finom őrjítő illata volt, egyből nyalni kezdtem a rést a lyuktól a csiklójáig, ő megremegett az
élvezettől. Csak ittam magamba isteni nedvét, egyre vadabbul nyaltam, rám is szólt, hogy ne harapjam a csiklóját, mire visszavettem a tempóból. Bár már nagy fel voltam izgulva el még nem tudtam menni, de be nem tehettem most az egyszer, mert más játékban állapodtunk meg. Pár ujjammal kezdtem kényeztetni a fantasztikus kéjbarlangot és közben felkúszva az ágyon újra nyakát és ajkait vettem kezelésbe.
Majd megmarkolva kemény farkam a hegyével kezdtem ingerelni rését. Itt mindkettőnk csak nagy erőfeszítés árán tudtuk megállni, hogy én ne tegyem be ill. ő ne húzzon magára.
De már nem voltam messze és egy kis bőrhúzogatással vad csókok közepette ráélveztem nedves puncijára. Majd rádőlve rajta feküdtem egy darabig. Ezután mellé feküdtem, kicsit pihenni, időt adva farkamnak egy újabb paradicsomi szeretkezéshez. Megegyeztünk, hogy ezt is kipróbáltuk és bár nem volt rossz, sehol nincs ahhoz képest, amikor ondóm minden cseppje szerelmem nedves kéjbarlangjában robban bele. Kis pihenő után hátat fordítottam istennőmnek, azzal a céllal, hogy átkarolva bújjon szorosan a hátamhoz. Amit ő meg is tett, isteni kezével arcom cirógatta. Számnak nem is kellett több mohón csapott le az egyik kecses hosszú ujjacskára és élvezettel kezdtem szopni azt. Kedvesem utána simogatni kezdett és kecses kezével szerszámomhoz nyúlt. Örömmel nyugtázta, hogy az nem tétlenkedik, hanem egyre keményebb lesz. Ekkor hátamra fordultam, mire ő lágy csókot adott nekem, majd izmos combját átvetve rajtam rám ült. Újabb játék mondtam örömmel szerelmemnek, most csak te dolgozol kedves, mert hátrakötötted a kezem! Mondtam mosollyal az arcomon és két kezem a fejem alá rejtettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.24 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 10. 27. péntek 05:29
Szerintem is gyenge, ráadásul a helyesírással is hadilábon áll, össze is csapta.
#7 listike 2014. 09. 23. kedd 13:00
Gyenge.
#6 Bímör 2013. 01. 17. csütörtök 00:46
Gyenge és fantáziátlan!
#5 v-ir-a 2013. 01. 16. szerda 18:36
a lágy szó túl sokszor lett írva....de tetszett
#4 gyuri0926 2013. 01. 16. szerda 09:04
ha dohányoznánk, most biztos elszívnánk egy cigit smile

és még mi mindent lehetne , fantasztikus
#3 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:21
Nem tetszett...
#2 Rinaldo 2013. 01. 16. szerda 06:46
Érdekes.
#1 Törté-Net 2013. 01. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?